30 Nisan 2014 Çarşamba

Vampir Akademisi – Vampire Academy 2014

İMDB: 6.2 Film, çok satan romanlar listesinde iyi bir yere sahip olan Vampir Akademisi romanından uyarlamadır.

Rose Hathaway yarı insan/yarı vampir olan Dhampir türündendir; Moroi’nin gardiyanı, barışçıl, dünyamızın içinde bizlerden ayrı olarak yaşayan ölümlü vampirler. Rose’un görevi Moroi’i kana susamış, ölümsüz vampir türü olan Strigoi’den korumaktır. Bu film onun hikâyesini anlatmaktadır.


Başrollerde Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Olga Kurylenko ve Dominic Sherwood var. Yönetmen koltuğunda ise Mark Waters oturuyor.


Filmin sloganı: “Yalnızca gerçek bir dost sizi ölümsüz düşmanlardan koruyabilir.”



Film İzle

26 Nisan 2014 Cumartesi

Anchorman 2: The Legend Continues – Çılgın Haber Ekibi (2013) Altyazılı İzle

Ron Burgundy, 70′lerin San Diego’sunda popüler bir televizyon spikeridir. Tüm ülkeyi etkisi altına alan feminizm dalgası çalıştığı kanalı da etkisi altına alınca, yanına bir de hırslı ve güzel kadın spiker Veronica Corningstone getirilir. Yalnız çalışmayı ve önde olmayı seven Ron, Veronica’nın hayvanlar, yemek pişirme gibi konulardaki magazin haberlerini yapmasını ve esas işi kendisine bırakmasını tercih etmektedir. Fakat Veronica’nın azimli bir şekilde haber spikeri olmak istemesi, ikili arasında ciddi bir mücadeleye yolaçacaktır.İyi seyirler.



Film İzle

25 Nisan 2014 Cuma

İçindeki Yabancı Film

New York caddeleri Erica Bain (Jodie Foster) için hem evi hem de geçim yoludur. Sevgili eyaletinin seslerini ve öykülerini sunucusu olduğu “Street Walk” (Sokakta Yürümek) adlı programı ile radyo dinleyicileriyle paylaşma durumundadır. Akşam saatleri, yaşamının kadını olan nişanlısı David Kirmani’nin (Naveen Andrews) yanına gider. Ancak Erica’nın bildiği ve sevdiği her şey korkunç bir gecede elinden sökülüp alınır: David’le birlikte uğradıkları amansız ve hunharca saldırı David’in hayatını kaybetmesine, Erica’nın da ölümün eşiğine gelmesi sebebi olur.

Erica’nın vücudundaki yaralar iyi duruma gelse de, daha derindeki yaralar kapanması güç olur. David’i kaybetmenin yarattığı korkunç durumdan daha büyük olan tek şey, peşini asla bırakmayan dehşet verici korku hissidir.

Oylama (9,00/10)

 Loading …



Film İzle

Rock Kampı 2: Büyük Final Film

Öykü, birçok adın müzik zevkini başlatan, Camp Rock isimli gözde bir bahar atölyesinde geçer… Oldukça istekli genç Mitchie Torres da, bu kampın bir bölmesi olabilmek amacıyla adeta hoplamaktadır. Annesinin kampta aşçı olarak göreve başlaması, genç kızın hayalini adeta gerçeğe dönüştürür. Mitchie, bir yandan mutfakta annesinin isteklerini yerine getirirken, diğer yandan da kampa girebilecektir. Bu sırada, konser turnesi iptal olan Connect 3′nin baş solisti Shane Gray, ekip dostları tarafından müzik tutkusunu yeniden kendi içinde bulması amacıyla kampa geri dönmeye karar verirtilir. Shane başta bu güncellikten pek hoşnut olmasa da, yavaş yavaş kampçıların müzik zevkinden ilham almaya başlamaktadır. Söylediği parçayla onu derinden etkileyen, ancak yüzünü henüz göremediği bir ses duyduğunda kahramanımız, bu güzel sesin sahibini aramaya koyulacaktır…



Film İzle

Banka İşi Film

Otuzbeş seneden fazla bir süre önce Londra’da meydana gelen olağandışı gerçek bir olaydan, cesur ve çözülememiş bir soygundan esinlenilmiştir. Yönetmenliğini Roger Donaldson’ın yaptığı, başrollerde Jason Statham ve Saffron Burrows’un yer aldığı bu heyecan dolu gerilim filmi, entrika, skandal ve tehlikenin içiçe geçtiği bir bileşim olup, yapımcıları tarafından “cinayet, seks ve yolsuzluğun inanılmaz söylenmemiş hikayesi” diye tanımlanmaktadır.

