29 Mayıs 2014 Perşembe

Canavar Ev Monster House | 3D

Canavar Ev 2006 yapımı animasyon aile filmidir. On iki yaşındaki DJ Walters’ın oldukça boş vakti vardır. Bu yüzden de, caddenin karşısındaki yaşlı Nebbercracker’ın evinde bir ilginçlik olduğunu aklına koymuştuır. Köhne evin bahçesinde devamlı bir şeyler kaybolmaktadır: Basket topları, bisikletler, oyuncaklar ve evcil hayvanlar. DJ ile yakın dostu Chowder, oynadıkları basket topu ihtiyar adamın bahçesine kaçıp, esrarengiz bir biçimde evin içine çekilince, dökük eve bir gezi yapmak zorunda kalırlar.Sitemizden 1080p ve 3D seçenekleriyle Canavar Ev hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Canavar Ev izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Teksas KatliamıTexas Chainsaw | 3D

Teksas Katliamı 2013 yapımı gerilim-korku filmidir. 1974 senesinde, Texas’ta ufak bir kasabada hayatını sürdüren genç Sally, kasabayı alt üst eden ve dostlarını öldüren Sawyer çetesinden kaçabilmeyi başarır. Bu durumun ardından uzun seneler sonra, hiç bilmediği büyük annesinin kendisine bir malikaneyi miras bıraktığını öğrenen Heather Miller, evi görmek için arkadaşlarıyla beraber bir seyehate çıkar. Heather arkadaşları Nikki, Ryan ve Kenny ile yoldan aldıkları otostopçu Darryl ile beraber malikaneye gelince , oldukça eğlenceli ve zengince döşeme yapılmış bir evle karşılaşırlar. Heather mirası sadece satmama şartıyla devrala bilecektir ve büyük annesi yazdığı bir mektuptaki talimatları yerine getirmek zorundadır. Ev tüm güzelliğine karşılık bırakıp gidilmiş gibidir fakat rutubetli bodrum katında var olmaya devam eden dehşet tüm diriliğiyle onları beklemektedir…Sitemizden 1080p ve 720p seçenekeleriyle Teksas Katliamı hd izleyebilirsiniz Sitemizdeki tüm Teksas Katliamı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Karanlık SaatThe Darkest Hour | 3D

Karanlık Saat 2011 yapımı gizem aksiyon filmidir. Esrarengiz bir şimşek fırtınasının içinde Moskova’ya gelen genç internet girişimcileri Sean ve Ben, uluslararası ekonomik merkezde canlı bir yer tutan, para akışının olduğu ancak iş alanlarının prensipsiz ilerlediği Rusya’ya, hayallerinin işini kurmaya giderler. Turist olarak gezmekte olan Natalie ve Anne’de Nepal’e giderken olan tahmin edilmeyen bir uçak molası ile Moskova’ya inerler ve dünyanın en büyük eğlence anlayışına sahip şehirlerinden biri olan bu yerde zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Karanlık Saat 3D izleyebilirsniz. Sitemizeki tüm Karanlık Saat izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Rec: Ölüm Çığlığı | 3D

Rec: Ölüm Çığlığı 2007 yapımı gerilim korku filmidir. Genç bir TV muhabiri olan Angela ile haber kameramanı Pablo, itfaiyecileri anlatan bir program yapmaktadırlar. Yeterince sıkıcı geçen program bir telefonun aramasıyla atraksiyon kazanır. İhtiyar bir kadının geçirdiği ev kazası ile alakalı gelen bu ihbar üstüne Angela ve Pablo itfaiyecilerin peşine takılır. Kadının evine gelen ekip, evin içinden ürkütücü çığlıklar duyarlar. Bundan sonrası hafızalardan çıkmayacak bir kabustur. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Rec: Ölüm Çığlığı 3D izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Rec: Ölüm Çığlığı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Ölülerin Günü | 3D

Ölülerin Günü 2008 yapımı gerilim korku filmidir. Ufak bir grup bilimadamı ve asker, Florida’daki bir füze silosuna sığınmış, dünyanın geleceğini çizmeye çalışıyorlar Bilimadamları bir taraftan ele geçirdikleri zombiler üstünde ürkütücü deneyler yaparak bir tedavi bulmak için çabalarken bir yandan da askerlerin isteklerini yerine getirecek arayışlara zorlanıyorlar. Bir zaman sonra, araştırmacılardan bazılarını deneylerde kullandığını anlayan askerlerle araları bozulduğunda, sığınağa sızmaya başlayan zombilerin tehdidi daha da sinir bozucu bir hal alıyor.. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Ölülerin Günü hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Ölülerin Günü izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Acemi Gladyatör | 3D

Acemi Gladyatör 2012 yapımı komedi filmidir. Roma İmparatorluğu zamanında gerçekleşen filmde, Pompeii’yi yok eden korkunç patlamadan sonra yalnız başına kalan minik Timo, General Chirone tarafından evlat edilinilir. Timo zaman geçtikçe Roma’nın en ünlü gladyatör okulunda öğrenim görmeye başlar ve önü açık bir gladyatör olması amacıyla babası Chirone elinden geleni yapar. Ancak bu yaşam tarzı Timo’ya göre değildir, çünkü onun tek amacı dostları ve Ciccius Mauritius ile beraber olmaktır. Bu sebeple de ders saatleri geldiğinde eğitimlere gitmemeye başlar. Bu durum Chirone’nin kızı Lucilla’nın Yunanistan’dan geri gelmesiyle değişir. Timo şimdi güzeller güzeli çocukluk arkadaşının gönlünü fethetmek, babasını da gelecekteki oğlu olacağına inandırmak zorundadır. Sitemizden 1080p ve 720p sçenekleriyle Acemi Gladyatör hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Acemi Gladyatör izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Çin Falı Chinese Zodiac

Çin Falı 2012 yapımı macera filmidir. Jackie Chan’in yönetmenliğini yaptığı ve Asian Hawk rolüyle başrolünü oynadığı Çin Malı Fransız ve İngiliz ordularının 1860’ta İmparatorluğun Yaz Sarayı’ndan aldıkları 12 bronz Chinese Zodiac hayvan heykelini Asian Hawk’ın Çin’e geri getirmeye çalışmasını anlatmakta. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Çin Falı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Çin Falı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı | 3D — TR Dublaj

Hayatlarını korumak amacıyla var güçleriyle mücadele eden insanların düşünemeyecekleri zorlu ve gizemli bir düşmanla karşı karşıya gelmesini ele alan Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı, dünyamızın tarif edilemeyen güçlerin saldırısı altında kaldığı tür filmlerinin en son örneklerinden biridir. Dünyanın birçok yerinde senelerdir karşılaştığımız UFO olayları yaşanmıştı, fakat 2011 senesinde, önceden sadece görülen ve kaydedilen bu görüntüler, dünyamızın tarif edilemeyen güçlerin istilası altında olmasıyla acımasız ve korkunç bir gerçek halini alır. İnsanlar dünya metropollerinin çöküşünü izlerken, ABD’nin Los Angeles şehri kimsenin beklemediği ve istemediği bir savaşta insanoğlunun son cephesi durumuna gelir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı 3D izleyebilirsiniz. Sitemizdeki Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Gözyaşı Kardeşliği – La Confrérie Des larmes (2013) İzle

Zamanında iyi bir polis olan Jeremie artık normal ve sakin bir hayat yaşamaktadır.. Fakat yaptığı hiç bir işte başarılı olamayınca riskli bir işi çaresizce kabul etmek zorunda kalır.. İyi seyirler.



Film İzle

Hapis – Lockdown (2000) İzle

Üç arkadaş Avery,Cashmere ve Dre işlemedikleri bir suçtan hapse atılırlar.Dre,hücre arkadaşının tacizi yüzünden büyük acılar çeker..Cashmere kısa zamanda ortama uyum sağlar..Fakat Avery bu durumdan kurtulmak zorundadır çünkü oğlu ve bir sevgilisi vardır..Ve başarılı bir yüzücülük kariyeri..Bakalım bu durumdan kurtulabilecek mi? İyi seyirler.



Film İzle

Silmi Adası – Silmido (2003) İzle

Gerçek bir olayı konu edinen etkileyici bir aksiyon filmi..Güney Kore başkanına suikast düzenlemek için Kuzey Koreli özel birlik Güney Kore`ye sızar..Bu olay sırasında Kuzey Kore lideri öldürülür ve Güney Kore hükümeti suçlulardan oluşan özel cinayet birliği kurar.Macera dolu bir yapım..İzleyicilerden büyük ilgi görmüştür..İyi seyirler.