Oylama (8,00/10)

 Loading …



Film İzle

Görevimiz Tehlike 3 Film

Ethan Hunt (Tom Cruise) mevcut bulunduğu görevinden emekli olmuştur. Görevinde çok başarılı olan Ethan Hunt süper bir casustur. Fakat zorlu bir yola girmişlerdir. Karşılarında zeki bir düşman bulunmaktadır. Owen Davian.. Ve bu düşman görevine geri çağrılır. Bu kişi ayrıca çok acımasız, pişmanlık duygusu olmayan, vicdansızın ta kendisidir. Ayriyetten silah ve bilgi kaçakcısıdır. Hunt bu görev için takımını ayarlar. Eski dostu Luther Stickell (Ving Rhames), ulaşım uzmanı Declan (Jonathan Rhys-Meyers), arkaplan operasyonlardan sorumlu Zhen ve yeni çaylak Lindsey ile birlikte Davian’ı dünya çapında izlemeye ve Hunt’ın sevgilisi Julia’yı (Michelle Monaghan) onun elinden kurtarmak için ellerinden geleni yapmaya hazırlanırlar.

Oylama (10,00/10)

 Loading …



Film İzle

The Matrix Revolutions Film

Neo, Kaynağa giderek Mimarla tanışır ve Matrix’in nasıl kurulduğunu , nasıl işlediğini ve bugünkü haline nasıl geldiğini anlatmış. Aslında kendisinin de sistemin kendi içerisinde çıkarmış olduğu bir yazılım hatası olduğunu duyduğunda oldukça şaşırır ve buna inanmak istememektedir. Ajanların kopyası ve değişmiş hali olduğunu öğrendiğinde ise Tirinity’nin öleceğini ama yapacağı bir tercihle onun hayatını kurtarabileckdir.Neo tün insanları kurtarmayı tercih eder ve yola kuyulur ama çok az bir vakte sahiptir. Diğer seçilmişlerden farklı olarak seçim yapar ve döngü bozulur bu Matrix’in işleyen çarklarınnın bozulmasına neden olacaktır. Yeri kazmakta olan makineler Zion’a girer ve makineler ile insanlar arasında ölümkalım savaşı başlamışdır bu ya yeni bir başlangıç olacak ya da insanlar özgürlüklerini kazanacaklardır. Neo Smith’i öldürecek, karşılığında ise barış sağlacaktır.

Oylama (10,00/10)

 Loading …



Film İzle

Ateşli Gençlik ~ Sexy Boys – Hd Online


Film İzle

İşkence Okulu – Tormented Film (Türkçe )

Okulda hakarete uğrayan, sürekli dalga geçilen bir öğrenci kendini astıktan sonra bir hayalet olarak geri döner ve tek tek kendisiyle dalga geçenleri avlamaya başlar…



Film İzle

Ben Hariç Herkes Ölsün – 2010

Moskova’nın varoş kesimlerinde yaşayan 3 kız Katya, Vika ve Zhanna benzer zorluklar içinde yaşama tutunma mücadelesi vermektedir. Katya, aile içi şiddet görerek evden kaçar. Zhanna, bunalımlı bir dönemdedir ve intihara teşebbüs eder. Vika, etrafındaki diğer kızlar tarafından aşağılanır ve alay konusu olur. Bu 3 kız arasındaki arkadaşlık da bir noktadan sonra test edilecektir. Çünkü Zhanna ile Vika okul partisine gitmek istemekte, ancak Katya okuldakilerle kavgalı olduğu için istememektedir ve dostlukları bu olayla birlikte şekil alacaktır.


Rus yapımı olan ve daha çok Moskova yaşamını yansıtmakta başarılı; kurgusal olarak abartı bir film olmayan bu yapımı Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere Türkçe Dublajlı sunuyoruz. Filmi izledikten sonra yorumlarınızı bekliyor, iyi seyirler diyoruz.



Film İzle

Demir Adam 2 – Kaliteli Orjinal AC

Milyarder mucit Tony Stark’ın zırhlı Süper Kahraman Iron Man olduğu tüm dünya tarafından bilinmektedir. Teknolojisini orduyla paylaşması için hükümetten, basından ve halktan baskı gören Tony, bilginin yanlış ellere geçmesinden korktuğu için Iron Man zırhının sırrını açıklamak istemez. Tony, yanında Pepper Potts ve James Rhodes ile birlikte yeni ittifaklar kurar ve büyük güçlerle yüzleşir.