Film İzle

Tanrıların Çekici – Hammer Of The Gods (2013) İzle

Kayıp kardeşini aramaya koyulan bir adamın bir savaşçıya dönüşmesi ve kendi krallığını kurmasını konu edinen sürükleyici bir yapım..İyi seyirler.



Film İzle

Katil Köpekbalığı Dev Timsaha Karşı – Mega Shark vs. Crocosaurus (2010) İzle

Dev bir köpek balığının üzerinde yapılan deney yan etkileriyle tüm şehri alt üst eder.. Köpekbalığını bu denli bir saldırıya adapte eden bilim adamları`nın ellerinden hiç bir şey gelmez.. Bu deneyi yapanların rakipleri ise aynı uygulamayı dev bir timsah üzerinde denerler.. Dev köpek balığı Ve Timsah birbirleriyle karşılaşınca şehirde yer yerinden oynayacaktır.. İyi seyirler.



Film İzle

Vampir Kız Kardeşler – Die Vampirschwestern

Dakaria ve Silvania vampir olan iki kız kardeştir.Transylvania dan ayrılıp Almanyada bir kasabaya yerleşirler artık insanların arasında yaşamak zorundadırlar.Henüz 12 yaşında olan kardeşler yeni hayatlarına oldukca zor alışmaktadırlar Dakaria sürekli tekrar eve dönmek isterken Silvania kalıp yeni hayata alışmak ister.Okulda özelliklede komşuları vampir avcısıyken onlar için bu süreç çok zor olacaktır.



Film İzle

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı | Türkçe Altyazılı

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı 2014 yapımı bilim kurgu filmdir. Adam yaratıldığı zamandan bu güne, hemen hemen 200 senedir belli bir amacı olmadan yaşamını sürdürürken kendisini Gargoyle ve İblisler arasındaki savaşın tam ortasında bulur. Her iki taraf da Adam’ın ölümsüzlük sırrını ele geçirmeye çalışmaktadır. Adam ise insanoğlunun sonunu getirmekte olan bu savaşı durdurabilecek şeye sahip olan tek varlıktır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Dhoom: 3

Dhoom 3 2013 yapımı aksiyon filmidir. Çocukluğundan beri babasıyla beraber bir sirkte gösteriler yapan Sahir, sihirbaz ve illüzyonistlikle ilgili büyük bir deneyim ve beceriye sahip bir gençtir. Fakat çalıştıkları sirk şimdilerde maddi olarak sıkıntılı günler geçirmektedir. Babası sirki kurtarabilmek için bankadan kredi almak zorunda kalır ve bu borcu ödeyemez. Alacaklıların baskısı şanssız adamı intihar etmek durumuna getirir, Sahir de ümitsizce babasının intiharına şahit olur. Sahir’in artık hayatta tek bir hedefi vardır: Babasının intikamını almak! Sitemizden 720p seçeneğiyle Dhoom 3 hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Dhoom 3 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

14 Bıçak 14 Blades

14 Bıçak 2013 yapımı aksiyon, tarih filmidir. Ming Hanedanı’nın ilk zamanlarında imparator, gücünü yükseltmek ve soyunu devam ettirmek için bir güvenlik sistemi meydana getirir. Bu sistemde öksüz çocuklar kaba bir yöntemle yetiştirilmektedir. Bu çocukların en güçlüsü olan Qinglong’a, harem ağası Jia tarafından gizli bir görev verilir. Jia’nın gizli planlarından haberi olmayan Qinglong, kısa zamanda büyük bir komplonun ortasında olduğunuanlar ve adını temize çıkarmak için büyük bir savaşa girişir. Sitemizden 720p seçeneğiyle 14 Bıçak hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm 14 Bıçak izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Anna Mindscape

Anna 2013 yapımı gerilim filmidir. İnsanların beyninden geçenleri okuyabilmeyi becerebilen bir dedektif (Mark Strong), zeki fakat belalı ve tehlikeli 16 yaşındaki bir kızı yani Anna (Taissa Farmiga) olayını inceler ve bir travma kurbanı mı yoksa sosyopat mı olup olmadığınu anlamaya çalışır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Anna hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm Anna izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Herkül: Özgürlük Savaşçısı

Herkules 2014 yapımı akiyon filmidir. Milattan önce 1200 senesinde , antik Yunan kentlerinden birindeyiz. Dünyadaki kraliçelerden biri, Zeus’un güzellğine kapılır ve ondan bir bebeği olur. Herkül ismini verdikleri bu prens için öngörülen kaderde, gaddar kralın hanedanlığını bitirebileceği ve kente düzen getireceği yer almaktadır. Aradan seneler geçer, kim olduğunu ve asıl nereden geldiğini bilmeyen Herkül’ün istediği tek şey Girit prensesinin aşkına karşılık vermesidir; ne var ki güzel prensesin daha önce kardeşine söz vermiş olması işleri karıştırır. Herkül tam da bu esnada gerçek kimliği ve kaderiyle yüzleşir. Artık önünde iki yol vardır. Herkül, ya aşkına sahip çıkıp güzel prensesle şehirden kaçmak ya da daha önce çizilmiş olan kaderini takip edip bir kahraman olmayı seçmek zorundadır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Herkules hd izleyebilrisiniz. Sitemizdeki tüm Herkules izleyicilerine seyirler dileriz.



Film İzle

Büyük Defter A nagy füzet

Büyük Defter 2013 Macaristan yapımı drama filmidir. 2. Dünya Savaşı esnasında büyükannelerinin yanına götürülen 13 yaşındaki ikiz erkek kardeşlerin öyküsü anlatılıyor. Yaşadıkları koşullar sebebiyle artık çocukluktan çıkan kardeşler, yaşamış oldukları her şeyi oldukça objektif bir şekilde bir not defterine kaydetmektedirler. Sitemizden 720p seçeneğiyle Büyük Defter hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Büyük Defter izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

In The Blood

In The Blood 2014 yapımı gerilim suç filmidir. Bir çiftin hayatları Karayipler’de bir gezi yapınca beklenmedik bir biçimde kabusa dönüşür. Şanssız kadın, eşinin aniden ortadan yok olmasıyla dehşete kapılır. Eşi bilmediği kişiler tarafından kaçırılmış ve kaçıranlar yüksek bir miktarda para ödemedikleri takdirde kocasını bırakmayacaklarını söylemişlerdir. Bunlara kendisinin neden olduğunu düşünen kadın ağır bir suçluluk duygusuna kapılır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle In The Blood hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm In The Blood izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak | — TR Dublaj

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak 2012′de yayımlanan birinci filminden sonra izleyicilerin yüksek beğenisiyle çekilen ikinci filmdir. Katniss Everdeen’in otoriter ve biraz da despotça bir gezegende geçen hayatını sürdürme mücadelesi, serinin ikinci filminde de sürüyor. Katniss ile partneri Peeta 74. Açlık Oyunları’ nda galip geldikten sonra problemsiz bir biçimde evlerine gitmeyi başarırlar. Fakat bu başarı her şeyden önce Zafer Turu yapmalarını istemektedir. Tüm yerleri teker teker gezdikleri bu yolculuk esnasında Katniss, önemli bir ayaklanmanın ilk belirtisine tanık olur. Direnişin ilk belirtilerini gören Başkan Snow ise direnişi önleyecek şeyler bulmaya başlar. Yeni Açlık Oyunları ile ilgili akla gelmedik ‘sürprizler’ düşünen Snow 75. senesini kutlayacak Açlık Oyunları’nda, 25 senede bir yapılan Çeyrek Asır Oyunları’nın (Quarter Quell) üçüncüsünün düzenleneceğini duyuracaktır. Başarının keyfini bile çıkaramadan yeni bir yaşama savaşına sürüklenen Katniss bu defa Açlık Oyunlar ı’nın en becerikli ve zekilerin içinde hayatta kalmak için mücadele edecektir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak Türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Günahın Dokunuşu A Touch of Sin

Günahın Dokunuşu 2013 yapımı drama filmidir. Çin’de geçen film, gürültülü ve katotik bölge Guangzhou ile kırsal ve sakin bir kent olan Shanxi’deki öyküleri kameraya aktarıyor. Sosyal sınıf farklılıkların dikkat çektiği dört değişik bölgede yaşanan dört farklı öyküyü işleyen filmde, genç suçluların günlük hayatlarını izlerken, parçası oldukları toplumların onların yaşamını nasıl etkilediğine de şahit oluyoruz. Sitemizden 720p seçeneğiyle Günahın Dokunuşu hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Günahın Dokunuşu izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Fanny

Fanny 2013 yapımı drama filmidir. Genç ve çekici kız bir delikanlıya aşık olmuştur . Fakat ailesi kendi halinde, basit olan bu adamı kabullenmemiştir. Kız ise sevdiği adamla beraber olmanın ızdırabını çekerken yaşamı adına ciddi bir karar verecektir ve bu karar tüm hayatını etkileyecektir. Delikanlı her ne kadar kızı sevse de gerçekleri görmek zorundadır ve kendisinden çok kızın hayatını düşünmektedir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Fanny hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Fanny izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

İşçi Bayramı Labor Day

Labor Day 2013 yapımı drama filmidir. Bir yandan ergenlik problemleriyle savaşırken bir yandan da evin erkeği olmak için çabalayıp, insanlardan uzaklaşmış annesi Adele’e bakmaya çalışan 13 yaşındaki Henry Wheeler’ın hikâyesini anlatıyor. Okul alışverişine gittiklerinde Henry ve annesi hem ürkütücü hem de yardıma ihtiyacı olan Frank Chambers’la karşılaşır ve sonrasında kaçak bir suçlu olduğu anlaşılan bu adam, onu yanlarına almaları için anne-oğlu ikna eder. İşçi Bayramı’nın olduğu bu uzun hafta sonunda gerçekleşen olaylar, anne-oğlu yaşamlarının geri kalanını şekillendirecektir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Labor Day hd izleyebilirsiniz. Sitemzdeki tüm Labor Day izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Dakota’s Summer

Dakota’s Summer 2014 yapımı rama filmidir. Kendisi ile ilgili beklenmedik bir haber duyduktan sonra , 17 yaşındaki kız ( Ramm ) bu mükemmel hikayede heyecanlı , ancak zor bir hayat yaşar. Atlarla macera heyecan dolu bir hikaye. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Dakota’s Summer hd izleyebilirsiniz. Sitemizkdei tüm Dakota’s Summer izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Hayalet Köpekbalığı Ghost Shark

Hayalet Köpekbalığı 2013 yapımı korku filmidir. Hayalet Hayalet köpekbalığı sonunda Harmony sahil kasabasında yaşayanlara dehşet saçarak , kendisini öldürenlerden intikam almak için geliyor. Sitemizden 720p seçeneğiyle Hayalet Köpekbalığı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Hayalet Köpekbalığı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

2012 | 3D

2012 2009 yapımı aksiyon filmidir. Büyük bütçeli felaket filmlerinin değişmez yönetmeni Roland Emmerich yine benzer bir yapımla karşımızda. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz. Filmin kadrosu oldukça sağlam: John Cusack , Thandie Newton , Woody Harrelson , Amanda Peet , Danny Glover , Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor ilk göze çarpan isimler.Sitemizden 1080p ve 3D seçenekleriyle 2012 hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm 2012 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Dünyanın Uzak Ucu

Dünyanın Uzak Ucu 2003 yapımı aksiyon filmidir. Kaptan Jack Aubrey, Napolyon döneminin tüm karışıklığı içinde ekibiyle beraber açık denizlerde Fransız ve İspanyol gemileriyle savaşmaktadır. Bir zaman sonra geminin doktoru olan Stephen Maturin ile birlikte verdikleri bir kararın sonucunda dünyanın ayak basılmamış uzak taraflarını keşfetmek üzere bir serüvene atılırlar. Artık insanın keşfetme içgüdüsü, bu geminin en egemen duygusu olacaktır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Dünyanın Uzak Ucu hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Dünyanın Uzak Ucu izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Yalnız Kalpler

Yalnız Kalpler 2006 yapımı dram filmidir. Birleşik Devletlerde, 40′lı senelerde yerini 50′lere bırakırken ünlü katiller olarak Martha Beck ve Raymond Fernandez göze çarpıyordu. Takma adları halk arasında “Yalnız Kalpler” diye bilinen ikilinin öldürücü silahı aslında çok normaldi. Gazeteye bireysel ilan veriyor, ilana yanıt veren bırakıp gidilmiş dul kadınlara ilk olarak Ray, kendisini çekici Latin aşığı olarak gösteriyordu. Böylece ağa düşen bu kadınları hem dolandırıyor hem de ortadan kaldırıyorlardı. Ray ile Martha’nın karşılaşması ise ikisinin de yaşamlarında ciddi bir dönüm noktasıydı.Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Yalnız Kalpler hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Yalnız Kalpler izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Şampiyonun Dirilişi

Şampiyonun Dirilişi 2007 yapımı spor filmidir. Spor yazarı Erik, evsiz, yoksul bir adam olan Champ’i sokaklardan kurtarmayı kafasına koyar. Fakat bu kararın arkasında Champ’in kim olduğuna dair sırrı açığa çıkarmak vardır. Erik bunun gizlenemeyecek bir gizem olduğunu ve Champ’in öldüğüne inanılan efsanevi boksör olduğunu düşünmektedir . Champ’in efsanesini diriltirken, onun kişisel macerasında babası ile olan ilişkisinin önemini anlayacaktır. Champ’in hayatına dair gerçeklere indikçe, kendi hayatında arka plana attığı, yüzleşmekten korktuğu ilişkiler ortaya çıkacaktır.Erik kendi hayatı ve ailesiyle olan ilişkisini gözden geçirecek ve uzun süredir hiç yapmadığı bir şekilde kendisiyle yüzleşecektir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Şampiyonun Dirilişi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Şampiyonun Dirilişi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Kurt Kapanı 2 Wolf Creek 2

Kurt Kapanı 2 2013 yapımı kokru filmidir. Korku-gerilim arenasının azılı psikopatları içine ismini yazdırmayı başaran Mick Taylor, 9 sene öncesinde, Wolf Creek dolaylarında meydana getirdiği katliamın benzerlerini icra etmeyi sürdürmektedir. Ancak Taylor’un kana susamışlığı, çorak topraklar üstündeki Wolf Creek Ulusal Park’ını kana bulamaya devam edecektir! Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Kurt Kapanı 2 hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Kurt Kapanı 2 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Zip Zap ve Büyük Gizem

Zip Zap ve Büyük Gizem 2013 yapımı macera filmidir. Aileleri tarafından ceza olarak iki kardeşin götürüldüğü okulda meydana gelen gizemlerle dolu macerayı konu edinen filmde Zim ve Zap eğlence ve yaratıcılığın yasaklı olduğu okul olan Falconnetiye götürülüyor. Müdür ise tek gözlü çok katı bir adamdır. Yasakları işleyenlere ise büyük cezalar verildiği okulda Marble adlı bir çete kurulur. Bu çete direnişin simgesidir ve iki kardeşte çeteye katılarak hayal bile edemeyecekleri özel bir maceraya atılırlar. Sitemizden 720p seçeneğiyle Zip Zap ve Büyük Gizem hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Zip Zap ve Büyük Gizem izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Yarış Köpekleri Derby Dogs

Yarış Köpekleri 2012 yapımı aile filmidir. 12 yaşındaki Ben’in tek hedefi babasını yarışı kazanarak sevindirmektir. Fakar yalnızca babası değil bir taraftan da annesinin kırılan kalbiyle uğraşmaktadır. Bu yarışı kazanabilmesi için hile yapan ve bu yarış için bahis oynayan insanlarla savaşması gerekmektedir. Çok çetin ve mücadeleci yarış onu bekliyor. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Yarış Köpekleri hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Yarış Köpekleri izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

En İyi Arkadaşımın Düğünü

En İyi Arkadaşımın Düğünü 2013 yapımı komedi filmidir. “The Best Man” isimli fiImin devamı olan fiIm 14 sene sonrasında vizyona giriyor. Hemen hemen aynı oyuncuIar yer aImış fiImde. lIk fiImde oIduğu gibi MaIcoIm D. Lee’ nin yazıp yönettiği fiImde iIk fiImde evIenen ve sağdıçIık yapan arkadaşIar ve aiIeIerinin tatiIdeki eğIenceIi hikayesini anIatıyor. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle En İyi Arkadaşımın Hikayesi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm En İyi Arkadaşımın Hikayesi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Sürücü Drive

Sürücü 2011 yapımı suç filmidir. Dublörlük ile geçinen ve üst düzey araba kullanabildiği için geceleri de soygunlar yapan bir sürücünün hayatını ele alıyor. Sürücünün hayatı, komşusu Irene’nin hapisteki kocasına yardım etmeyi kabul etmesiyle daha da tehlikeli bir durum alır. Aniden kendisini Los Angeles’ın en tehlikeli adamlarının amaç listesinde bulur. Şimdi hem kendi yaşamını , hem Irene ve oğlunun hayat kurtarmak için yapacağı tek şey en iyi bildiği şekilde yalnızca araba sürmektir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Sürücü hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Sürücü izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Arada Kalan What Maisie Knew