Oylama (10,00/10)

 Loading …



Film İzle

Deney Splice – Kaliteli İzle

Clive ve Elsa, genetik mühendisliği dünyasının yıldızları olan iki bilim adamıdır. İkili, özellikle hayvan DNA’larını birleştirerek oluşturdukları yeni ve garip melez yaratıklarla yaptıkları çalışmalarıyla tanınmaktadır. Bu karizmatik çift, işin içine insan DNA’sını da karıştırarak yeni melezler oluşturmayı planlamaktadır. Çalışmalarını finanse eden ecza firması ise bu deneylerin kısa vadeli kârıyla ilgilenmektedir.


Clive ve Elsa deneylerini gizlice yürütür. Sonuç fiziksel ve ruhsal anlamda beklenmedik bir gelişme gösteren hayret verici bir yaratık olan DREN ’dir.. Dren, onların en vahşi hayallerinin ve daha da kötüsü en korkunç kabuslarının bile ötesindedir…

Oylama (5,50/10)

 Loading …



Film İzle

Titanların Savaşı – Clash Of The Titans – Türkçe İzle

Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaş da dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus, ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades’e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus’un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hadese karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir.



Film İzle

Kürklü Venüs – Venüs in Fur – La Vénus à la Fourrure (2013) Altyazılı İzle


Film İzle

Kırık Bir Kalbin Lisanı – Language Broken Heart (2011) İzle

Yazarlıkla uğraşan Nick ,kız arkadaşıyla sorunlar yaşayıp bir türlü onu elde tutamayınca şehri acı bir şekilde terketmeye karar verir..Harika bir romantik- dram …İyi seyirler.



Film İzle

Police Story – Jing Cha Gu Shi (2013) Altyazılı İzle

İşlek bir cadde üzerindeki bir bardaki müşteriler eşkiyalar tarafından rehin alınır….Rehineler arasında bulunan polisle karşı karşıya kalırlar ve uzun bir gece,macera dolu dakikalar başlar..



Film İzle

Wikileaks: Beşinci Kuvvet – The Fifth Estate (2013) İzle

Ünlü bir sitenin kurucuları olan iki iş arkadaşının arasındaki arkadaşlık bağını ve iş ilşkisini konu edinen bir yapım..İyi seyirler.



Film İzle

Kurnaz – Fünf Jahre Leben (2013) İzle


Film İzle

Gimme Shelter (2013) Altyazılı İzle

Uyuşturucu bağımlısı annesi yüzünden evi terkeden Agnes,babasının yanına yerleşir..Agnes zorluklarla karşı karşıya kalıp,büyük mücadeleler verir..Gerçek bir yaşamdan alınan bir yapımdır..İyi seyirler.



Film İzle

Sarsıntı – Concussion (2013) Altyazılı İzle

Oğlunun beyzbol sopasından çıkan bir topun kafasına çarpmasıyla birlikte neye uğradığını şaşıran, Abby artık beynindeki sarsıntının hayatınıda tamamen değiştirdiğine inanır.. Olgun yaşlardaki kadın lezbiyendir.. Geçirdiği amansız sarsıntı ise hayatını tam anlamı ile ters köşeye yatırmıştır..Yeni andığı daireye dekorasyon modelleri beğenip renove etmeye devam eden Abby.. Hayatına bir fahişenin`de girmesiyle birlikte iplerin ucunu iyice bırakır.. Yeni evinde fahişelere hizmet ederek onlarla birlikte olup arzularını tamamlamak için elinden gelenin en iyisini yapmakla meşguldür..İyi seyirler.



Film İzle

W imie… – In the Name Of – … Adına (2013) Altyazılı İzle

Aşk , Drama , Cinsellik , Suç.. Bir çok konuyu ele alan yapım izleyicisinden tam not alıyor.. Keyifle izleyip etkisinde kalacağınız harika bir yapım sizlerle.. İyi seyirler diliyoruz.



Film İzle

Vatan Toprağı – Ne Quelque Part (2013) İzle

Filmin başrol oyuncuları en iyi aktör ödülünün sahibi olurlar..Memleketlerinden göç etmek zorunda kalan çift taşındıkları şehirde bier çocuğa sahip olurlar ve çocuk büyüyünce memleketine dönmesi için ikna ederler…Olaylar da peşinden gelir..İyi seyirler.



Film İzle

Beceriksiz Ekip – CQ (2001) İzle

Beceriksiz bir ekip liderinin.. Macera ve komedi yüklü yaşamını konu edinen harika bir film sizlerle.. İzlerken oldukça keyf alacağınız bir yapım.. İyi seyirler dileriz.



Film İzle

Aranan Kaçıklar – Malibu’s Most Wanted (2003) İzle


Film İzle

Last Vegas (2013) İzle

Birbirinden komik 4 yaşlı adamın macera dolu Vegas seyahatlerini konu edinen bir yapım.. İyi seyirler.