Arada Kalan 2012 yapımı drama filmidir. New York’ta hayatını sürdüren bir ailenin küçük kızı olan Maisie, ailesinin birbirlerinden ayrılmasıyla beraber hayatında bir çok farklılık yaşar. Anne ve babası farklı yollarda ilerlerken, Maisie ikisine ve onların yaşamlarına yeni dahil olan insanlara karşı nasıl davranacağını belirlemekte zorlanır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Arada Kalan hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Arada Kalan izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Fındık İşi The Nut Job

Fındık İşi 2014 yapımı animasyon komedi filmidir. Surley, hayatını geçirdiği yerden eskisi kadar memnun değildir. Kuralları evmeyen haylaz sincap evinden çok uzaklara gitmek zorunda kalır. Dışarıda yaşamın nasıl olduğunu merak etmekte ve keşfetmek için de çok isteklidir. Dostu fare Buddy ile yollara düşerler. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Fındık İşi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Fındık İşi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Clara ve Ayıların Sırrı

Clara ve Ayıların Sırrı 2013 yapımı aile filmidir. İsviçre’nin Alp’lerinde annesi ve üvey babası ile hayatını yaşayan Clara doğaya olan tutkusu ve sevgisi sayesinde öbür insanlara göre sezgileri oldukça güçlüdür. Yakın zamanda evlerinin yakınına yeni taşınan Thomas’la arkadaş olduktan sonra yaşamları tamamen değişecektir. Sitemizden 720p seçeneğiyle Clara ve Ayıların Sırrı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Clara ve Ayıların Sırrı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Hain Traitor

Hain 2008 yapımı suç filmidir. FBI ajanı Roy Clayton yeni bir araştırma davasıyla ilgilenirken tehlikeli bir tuzak teorisi ile karşılaşır. Sonrasında araştırmalarını genişleten Clayton, olayın içinde eski Amerikan Özel Operasyon biriminin başı olan Samir Horn’un olduğundan şüphe duyar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Hain hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Hain izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Kırık Burunlu Kadın

Kırık burunlu bir kadın, içinde bulunduğu taksiyi durdurup kendisini yakındaki köprüden atar. Bu intihar girişimi, birbirini hiç bilmeyen 3 insanın yaşamını etkiler. Sitemizden 720p seçenekleriyle Kırık Burunlu Kadın hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Kırık Burunlu Kadın izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Katilin Günlüğü I am Ichihashi

Katilin Günlüğü 2013 yapımı drama filmidir. Ichihashi Japonyada bir İngilizce öğretmeni olarak çalışmaktadır. İşlediği bir suç nedeniyle suratını birçok plastik operasyondan geçirerek değiştirir ve iki seneden uzun bir süre güvenlik güçlerine yakalanmamayı başarır… Sitemizden 720p seçeneğiyle Katilin Günlüğü hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Katilin Günlüğü izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Need For Speed : Hız Tutkusu

Need For Speed : Hız Tutkunu 2014 yapımı aksiyon filmidir. Ailesinin Marshall Motors isminde otomobil tamirhanesini dostlarıyla beraber işleten Tobey Marshall, babasının ölümünden sonra ardında bıraktığı borçları bitirebilmek için var gücüyle çalışmaktadır. Mesai saatlerini otomobil tamirciliğiyle geçiren Tobey, hafta sonlarını yer altı otomobil yarışlarında yarışarak geçirmektedir. Yarışlarla beraber arabalara ve adrenaline duyduğu tutku git gide artarken, Dino Brewster adlı düşmanından büyük bir teklif alır.Sitemizden 720p seçenekleriyle Need For Speed : Hız Tutkunu hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Need For Speed : Hız Tutkunu izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Amerika Adalet Birliği Maceraları Zaman Tuzağında (2014) Altyazılı İzle

Süper kahramanların dünyayı kurtarma mücadelelerini konu alan bir senaryo..İyi seyirler.



Film İzle

27 Mayıs 2014 Salı

Mavi Adam

Bugüne kadar birçok kısa filme imza atan Utku Çelik’in ilk uzun metrajlı filmi Mavi Adam / The Blue Man önümüzdeki aylarda vizyona girmeye hazırlanıyor.

Tamamen İngilizce çekilen film Irak işgalinin patlak verdiği günlerde kaçırılan yabancı bir arkeoloğun başına gelenlerle birlikte 1991 ayaklanmasında öldürülen müslümanları da ele alıyor. Tek mekanda geçen film erkekler dünyasında bir nevi av ve avcı ilişkisine odaklanırken kadın haklarına da sahip çıkılıyor. O dönemde kadınların canlı bomba olarak kullanılması ve Amerikan bombalarındaki tükenmiş uranyumun sakat doğumlara yol açması da filmin ele alıp sorguladığı konulardan…

Kasım ayında Nevada Uluslararası Film Festivali’nde Gold Reel ödülüne layık görülen film savaşla beraber yitip giden insan ve onun öznelinde kadın haklarını ön plana taşıyor.

Filmin çekimlerinin ABD’de yapılması planlanırken son anda yapılan değişiklik sonucu çekimler Türkiye’ de yapıldı. Oyuncu kadrosu Alex Dawe, Aydın Orak, Derya Aslan ve Sarper Semiz isimlerinden oluşan film 2014 Mayıs ayında gösterime girdi.



Film İzle

dfg


Film İzle

23 Mayıs 2014 Cuma

Total Siyapaa (2014) Altyazılı İzle

Total Siyapaa (2014) Altyazılı İzle online izle, Total Siyapaa (2014) Altyazılı İzle türkçe dublaj izle , Total Siyapaa (2014) Altyazılı İzle izle, Total Siyapaa (2014) Altyazılı İzle full izle



Film İzle

Mr. Banks – Saving Mr. Banks (2013) İzle

Oldukça iddialı bir yapım sizlerle.. Film yapımcısı Walt Disney çok sevdiği kitabı Marry Poppins , adına bir film çekme kararı alır.. Bu durum kızlarınıda çok heycanlandırmıştır.. Onlarda babaları kadar isteklidir.. Fakat filmde oynatmak istediği Travers , Bir türlü ikna olmamaktadır.. Senaryo , yapım tüm projeler en ince detayına kadar anlatılsada ikna olmamaktadır..Yalnız Walt Disney`in filmi çekebilmesi için Travers`in ruh halinide anlaması gerekmektedir.. (Direkizle.com & Gunlukfilm.com) İyi seyirler diler.



Film İzle

Hayalet Ekibi – Ghost Team One (2013) İzle

İki oda arkadaşı hayaletlerden çok korkarlar..Fakat evinin perili olduğuna inanan bir kıza bu iki arkadaş aşık olurlar..Bu olayın ardından komedi dolu sahneler yer alıcaktır..Direkizle.com & Gunlukfilm.com iyi seyirler diler.



Film İzle

Kahraman İkili – Free Birds (2013) İzle

İki hindinin hindi yemeğinin kaldırılması için verdikleri mücadeleyi konu edinen harika bir komedi senaryosu..İzlerken büyük keyif alacaksınız …İyi seyirler.



Film İzle

Hazine Avcıları – The Monuments Men (2014) Altyazılı İzle

Film İkinci Dünya Savaşı sıralarında geçmektedir..Aynı zamanda bir romandan esinlenerek çekilmiş bir yapım..Bir grup uzman tarihçi ve sanat uzmanı bir araya gelerek ekip oluştururlar..Naziler tarafında esir alınmış değerli,paha biçilmez sanat eserlerini kurtarmak için plan yapıp yola koyulurlar..Filmin yaönetmenliğini üstlenen başarılı yapımcı ve yönetmen ünlü aktör George Clooney`dir..Harika bir yapım sizlerle buluşuyor..İyi seyirler.



Film İzle

Queen – Kraliçe (2014) Altyazılı İzle

Rani isimli hint kız düğün hazırlıkları yaparken nişanlısı düğünden bir gün önce onu terkeder..Rani nişanlısıyla planladığı balayına tek başına gider ve orada yeni arkadaşlar sayesinde bu psikolojiyi atlatır..Nişanlısı arar ve tekrar birlikte olmak, evlenmek isteğini söyler..Fakat herşey istediği gibi gitmez kız Hindistana döner,nişanlısı düğün hazırlıkları yaparken onu reddeder ve ona kendisini bulma şansını verdiği için teşekkür edip ..Yeni hayatına devam eder..İyi seyirler.



Film İzle

Görevimiz Lars – Mission to Lars (2012) İzle

Hayallerinin peşinden giden iki çılgın kahramanın macera dolu yaşamlarını konu edinen harika bir Belgesel .. TÜRKİYE`NİN TARTIŞMASIZ EN KALİTELİ FİLM PLATFORMU GURURLA SUNAR ! İyi seyirler diler.