Film İzle

Boomerang Family – Bumerang Ailesi (2013) Altyazılı İzle

İşinde başarılı olamayan bir adam , Ayrıca karısı tarafındanda aldatılmıştır.. 2 .İşlediği suçlar yüzünde cezaevine birkaç kez girip çıkan ,Dolandırıcılık ve gasp gibi talihsiz olaylarda hiç birzaman peşini bırakmayan şanssız bir adam..3. kahramanımız ise kötü giden evlilğini sonlandırıp eşinden ayrılan genç kızı ile annesinin avine yerleşen sorunlu bir kadın..Birbirinden sorunlu 3 kardeş aynı evde yaşamaya başlayınca yaşananları tahmin edebilmek neredeyse imkansız , Zorunlu oldukları bu yaşam boyutunda başlarından nelermi geçiyir.. Buyrun izleyelim :) TÜRKİYE`NİN TARTIŞMASIZ EN KALİTELİ FİLM PLATFORMU GURURLA SUNAR ! (Direkizle.com & Gunlukfilm.com) İyi seyirler diler.



Film İzle

24 Nisan 2014 Perşembe

Ustad Hotel (2012) Altyazılı İzle

Gerçek bir aşk ve yaşam hikayesini konu edinen film.. İzleyicisinden tam not almıştır.. Etkisinde kalacağınız bir yapım sizlerle.. İyi seyirler diliyoruz.



Film İzle

Joe (2013) Altyazılı İzle

Joe ve Gary ikilisinin kaderlerinin birbirleri ile kesiştiği harika bir drama filmi…Joe olgun yaşlarda geçmişi pek parlak olmayan bir adamdır..Gary ise henüz 15 yaşında hayatın zorlukları ile tanışan yardıma muhtaç bir çocuktur..Etkisinde kalacağınız bir yapım sizlerle..İyi seyirler.



Film İzle

Holy Ghost People (2013) Altyazılı İzle

20`li yaşlardaki Charlotte , Kardeşini klise tarikatı tarafından yanlış yönledirilme ve psikolojik baskı uygulandığını öğrenince.. Kardeşini içinde bulunduğu durumdan kurtarmak ister.. Tabi bu işi tek başına yapamayacaktır.. Yardım alması gereken isim ise Alkol bağımlısı , Wayne dır.. İyi seyirler.



Film İzle

Ida (2013) Altyazılı İzle

En iyi film ödülü alan bir yapım..Dönemi yansıtabilmek için siyah beyaz çekilmiştir..Yahudi olan Anna isimli bir kız ve teyzesi gerçek köklerini ve geçmiş sırlarını araştırmak için birlikte yola koyulurlar..İyi seyirler.



Film İzle

47 Ronin – La Leyenda del Samurai (2014) İzle

İzlerken oldukça keyf alabileceğiniz bir yapım sizlerle.. Acımasız savaşçılar ve ortalığın kan gölüne döndüğü mütiş efektlerle hazırlanan yapım 2014 yılının en çok beklenen filimlerinden biri olarak gösteriliyor.. Küçük bir çocuğun yetiştirildiği kamptan kaçıp ormana yerleşimi.. Ve orada ölümcül samurayla tarafından bulunarak yeni evine getirilmesini konu ediniyor.. Küçük çocuk artık yetişkin ve usta bir dövüşçü haline gelmiştir.. Efendisinin kızı ile aralarında gizemli bir aşk başlar.. Fakat küçük çocuk efendisinin soyundaki samuraylar gibi doğma büyüme aynı kültüre itaat etmesede.. Onlar gibi yaşayıp onlar gibi savaşmaktadır.. Korumakta oldukları kabilenin en iyi dövüşçüleri melez samurayı hernekadar kabullenmesede yaşamları onun ölümcül kılıç darbelerine bağlıdır.. Başka bir hükümdarın kralı ile evlendirillmek isteyen genç kız ülkesinden uzaklaşmıştır.. Babasının büyücüler tarafından öldürülmeside ülkeyi yasa boğar.. Babasının korumasını üstlenen cesur samuray ise korkunç bir hücrede yeni kral tarafından tam 1 sene gözetim altında tutulur.. Kara delikten kurtulduğunda ise melez samurayı bulmak hiçte zor olmamıştır.. Artık ölümcül savaş planları başlamıştır.. Melez samuray sevgisinin peşinden cesur koruyucu ise ülkesi ve efendisinin şerefli ölümü için sadece intikamı düşünmektedir.. Bu film İlk Olarak Türkçe Altyazılı ve Türkçe Dublaj olmak üzere, Net alemine yalnızca (Direkizle.com & Gunlukfilm.com) Editörleri tarafından upload edilmiştir.. TÜRKİYE`NİN TARTIŞMASIZ EN İYİ FİLİM PLATFORMU , Gururla sunar ! İyi seyirler dileriz.