Film İzle

Amerikan Rüyası – American Dreams in China (2013) İzle

Çin`de



Film İzle

Fındık İşi – The Nut Job (2014) Altyazılı İzle

Surly, huysuz,aksi,yaramaz bir sincap olduğu için kaldığı parktan kovulur ve şehirde yaşamak zorunda kalır..Macera ve komedi dolu harika bir animasyon sizlerle..İyi seyirler.



Film İzle

Madalyon – The Medallion (2003) İzle

Filmin başrolünde Jackie Chan rol almaktadır..Polis olan ,Jackie Chan bir kaza sonucu öldükten sonra ,Olağanüstü güçlere sahip bir hayalet olarak geri döner..Bu güçler ona büyük bir güce sahip madalyon tarafından aktarılmıştır..Ayrıca Chan`e dövüş sanatları konusunda da yetenek gelmiştir..Chan , güzel bir ajanla birlikte madalyonun sırrını çözmek için araştırmalara başlar..Yine Jackie Chan`dan izlemeye doyamayacağınız bir senaryo..İyi seyirler.



Film İzle

Kırık Burunlu Kadın – Zena sa slomljenim nosem (2010) İzle

Burnu kırık olan bir kadının ani intaharı, tanımadığı 3 kişinin hayatını olumsuz yönde etkilemesini konu edinen bir senaryo..İyi seyirler.



Film İzle

Herkül: Efsane Başlıyor – The Legend of Hercules (2014) İzle

Vizyondaki filmimiz “Herkül“ yep yeni maceralarla karşınıza çıkıyor.. Kan , Aşk , Ve ihanetle süslenen Aksiyon filmi Kalitenin adresi (Direkizle.com & Gunlukfilm.com) farkıyla , Türkçe Dublaj olarak sizlerle İyi seyirler dileriz .



Film İzle

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk (2014) Altyazılı İzle

Kimi zaman sadece bir köpek ,kimi zaman ise kaşif,bilim adamı ,madalya sahibi olan Bay Peabody..Dünyayı değiştiren olayları görmek için zaman makinası icat eder ve zamanda yolculuk yapar..Bu yolculuğu oğluyla yapar..Fakat zamanda yolculuk kurallarını ihmal eden bu iki yaramaz zamanı düzelmek için büyük bir mücadeleye atılırlar…İyi seyirler.



Film İzle

Vampir Akademisi – Vampire Academy (2014) İzle


Film İzle

İş İçin Güvenli Değil – Not Safe for Work (2014) İzle

Şirket ofisinde mahsur kalan bir stajer ve , İşini devam ettiren yetenekli bir katilin hikayesini konu edinen harika bir yapım.. İyi seyirler.



Film İzle

Endless Love – Sonsuz Aşk (2014) Altyazılı İzle

Jade ve David adındaki iki gencin inanılmaz aşklarını konu edinen bir yapım.. Fakat aralardında bir çok engel vardır.. En büyük engellerden biri Jade`nin babasıdır.. İyi seyirler.



Film İzle

Cosmos: Bir Uzay Serüveni – Cosmos: A SpaceTime Odyssey (2014)

Cosmos: Bir Uzay Serüveni;



Film İzle

Game Of Thrones (4.Sezon 7.Bölüm) full izle

Game Of Thrones izle (4.Sezon 7.Bölüm ) ile macera kaldığı yerden devam ediyor bir sonraki bölüm ise 13 gün sonra yayınlanacaktır. Yaklaşık 2 haftalık ara verilmiştir. Keyifli seyirler dileriz.



Film İzle

Veda full izle

Filmde sadece Atatürk anlatılmıyor ayrıca belli bir döneme de ışık tutuluyor. Film de aşk, sevgi, kardeşlik, tarih ve savaş anlatılıyor ancak bu anlatım tamamen insan olmak çevresinde ele alınıyor. Selanik’te başlayan bir dostluğun hikayesi Veda filmi . Baglanfilmizle.com iyi seyirler diler.



Film İzle

20 Mayıs 2014 Salı

American Hustle – Düzenbaz (2014)

Irving ve kendisi gibi dolandırıcı olan ingiliz ortağı Sydney FBI ajanı olan çılgın Richie tarafından ummadıkları anda yakalanırlar.Richie onları kendisine yardım etmeleri için zorlar amacı diğer dolandırıcılarıda yakalamaktır.Atlantic City de Arap şeyhinin yönettiği bir kumarhaneye bütün kumarbazlrı toplamak için muhteşem bir plan yapan FBI yöneticeleri onları yakalayabilmek için her türlü oyuna gireceklerdir.Bu akıl almayan muhteşem oyun New York un en tehlikeli semtinde geçmektedir.



Film İzle

Jack Ryan Gölge Ajan – Jack Ryan Shadow Recruit (2014) İzle

Ülkede etkili bir rol oynayan ABD ekonomisi , Terörist bir rus grubu tarafından yok edinilmek istenilmektedir.. Komplonun gizlice planlanmış her detayı ustalıkla hazırlanıp faaliyete geçmektedir..CIA ajanı yetenekli ajan , Jack ise tüm gelişen olayları analiz edip kontrol altına almak için işe koyulur.. Her dakikası aksiyon dolu bir yapım sizlerle.. İyi seyirler.



Film İzle

Sivil Cephe – Homefront (2013) İzle

Özel kuvvetlerde görevli olen bir bir adam.. Görevini bırakıp sezsiz sakin bir kasabaya yerleşir.. Fakat kirli geçmişi peşini bırakmamakta kararlıdır.. Kendisinden intikam almak için yola koyulanlar ellerinden geleni yapsada kahramanımız verdiği mücadeleden asla vazgeçmeyecektir.. Tabi küçük kızı olayın içindeyse işler dahada farklı boyutlara geeçebiliyor.. Hele hele bu filmde Jason Statham var ise :) Kan ve aksiyon vazgeçilmez oluyor.. İyi seyirler.



Film İzle

Kış Masalı – Winter’s Tale (2014) Altyazılı İzle

Hırsız,soymak için girdiği evdeki kadına aşık olur.Fakat kadın çok hastadır ve hırsızın kucağında hayatını kaybedecektir..Ancak büyük bir mucize gerçekleşir.Bakalım neler olacak..İyi seyirler.



Film İzle

Kurt Kapanı – Wolf Creek (2005)

Aynı üniversitede olan üç arkadaş Ben,Kristy ve Liz Avustralya nın çoktan terk edilmiş Wolf Creek adındaki ulusal parka gidip orada bulunan gizemli meteoru görmek isterler.Hava kararmak üzereyken dönen 3 arkadaş arabalarının çalışmadığını farkederler ve devasal büyüklükteki boş arazide çaresizce kurtarılmayı beklerler..



Film İzle

Baştan Çıkarılmış ve Terk Edilmiş

Senaryosunu yapımcılara satmaya çalışan bir sinemacı adayı mısınız? Pek yüreklendirici olmayacaktır ama Baştan Çıkarılmış ve Terkedilmiş’i mutlaka görmeniz gerek. Bu belgeselde yönetmen James Toback ile oyuncu Alec Baldwin, 65. Cannes Film Festivali’ne gidiyor ve ellerindeki projeyi çeşitli yapımcılara sunuyorlar. Diğer yandan, sayısız ünlü yönetmen ve oyuncuyla yaptıkları röportajlar, günümüzde film çekmenin ne kadar zorlu bir iş olduğunu ortaya koyuyor. Halihazırda endüstrinin içindekilerin acı tatlı bir tebessümle izleyeceği bu belgesel, hevesli gençler için de ders niteliğinde.



Film İzle

Big Sur

Amerikan edebiyatının ikonu Jack Kerouac’ın (Jean Marc Barr) 1962’de yazdığı romandan esinlenen Big Sur, Kerouac’ın On the Road isimli romanının başarısından bunalmış bir halde Beat Kuşağı şairlerinden Lawrence Ferlinghetti’nin (Anthony Edwards) Kaliforniya sahil şeridinde yer alan Big Sur kasabasındaki kulübesinde inzivaya çekildiği döneme odaklanıyor. Halkın ani ilgisiyle baş edemeyen ve ileri derecede alkolizmle savaşan Kerouac huzuru öncelikle Big Sur kulübesindeki yalnızlığında, daha sonra da eski dostu Neal Cassady’nin (Josh Lucas) metresi Billie’yle (Kate Bosworth) yaşadığı ilişkide arar. Başta aradığı huzuru Big Sur’un ıssızlığında bulan Kerouac, bir süre sonra yalnızlığa dayanamayıp şehre döner ve kaldığı yerden aşırı alkol tüketmeye devam eder.



Film İzle

Benim Babam Benim Oğlum

Bu bir iş adamının hikayesi, para ve başarı hırsıyla gözleri kararmış kendini bile görmeden önüne gelen herşeyi ezip geçecek bir hırsla yaşamaktayken birdenbire onu vuran varoluşçu krizin öyküsü… Hayatının ne kadar anlamsız olduğunu en yakınındakilerin bile farkında olmadığının farkına varan adam için bu krizin başlamasına neden olan ise, 6 yıldır aslında bir başkasının oğlunu büyüttüğünün farkına varması, gerçek oğlunun doğum esnasında değiştirilmiş olduğunun farkına varması … Hirokazu Koreeda’nın yönetmenliğini yaptığı filmde başrolleri Masaharu Fukuyama, Machiko Ono ve Yoko Maki paylaşıyor.



Film İzle

Midasın Kutusu

17 yaşındaki Mariah Mundi (Aneurin Barnard)’nin hayatı, ailesi ortadan kaybolup küçük kardeşi kaçırılınca alt üst olur. Karanlık bir biçimde görkemli Prince Regent Hotel’ine giden ipuçlarını takip eden Mariah, çocukları çalan canavarların, ölümcül sırların ve sınırsız zenginlik sunan kayıp eşyaların alemini keşfeder – aynı zamanda yıkıcı bir süper güç de bulacaktır. Bu dünyanın inancı ve risk altındaki ailesi ile Mariah, Midas Kutusunun Lanetini açığa çıkarmak için her şeyi tehlikeye atacaktır!



Film İzle

Tarzan

Asıl adı John Clayton olan Tarzan trajik bir olay sonrasında kendini uçsuz bucaksız bir ormanda bulur. Bir maymun sürüsü tarafından kendi yöntemlerince beslenen ve yetiştirilen Tarzan, uzun yıllar boyunca insan ırkıyla hiçbir iletişimi olmadan büyür. Genç bir adam olduğunda ise yaşadığı ormanda hayatında gördüğü en güzel şey olan Jane Porter ile karşılaşır. Babasının yaptığı bir keşif gezisine eşlik etmekte olan Jane, hayvanlar tarafından yetiştirilen Tarzan’ın derinlerinde yatan insancıl içgüdüleri ortaya çıkarır. Jane’e aşık olan Tarzan gerçek hayata dönmeye başladığında karşılaştığı durum ise korkunçtur. Ailesi bir uçak kazasında öldükten sonra aile şirketlerini ele geçiren Greystoke Energies’e karşı savaş açan Tarzan, hem evini hem de sevdiği kadını kazanmak için amansız bir mücadele başlatır.



Film İzle

9 Mayıs 2014 Cuma

Séptimo – 7th Floor – 7. Kat (2013) Altyazılı İzle

Darin bir sabah uyanır ve çocuklarını okula götürmek için hazırlar..Çocuklar oyun oynamak ister ve Darin kabul eder..Oturdukları apartmanın yedinci katından zemin kata kadar bir yarış ,çocuklar merdivenleri kullanıcak Darin ise asansörü..Darin zemin kata iner ve acı gerçekle yüzleşir…Çocuklar kayıp..O saatten sonra apartmanda yaşayan herkes bir şüphelidir..İyi seyirler.



Film İzle

The Lunchbox – Dabba – Sefer Taşı (2013) Altyazılı İzle

Mucizeler şehri Mumbay da ,her gün sabah akşam 160.000 sefertaşı evlerden alınıp işyerlerine bırakılır..Evliliği kötü giden İla kocasını mutlu edebilmek için değişik tarifler dener ..Fakat bu tarifler yalnız yaşayan Saajan a ulaşır..Ve birbirine ufak notlar göndermeye başlarlar..Birbirini hiç tanımadan aşık olurlar.Sefertaşı sayesinde iki umut,iki hayal,iki hayat tek kalpte toplanır..İyi seyirler.



Film İzle

Maceraperest Midas Kutusunun Laneti |

Maceraperest Midas Kutusunun Laneti 2013 yapımı fantastik filmidir. 17 yaşındaki Mariah Mundi’nin yaşamı, ailesi gözden kaybolunca ve ufak kardeşi kaçırılınca allak bullak olur. Karanlık bir şekilde göz alıcı Prince Regent Hotel’ine giden izlerin peşinden giden Mariah, çocukları kaçıran canavarların, korkunç gizemlerin ve sınırsız zenginlik sunan kayıp eşyaların yerini bulur – ayrıca yıkıcı bir süper güç de keşfedecektir. Bu dünyanın inancı ve risk altındaki ailesi ile Mariah, Midas Kutusunun Lanetini açığa çıkarmak için her şeyi tehlikeye atacaktır! Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Maceraperest Midas Kutusunun Laneti hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Maceraperest Midas Kutusunun Laneti izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Dhoom 3 – 2013

İMDB: 5.9 Babasının ölümünün intikamını almak için, büyü ve akrobasi eğitimli bir sirk şovmeni olan Sahir, Chicago’da bir bankayı soymak için hırsıza dönüşür. Mumbai’den iki polis bu davaya atanır.

Dhoom 3 – Aamir Khan hayranlarının merakla bekledikleri 2013 yapımı bir hint filmi. Bir an bile olsa aksiyon sahnelerinin eksik olmadığı Dhoom 3 filmini büyük keyifle izliyeceksiniz. Özel çeviri ekibi tarafından hazırlandı. Oyuncular (ilk 10): Aamir Khan / Katrina Kaif / Tabrett Bethell / Abhishek Bachchan / Louis Scherschel / Jackie Shroff / Uday Chopra / Jacqueline Scislowski / Kim DeJesus / M’laah Kaur Singh



Film İzle

Çocuk Büyütme Rehberi – No se Aceptan Devoluciones 2013

İMDB: 7.7 Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebek bulur. Bebeğin annesinin izinden Meksika’dan Los Angeles yollarına düşen Valentin, kendisine ve yeni kızı Maggie’ye yeni bir yuva bulur. İdeallerdeki bir baba olmasa da Valentin, Maggie’yi 6 yıl boyunca bakar ve büyütür. Öte yandan kendisi de geçimini sağlamak için Hollywood’da dublörlük yapar. Baba-kız keyifli biçimde yaşar ve birbirlerini büyütürken, birden Maggie’nin annesi beklenmedik biçimde ortaya çıkar! Yönetmenliğini Eugenio Derbez’in sütlendiği filmin senaryosu Guillermo Ríos ve Leticia López Margalli ikilisine ait. Filmin kadrosunda ise Eugenio Derbez, Karla Souza ve Jessica Lindsey yer alıyor.



Film İzle

Lego – The Lego Movie 2014

İMDB: 8.2 Lego minifigürü olan Emmet’in, çok sıradan, uyumlu, kuralları harfiyen yerine getiren bir kişi olmasına rağmen, yanlışlıkla dünyayı kurtarması ve bu açıdan tanınmış en sıradışı kişi olmasını anlatan film, 3D formatında ve bilgisayar animasyonu olarak hazırlanmıştır.



Film İzle

Silahlar Kızlar ve Kumar – Guns Girls and Gambling 2012

İMDB: 5.4 Hikayede Kızılderili kumarhanesinde oynanan bir poker oyunu sırasında çalınan paha biçilemez bir eserin peşindeki bir fahişe, şerif, bir öğrenci, bir suikastçı, modern kovboylar, yerliler ve Elvis taklitçilerinin maceraları anlatılıyor.



Film İzle

Anna – Mindscape 2013

İMDB: 6.3 İnsanların hafızasına girmeyi becerebilen bir dedektif (Mark Strong), zeki ancak belalı ve tehlikeli 16 yaşındaki bir kız olan Anna (Taissa Farmiga) olayını inceler ve bir travma kurbanı mı yoksa sosyopat mı olup olmadığına karar vermeye çalışır.



Film İzle

Sefertası – Dabba 2013

İMDB: 8.0 Mumbay, mucizeler kentidir… Bu dev kentte her gün 160.000 sefertası evlerden alınıp işyerlerine dağıtılır, akşamüstleri de aynı şekilde toplanır. Mutsuz ev kadını İla’nın, ilgisiz kocasını heyecanlandırmak ümidiyle denediği tarifler, özene bezene hazırladığı sefertasları yanlışlıkla, emekliliğini iple çeken yalnız Saajan’a ulaşır. İla ile Saajan birbirlerine böylece ufak notlar iletmeye başlarlar. Hayallerin katili bu dev kentte ikisi de bir yudum umut bulur sefertaslarında. Birbirlerini gerçekten hiç görmeseler de yaşam düzenlerini tehlikeye atmayı göze alarak sefertasları üzerinden olağanüstü bir ilişkiye girişirler.