Film İzle

Şeytanın Günü – Devil’s Due (2014) İzle

Yeni evlene çift balayına çıkarlar ve inanılmaz bir gece geçirirler..Ve henüz hazır olmadıkları bir gebelikle karşı karşıya kalırlar..Kısa süre sonra karı koca bağları azalmaya başlar ve eşinin gittikçe tuhaflaşan davranışlarını hamileliğine bağlar..Fakat bir süre sonra kadının davranışlarındaki ve bedenindeki değişmelere ürkütücü şeylerin sebep olduğu anlaşılır..İyi seyirler.



Film İzle

Tezahür – The Appearing (2014) İzle

Eşiyle birlikte başlarından geçen bir trafik kazası sonucunda kayıp veren dedektif Micheal, olay sonrasında tayinini küçük bir kasabaya aldırır..İşbaşı yaptığı gün incelediği ilk kayıp dosyasında kasabanın korkunç bir gücün etkisinde kaldığını fark eder..Ve bu korkunç güçle büyük mücadeleler verir..İyi seyirler.



Film İzle

Divergent – Uyumsuz (2014) Altyazılı İzle

Her biri farklı erdemi temsil eden bir toplum 5 bölüme ayrılır ve her 16 yaşına gelen özgür irade hakkı verilir..16 yaşına gelen birey kendi bölgesinde kalıp kalmaması sorulur ve verilen cevap asla değiştirilemez.. Beatrice Prior`a aynı soru sorulduğunda ise herkezi şakınlığa boğan bir cevap verir ve sonucunda büyük mücadeleler verir…Harika bir Bilim Kurgu..İyi seyirler.



Film İzle

Oliver Twist

Hepimizin yakından tanıdıgı kahramanımız Oliver,çalıstırıldıgı yetimhaneden kaçar ve daha sonra LOndra sokaklarında bir yankesiciyle tanısır.Birdenbire kendisini suç dünyasının içinde bulan Oliver,ona dahaiyi hayat sağlayabilecek tek kişi olan Mr. Brownlow’ın karsısına çıkmasıyla birbirinden heyecanlı bir çok maceraya sürüklenir.İyi seyirler.



Film İzle

The Wrath of Vajra (2013) Altyazılı İzle

Dövüş sanatı



Film İzle

Aşk Isırığı Tek Part

Aşk ısırığı filmi komedi ve korkuyu bir arada barındıran 2012 yılına ait bir filmdir. Baglanfilmizle.com iyi seyirler diler.



Film İzle

Amerikan Rüyası Hd

Çin’in ekonomik sıkıntılı döneminde, 3 genç , 3 dost Amerika’ya gitmek isterler. Bu isteklerini ayakta tutabilmeleri için elbirliği yapmak zorundadırlar. Yıllardır birbirlerinden kopmayan bu dostlar rüyalarını gerçeğe dönüştürmek için ellerinden gelen herşeyi yaparlar. Amerikan Rüyası Türkçe Dublaj şeklinde keyifli seyirler. Baglanfilmizle.com



Film İzle

Okyanusun Derinliklerinde Belgesel

Sizi okyanusun derinliklerine indiren ve bugüne kadar hiç görmediğiniz deniz canlılarıyla tanıştıran muhteşem bir belgesel. Keyifli seyirler.



Film İzle

The Wrath of Vajra

Çok eski yıllarda 1930′lardea Japon bir kişiyi suikastçi olarak eğitip Çin’i yok etme girişimine başlarlar. Kardeşi ölür ve oda kendine intikam yemini eder.



Film İzle

İnanılmaz Örümcek-Adam 2

Peter Parker’ın hayatı oldukça yoğun. Bir yandan Örümcek Adam olarak kötü adamları yakalıyor diğer yandan ise aşkı Gwen’le vakit geçiriyordur. Peter, Gwen’ın babasına kızından uzak durarak onu koruyacağına dair verdiği sözü de unutmamıştır. Fakat bu tutmakta zorlandığı bir sözdür. Kötücül Electro’nun ortaya çıkması, eski arkadaşı Harry Osborn geri dönüşü ve Peter’ın geçmişine dair yeni ipuçlarının ortaya çıkması Örümcek Adam’ın hayatını değiştirecektir.