Film İzle

Rüzgar Yükseliyor – The Wind Rises 2013

İMDB: 8.1

Rüzgar Yükseliyor, Japonya’nın en çok övülen ve aynı zamanda en çok yerilen uçak mühendisi Jiro Horikoshi’nin kurmaca bir biyografisi. Jiro Horikoshi, Pearl Harbor’ı bombalamak için üretilen ve sonrasında kamikaze pilotlarının kullandığı tasarımların yaratıcısı. Ama bizim izlediğimiz daha ziyade, hayalgücü geniş, akıllı bir çocuğun düşlerini gerçekleştirme öyküsü. Yani aslında bütün güzel hayallerin ardındaki o gözleri yaşartan romantizm. Apolitik duruşuna rağmen, belki de tam bu yüzden, film birçok siyasi tartışmayı beraberinde getirdi. Miyazaki, kahramanı Jiro’yu alıntılayarak, “tek istediğim, güzel bir şey üretmekti,” diyor.

Oylama (10,00/10)

 Loading …



Film İzle

Jack Ryan Gölge Ajan – Jack Ryan Shadow Recruit 2014

İMDB: 6.5 Afganistan’da denizci olarak yaptığı askerlikten sonra Jack Ryan, beladan uzak sakin bir hayat sürmeye başlamıştır. Artık herhangi bir risk almadan huzur içinde yaşamayı prensip edinmiştir. Wall Street’te bir Rus milyarder için mali danışmanlık yapan Jack Ryan, kendini bir anda teröristlerin hazırladığı bir planın içinde bulur. Şimdi yapması gerekense ülkesinin ekonomisini çökertecek olan bu komployu durdurmaktır. Planın sorumlusunu öğrenen Jack’in Moskova’ya gitmesi gerekir. Tek başına halletmeye çalışacağı bu görevde bildiği her şeyi kullanacaktır. Jack görevi tamamlamakta ve bu komplodan canlı çıkmakta kararlıdır. Tom Clancy’nin yarattığı bir roman karakteri olan Jack Ryan’ı Chris Pine canlandırıyor. Senaryoyu ise David Koepp yazmış . Oyuncular (ilk 10): Chris Pine / Keira Knightley / Kevin Costner / Kenneth Branagh / Lenn Kudrjawizki / Alec Utgoff / Peter Andersson / Elena Velikanova / Nonso Anozie / Seth Ayott

Oylama (8,49/10)

 Loading …



Film İzle

7. Kat – Septimo 2013

İMDB: 5.8 Sebastián (Darin) bir sabah, okula gitmek için hazır olan çocukları ile bir oyun oynamayı kabul eder: Oturdukları apartmanın 7. katından zemin kata kadar bir yarış. Onlar merdivenleri kullanırken o da asansörü kullanacaktır. Ama alt kata ulaştığında çocuklarını hiçbir yerde bulamaz. Umutsuz bir şekilde onları bulmak için kendi araştırmasına başlar. Artık apartmandaki herkes birer şüphelidir..

Oylama (7,60/10)

 Loading …



Film İzle

Sarayın Tadları – Les Saveurs Du Palais 2012

İMDB: 6.3 Hortense Laborie, ülkenin en ünlü yemek şeflerinden biridir. Bir gün, Fransız Cumhurbaşkanı’nın özel aşçısı olması için teklif alır…Toronto ve Tribeca Film Festivalleri bünyesinde seyirciyle buluşan biyografinin başrollerini, Catherine Frot,Arthur Dupont ve Jean D’ormesson paylaşırken, yönetmen koltuğunda ise Christian Vincent oturuyor.



Film İzle

Öldüren Soğuk – 100 Degrees Below Zero 2013

İMDB: 2.3 Yeryüzünde meydan gelen bir dizi volkanik patlama nedeniyle oluşan kül bulutları, buz çağını da beraberinde getirir. Artık dünyanın büyük bir kısmı buzlar altındadır..



Film İzle

Aşk Dedektifi – Watching the Detectives 2007

İMDB: 6.3

Tam bir film tutkunu olan Neil (Cillian Murphy) aynı zamanda bir Video dükkanının da sahibidir. Neil, kendi hayatını baştan sona sanki bir filmde rol alıyormuşcasına yaşamaktan çok keyif alır. Ancak günün birinde gerçekten de tehlikeli ve bir o kadar da baştan çıkarıcı Violet (Lucy Liu) ile tanıştığında dünyası tersine döner ve gerçek dünya ile film dünyası arasındaki çizgi bulanıklaşmaya başlar. Artık Neil’in hayatının gerçekten hareketlenmesinin ve sürekli bir maceraya dönüşmesinin zamanı gelmiştir.



Film İzle

Grip – Gamgi 2013

İMDB: 6.7 Bilinmeyen bir hastalık aniden baş gösterir, bölgesel yıkımlara sebep olur. Hastalık solunum yoluyla bulaşmaktadır ve hastalığı kaptıktan 36 saat sonra ölüm gerçekleşmektedir. Salgını kontrol altına alabilmek için bireyler çaresizlik içinde mücadele ederler.



Film İzle

Kar Bebekleri – Snow Babies 2012

İMDB: 8.3 Antarktika olarak bilinen Güney Kutbu ve Arktika olarak bilinen Kuzey Kutbu’nda yaşayan hayvanların bazılarının doğumundan itibaren ilk bir yıllık bebeklik / yavruluk / çocukluk dönemlerini ve kışın katlanmak zorunda kaldıkları zorlukları anlatan bu belgesel, izleyenlere bembeyaz bir dünya sunuyor.


Yavrusunun doğumundan itibaren iki ay boyunca neredeyse hiç hareket etmeden ayaklarının altında tutup besleyen, soğuktan koruyan ve bu arada kendi ağırlığının yarısına kadar düşen baba imparator penguenler; yavrusuna avlanmayı öğretirken açlığına ve yiyecek bulamamasına rağmen yavrusuna vakit ayırmayı da ihmal etmeyen ve buzların çözülmesiyle zor durumlarda kalan anne kutup ayıları; doğar doğmaz sürüye ayak uydurmak zorunda olan, kurtlar tarafından sürekli takip edilen ve yeryüzündeki en uzun göçü gerçekleştiren ren geyikleri; yavrularına eğlenirken avlanmayı öğreten ve bağımsızlıklarını kazanmalarını sağlayan anne kutup tilkileri; Japonya dağlarında yaşayan ve “kar maymunları” olarak da bilinen, hiyerarşik bir topluluk yapısı olan ve grupta bir yer edinmek için mücadele vermek zorunda olan Japon makakları ya da Japon şebekleri ve daha birçok hayvan, içinde bulundukları zor koşulların üstesinden gelmek, soğukla, açlıkla ve bazen de düşmanlarıyla baş etmek zorunda. Ve bu hayvanların yavrularının da, güç koşullarla mücadele edebilmek, soğukla başa çıkabimek, avlanmayı öğrenmek ve bağımsızlıklarını kazanmak için doğumlarından itibaren ebeveynlerine ayak uydurmaları gerek. Onlar, bu beyaz dünyada sadece anne ve babalarının yardımıyla ayakta kalabilir, soğukla ve karla yaşamayı öğrenebilirler. Çünkü onların hepsi, birer kar bebeği..



Film İzle

Way of the Wicked 2014

İMDB: 6.0 20 Mayıs 2014 tarihinde vizyona girecek olan gerilim türündeki Way of the Wicked filmi Kevin Carraway tarafından yönetilmiştir. Filmde açıklanamayan cinayet serisini takiben küçük ve izole bir toplumun Pederi Henry, meydana gelen cinayetlere dair kurduğu teorisi ile birlikte yerel bir polise başvuracaktır.



Film İzle

Dostum Sunday – My Gal Sunday 2014

İMDB: 5.0 Sunday ve Parker yeni evli bir çifttir.Bir gün Parker’ın ailesi kaçırılır ve ikili bu olayı çözmek için tehlikeli bir oyunun içine girerler.Filmin başrollerini Rachel Blanchard,Erica Carroll, Elizabeth Higgins paylaşıyor.



Film İzle

Şeytanın Evi – The House of the Devil 2009

İMDB: 6.5 1980 yılında Samantha Hughes isimli genç bir kız, çocuk bakıcılığı yapmak için okul panosunda asılı bir ilana başvurur. Şehirden uzak bir ormanın içerisindeki çalışacağı eve tam da ay tutulmasının olduğu gün giden Samantha, evde yalnızca yaşlı ev sahiplerini bulur. Ters giden bir şeyler vardır: Ortada bakılacak bir çocuk yoktur. Ürkütücü yaşlı çift bir şeytan ayini düzenlenmektedir. Evin sahipleri Samantha’yı şeytan ayininde kullanmak için çağırmışlardır. Samantha için o evde geçirdiği her dakika hayatını kurtarması gereken büyük bir mücadeleye dönüşecektir.