Film İzle

Aşk Treni

Rahul (Shahrukh Khan)40 yaşında Mumbai’de yaşayan ve ailesini bir trafik kazasında kaybetmiş bir adamdır. Bir gün arkadaşlarının daveti üzerine Goa’ya gitmek üzere Chennai Express’e biner. Burada onu büyük bir aşk ve macera beklemektedir. Bollywood’un en ünlü aktörü Shahrukh Khan 2013 yapımı bu filmde başrolde Rahul karakterini canlandırıyor.

Bollywood tarihinin tüm dünyada en yüksek gişe geliri yapan 4. filmi unvanına sahip olan Chennai Express, 2014′ün Nisan ayında Türkiye’de de gösterime girdi.



Film İzle

Sensiz Olmaz

Birkaç seneliğine Londra’ya taşınan Hache, Barcelona’ya döndüğünde hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamaz. Kendisi de dahil olmak üzere birçok şey değişirken, aynı kalan tek şey Babi’ye duyduğu aşktır. Ne var ki Babi bu süreçte hayatını yeniden inşa etmeye koyulmuş ve başka biriyle nişanlanmıştır. Bunu öğrenen Hache de böyle bir karar alır ve arkadaşları, işi ve çevresi olmak üzere her şeyi değiştirmeye başlar. Gin isimli kendine oldukça benzeyen bir kadınla tanışır ve aralarında uyumlu bir ilişki başlar. Ancak bir partide karşılaştığı Babi, onu şaşkına çevirir ve aklını karıştırır. Hache artık hiçbir şeye ya da hiç kimseye inanmadığı bir döneme girmiş; zamanını ise güçlü olmaya çalışarak geçirmeye başlamıştır.



Film İzle

Mutlak Adalet

İzmir’ de bir ilköğretim okulunda Türkçe öğretmenliği yapan Metin, karısı Bahar ve kızları Ece’yle birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Bir gün iş dönüşü evine geldiğinde evlerinde üç hırsızın karısına tecavüz ettiğini ve kızını darp ettiğini görür. Olayın şokuyla hırsızları kovalar ve birini yakalayıp öldürür. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. İçindeki intikam hırsıyla kendi adaletini aramaya çıkan Metin’i ve onun hayatındaki herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.



Film İzle

Sıfır Teorisi

İnsanlarla iletişim kurmayı pek sevmeyen, sıra dışı bir bilgisayar dehası olan Qohen’in hikayesi hayatın anlamını aradığı bir maceraya dönüşüyor. Qohen, her şeyin aslında hiç birşeye eşit olduğunu ispatlanmaya çalıştığı gizli bir projeye bulaşır. Ancak toplumu kontrol eden Yönetim onu bu projeden uzaklaştırmak için ona aşık olabileceği bir hayat tasarlamak dahil her şeyi yapacaktır. Terry Gilliam’ın geleceğe dair karanlık bir portre sunduğu film kapitalizm ve inanç sistemlerine dair çarpıcı eleştiriler içeren bir taşlama.



Film İzle

Aşk Bilmecesi

Ünlü Fransız senarist-yönetmen Cedric Klapisch, Barselona’da geçen İspanyol Pansiyonu filminden on bir; onun devamı niteliğindeki, Avrupa’da geçen Rus Bebekler filminden sekiz yıl sonra, New York’ta geçen taptaze, enerji dolu, seksi romantik komedi Aşk Bulmacası ile beyazperdeye dönüyor. Kahramanımız Xavier artık kırk yaşına gelmiş ve henüz boşanmıştır. İngiliz olan eski eşi Wendy’nin peşinden, çocuklarının da yaşadığı New York’a gelir; kendine Çin Mahallesi’nde bir ev tutar. Ne var ki, Xavier’nin varoluşsal sorunları sürüp gittikçe, eski aşk meseleleri sökün ettikçe ve hatta Hegel’in hayaleti de ziyarete gelince anlaşılır ki, burada da hayat pek öyle sakin geçmeyecektir.



Film İzle

Lal

Yıl 1974, ufak bir Antakya köyünün sıkıntılı sıcağında henüz on dört yaĢlarında iki çocuğun zorlu ve macera dolu yolculuklarının baĢlangıcına tekabül etmektedir. Diğer çocukların aksine oyun oynayıp vakit geçirmek yerine farklı heyecanlar arayan iki sıkı dosttan Cemal, büyüdüğünü kanıtlayarak Safiye ile birlikte olmak, Süleyman ise onunla dalga geçen mahalle çocuklarına hepsinden daha cesur olduğunu göstermek için Adana‟da “Endişe” isimli filmini çekmekte olan Yılmaz Güneyʼin fotoğrafını çekmeye karar verirler. Çaldıkları fotoğraf makinesiyle yaya halde yola koyulan iki genç, Antakya ile Adana arasındaki vadilerde yürümeye baĢlayan iki kafadar yol boyunca karĢılarına çıkan insanlarla tanışırlar: Komiser Yavuz (Erkan Can), Kaçakçı Cafer (Gürkan Uygun), Faytoncu Cabbar (Emre Altuğ), Çoban Kız (Feride Çetin)… Her birinin hikâyesi birbirinden farklıdır ve maceralarının değiĢmesine neden olur. Bir nevi Yılmaz Güney filmleri arasında günlerce yolculuk eden Cemal ile Süleyman bağlarından geçen olaylarla kimisinin hatıralarını canlandıracak, kimisini güldürecek…



Film İzle

Cennetten Kovulmak

Emine İstanbul’da doğup büyümüş, 24 yaşında bir kadındır. Daha çok kaçak Kürt işçilerin bulunduğu bir inşaatta elektrik mühendisi olarak çalışmaktadır. Ancak abisinin PKK tarafından öldürülmüş olmasından ötürü onlara karşı son derece soğuk ve düşmanca davranmaktadır. Bir gün inşaatta meydana gelen bir iş kazası sonucu Emine’ye karşılıksız bir aşk besleyen Kürşat adında bir işçi hayatını kaybeder. Kürşat’ın cesedinin sahipsiz kalmasının ardından Emine, Kürşat’ın memleketi Muş’a gitmeye karar verir. 

Ayşe ise Muş’ta yaşayan 8 yaşında küçük bir kız çocuğudur; tüm hayali bir şekilde İstanbul’a gidip orada yaşamaktır. Büyük abisi JİTEM tarafından öldürülmüş, diğer kardeşleri dağa çıkmıştır. Birbirinden çok farklı şartla yaşayan, çok farklı değer yargıları olan bu iki insanın yolları aslında hiç taraf olmadıkları çatışmalarla kesişecektir.

Ferit Karahan’ın ilk uzun metrajlı filmi olan Cennetten Kovulmak, 2013′te Altın Portakal Film Festivali’nde yarıştı.



Film İzle

Ormanda Karmaşa

Manu ve Sacha Meksika yağmur ormanında yaşayan iki küçük rakundur. Birbirlerine de oldukça aşıklardır! Tek problem Sacha kabile reisinin kızıdır ve Manu de koca bir ortalık karıştırıcıdır. Manu’nun büyük yaramazlığı sonucu kabilenin en kutsal heykeli kırılınca kral Manu’yu  ormanda yaşaması için kabileden sürer.

 

Bir gün Sacha kaçak avcılar tarafından yakalanınca Manu Prenses rakunu kurtarmak ve kendini kabileye affettirmek için büyük bir maceraya atılır.



Film İzle

Sefer Tası

Mumbay, mucizeler kentidir… Bu dev kentte her gün 160.000 sefertası evlerden alınıp işyerlerine dağıtılır, akşamüstleri de aynı şekilde toplanır. Mutsuz ev kadını İla’nın, ilgisiz kocasını heyecanlandırmak ümidiyle denediği tarifler, özene bezene hazırladığı sefertasları yanlışlıkla, emekliliğini iple çeken yalnız Saajan’a ulaşır. İla ile Saajan birbirlerine böylece ufak notlar iletmeye başlarlar. Hayallerin katili bu dev kentte ikisi de bir yudum umut bulur sefertaslarında. Birbirlerini gerçekten hiç görmeseler de yaşam düzenlerini tehlikeye atmayı göze alarak sefertasları üzerinden olağanüstü bir ilişkiye girişirler.



Film İzle

Siyah Kuş – Blackbird 2012

İMDB: 7.2 2012 Toronto En İyi İlk Kanada Filmi

2012 Atlantic Film Festivali (Kanada) En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo

2012 Vancouver En İyi Kanada Filmi


Zorbalık, korku kültürü ve sanal kimlikler buluştuğunda sonuç felakettir; kendimizi yine kendi inşa ettiğimiz hapishanelerde bulabiliriz. Sorunlu ve inatçı, Kafka okuru genç Sean, Kanada´da küçük bir kasabanın uyumsuz gotik öğrencilerindendir. Okul arkadaşlarının sürekli baskısından kendini korumaya çalışırken, internet üzerinden birini ölümle tehdit etmiş olur.


Sonunda tutuklanır, ıslahevine konur, medya ve yetkililer tarafından Columbine benzeri bir silahlı katliam planladığı iddiasıyla haksız yere suçlanır. Paranoyanın kol gezdiği kasaba halkı tarafından dışlanan Sean´ın tek umudu lekeli imajını düzeltmek ve masum olduğunu popüler kız arkadaşı Deanna´ya kanıtlamaktır.

Oylama (7,56/10)

 Loading …



Film İzle

Bayanlar Tuvaleti – Powder Room 2013

İMDB 4.6 Sam’in yıllar sonra okul arkadaşları ile karşılaşması ve bu karşılaşmanın beraberinde getiridiği trajikomik olaylar anlatılıyor. Sam bu karşılaşma sonrasında eski arkadaşları ile çılgın geceler geçirecek ve hayatıyla ilgili hiç düşünmediği noktaları düşünecek verdiği kararları tekrar gözden geçirecektir. Bu ağır yüzleşmeden zarar görmeden ayrılmak için yine arkadaşlarının yardımına ihtiyaç duyacaktır.

Oylama (7,86/10)

 Loading …



Film İzle

Berlin Dosyası – The Berlin File 2013


Film İzle

Horton Kimi Duyuyor – Horton Hears a Who 2008

İMDB: 6.9 Dr Seuss’un klasik orman fili Horton bize gerçek dostluğun ne olduğunu öğretiyor. Bir yerlerden zayıf bir ağlama sesi gelmekte ve yardım istemektedir. Horton orada minik bir gezegen bulur ve içinde

‘Kim’ adı verilen minik toz zerreciklerinin yaşadığını fark eder. Onları göremez ama duyabilir ve Kimlerşehri sakinleri için kendini tehlikeye atar. Doktor Who-Vee ve Horton ‘Kimlerşehri’ni kurtarır

ve güçlü bir arkadaşlık bağı kurulur.

Oylama (8,45/10)

 Loading …



Film İzle

23 Nisan 2014 Çarşamba

Last Vegas

4 arkadaş , çocukluklarından beri birbirlerinden hiç kopmadan hep ileri düzeydeki samimiyetlerini korumuşlardır. Bu arkadaşların hepsi bekardır. Ancak bir gün aralarında biri 30′lu yaşlarında ki sevgilisine evlenme teklif edince hep beraber Last Vegas’a eğlenmeye gitmeyi planlarlar. Last Vegas’a gittiklerinde ise hiç birşeyin eskisi gibi olmadığını anlarlar. Muhteşem 4′lü Last Vegas’ı ele geçirme peşindedir.



Film İzle

Ailemle Hafta Sonu Hd

Çılgına dönmüş bir genç anne babası gittiği yarışmayı unutunca onları rehin alır. Emily her gün anne babasının ihmalkarlığıyla yüzleşmektedir. Sonunda intikam almak isteyen Emily anne babasını rehin alarak gerçek bir aile olmanın ne demek olduğunu onlara öğretmeye karar verir



Film İzle

Paranoya

Adam Cassidy uzun zamandır büyük bir şirketin büyük bir gücü ve büyük bir parçası olarak çalışmaktadır. Ancak Adam Cassidy’nin hırsı anlık bir dikkatsizliğin yüzünden şirketin iflas etme noktasına getirir. Patronu Nicholas Wyatt’ın bu duruma çok canı sıkılmış ve çok zor durumda kalmıştır. Bu hatasını telafi etmek için ona bir görev verir ve o görevi tamamlaması gerekmektedir.



Film İzle

Görevimiz Lars

Görevimi Lars başlar ! Ancak Tom’un hiç beklenmedik rahatsızlıkları yüzünden ailelerde sürekli birbiriyle kavga eder ve yolculuk adeta bir kabusa dönüşmeye başlar.



Film İzle

Karayip Macerası

Araştırmaları sonucunda 16. yüzyılda ünlü bir soyluya ait batmış gemiyi bulduğunu söyleyen Claudia Harding batık gemi için peşinden gitmeye ve gemiyi bulmaya karar verir. Ancak işin içine hazine ve değerli eşyalar girince işler iyice karışır. Karayip Macerası baglanfilmizle.com iyi seyirler diler



Film İzle

Berlin Dosyası

Berlin’de çekilen bu filmde, Bir kuzey kore ajanı çok büyük bir ihanete uğrar. Berlinde’ki kore elçiliğinde karısıyla beraber çevirmen olarak çalışan bu kişinin peşinde ki güney kore ve kuzey kore ajanlarından kaçması gerekmektedir. Baglanfilmizle.com Aksiyon ve gerilim dolu bu filmi tavsiye eder, iyi seyirler diler.



Film İzle

Dinozorlarla Yürümek

Dinozorlarla Yürümek filminin türkçe dublaj versiyonudur. Macera dolu bu film hem yetişkinlerin hemde çocukların büyük ilgisini çekmiştir. İyi seyirler dileriz.



Film İzle