Film İzle

Kurtadam – Never Cry Werewolf 2008

İMDB: 4.8 16 yaşındaki Loren ve ailesinin yeni bir komşuları olmuştur. Köpeği ile yaşayan bu iyi görünümlü, bekar adamda, Loren, gizemli ve tehlikeli bir şeyler hisseder. Bazı belirtiler teker teker ortaya çıkmaya başladığında adamla ilgili şüpheleri daha da artar. Komşusunun davranışlarıyla ilgili takıntılı hale gelen Loren, adamın, aç bir kurdun sessizce avını izlediği gibi geceleri kendisini izlediğinin farkında değildir. Yerel televizyondaki av programının sunucusu Redd Tucker, kendisine karşı gizli hisleri olan bir kurye gençle Loren, bu kana susamış ölümsüz yaratığın sırlarını, dolunay altında açığa çıkarmak için hazırlanmaktadır.



Film İzle

Tokarev 2014

İMDB: 5.0 Paul Maguire (Nicolas Cage) ailesiyle birlikte sıradan bir hayat yaşayan rehabilite edilmiş bir suçludur. Ne var ki Paul geçmiş günahlarından asla tam olarak kaçamayacağını anlamak üzeredir. Kızı Caitlin kaçırılıp, gençliğinde işlediği suçlarının intikamı olarak öldürüldüğünde yaşamakta olduğu yeni hayatı alt üst olur. Eski çetesini toplayan Paul Rus mafyasına karşı savaş açar ve kendine özgü adaletini gerçekleştirene kadarda durmayacaktır.



Film İzle

Kraliçe – Queen 2014

İMDB: 8.9 13.551 Kişi oy kullanmıştır. Rani isimli kızın düğününden bir gün önce nişanlısı tarafından terk edilmesinin ardından onu aşma ve kendini bulması. Rani nişanlısıyla çıkmayı hayal ettiği balayına kendi başına gider önce Paris ardından Amsterdam; burada yeni arkadaşlar edinir bu esnada nişanlısı Vijay da ona geri dönmeye karar verir onu arayıp bulur ama Rani’den umduğu cevabı alamaz. Hindistan’a döndükleri zaman da evlilik hazırlıklarına yeniden başlamayı uman Vijay’ı reddeder ve ona sarılıp teşekkür eder. Sonuçta bu ayrılık sayesinde hayatı görüp kendini tanıma fırsatını bulmuştur. Yönetmen: Vikas Bahl – Müzik: Amit Trivedi



Film İzle

Benim Hatam – Mea Culpa 2014

İMDB: 5.9 Üç polis, bir görevin bitişini kutlamak için içki içerler. Eve dönerlerken yolda kaza yaparlar. Karşı araçtan biri çocuk iki kişi hayatını kaybederken; Simon, yani alkollü araç kullanan polis ciddi şekilde yaralanarak sakat kalır. Bundan sonra tüm hayatının kontrolünü kaybedecektir. Arkadaşı Frank ona göz kulak olsa da, evliliğini kaybedecektir. Ama çocuğunun tanık olduğu bir olay, herşeyi daha da zora sokar.



Film İzle

Hazine Avcıları – The Monuments Men 2014

İMDB: 6.2 Başarılı aktör ve yapımcı George Clooney’nin yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçiyor. Bir romandan beyazperdeye uyarlanan filmde, bir grup tarihçi ve sanat uzmanın bir araya gelmesiyle oluşan ekip, Naziler tarafından ele geçirilen ve her an yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan önemli sanat eserlerini kurtarmaya çalışacak. Filmin başrollerini ise Matt Damon, George Clooney ve Cate Blanchett paylaşıyor.. Oyuncular (ilk 10): George Clooney / Matt Damon / Bill Murray / Cate Blanchett / John Goodman / Jean Dujardin / Hugh Bonneville / Bob Balaban / Dimitri Leonidas / Justus von Dohnányi

Oylama (7,72/10)

 Loading …



Film İzle

Sınırsızlar Kulübü – Dallas Buyers Club 2013

İMDB: 8.0 Film, uyuşturucu bağımlısı ve HIV taşıyıcısı Ron Woodroof’un hayatından esinleniyor. Ron Woodroof’a 1986 yılında AIDS yüzünden 30 günlük ömür biçilir. Teşhiş sonrası FDA kurumundan yasal onaylı olarak kullanabileceği tek ilaç olan AZT’yi almaya başlayan Ron hızla ölümün eşiğine doğru sürüklendiğini fark eder. Çareyi ABD’de yasal olmayan ama dünyanın dört bir yanında bulunan, doğal ilaçlara başvurmakta bulur. Kendisiyle ilgilenen doktorlardan biri olan arkadaşı Eve Saks’ın da yardımıyla Ron farkıdna olmadan çevresindeki hastlar içinde bir iletişim ve satış ağı kurmuş olur. “Dallas Buyers Club” olarak bilinen bu oluşum FDA’nın tedavisi yerine alternatif tıbbı tercih edenlerin çaresi olur ve dahası hastalar üzerinde onaylı AZT’den daha çok işe yarar. Fakat durum çok geçmeden fark edilir ve ilaç firmaları ve FDA Ron’a karşı büyük bir savaş açar. Film 30 günlük ömrü kaldı dendikten sonra kendi doğal yöntemleriyle 2191 gün daha yaşamayı balşaran Ron Woodroof’un kişisel mücadelesine odaklanıyor.

Oyuncular (ilk 10): Matthew McConaughey / Jennifer Garner / Jared Leto / Denis O’Hare / Steve Zahn / Michael O’Neill / Dallas Roberts / Griffin Dunne / Kevin Rankin / Donna Duplantier

Oylama (8,79/10)

 Loading …



Film İzle

Sona Doğru – All Is Lost 2013

İMDB: 6.9 Hint Okyanusu’nda tek başına gezinti yapan bir adam, yatının bir gemi konteynırına çarpması üzerine bilincini kaybeder. Uyandığında bilinci yerinde değildir ve kazayı yavaş yavaş hatırlamaya başlar. Telsiz, radyo ve navigasyon ekipmanını kaybetmiştir ve vahşi bir fırtınanın tam ortasında kalmıştır. Teknik donanımları olmadan bir hiç olan adam direnişi ve tecrübeli denizcilik geçmişi sayesinde hayatta kalacağına inanmaktadır. Okyanusun ve dalgalarının sesine kulak verir ve planlarını bu dalgalara göre yaparak yakınlarından bir geminin geçmesini dilemeye başlar. Ancak bu direniş hali zannettiği kadar kolay olmayacaktır. Zira okyanus son derece tehlikeli köpekbalıklarıyla doluyken doğal kaynakları da tükenmek üzeredir.



Film İzle

Kahraman İkili – Free Birds 2013

İMDB: 5.8 Free Birds, özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendini Şükran Günü yemeği için Beyaz Saray’da hazırlanırken bulur. Bir gün Jake isimli başka bir hindi tarafından kaçırıldığında ise orada bulunmasının asıl nedenini öğrenir. Reggie, yemek masasının onur konuğu olmaktan ziyade masanın sıradan yemeklerinden biri için kullanılacaktır. Reggie ve Jack kafa kafaya verip devasa binadan kaçmaya karar verirler, bu sırada da evin bir köşesinde yer alan hükümete ait gizli bir labaratuarla karşılaşırlar. Labaratuarda bulunan zaman makinesi onları 1621 yılına, Şükran Günü yemeğinin ilk kez yapıldığı tarihe götürür.

Oylama (8,72/10)

 Loading …



Film İzle

1 Şans 2 Dans – 1 Chance 2 Dance 2014

İMDB: 7.9 Dans etmeyi seven okulun yeni kızı Gabby,dans yarışmasına katılabilmek için zorlu bir yola girerek onunla uğraşan kızları alt etmek zorunda kalacaktır. Filmin başrollerini Lexi Giovagnoli,Justin Ray ve Rae Latt paylaşıyor.



Film İzle

Whitewash 2013

İMDB: 6.3 Quebec bölgesinin, amansız ve sert kışlı ormanlarında, kadersiz ve son derece şanssız bir kar temizleyicisi şoförü olarak çalışan Bruce (Thomas Haden Church), sersefil sarhoş bir haldeyken makineyi kullanmaya kalkışınca, yanlışlıkla birini öldürür. Cesedi saklayıp hem otoritelerden hem de vicdanından kaçmaya çalışır ama bu çok uzun sürmez. Hem zihinsel hem de ahlaki bir çöküş yaşayan Bruce, yavaş yavaş onu ve kurbanını o kazada bir araya getiren acımasız kaderin gizemli oyunlarını araştırmaya başlar.

Oylama (7,06/10)

 Loading …



Film İzle

2 Mayıs 2014 Cuma

Hırsızın Böylesi

Bir kadın evinden atılmak üzeredir. Bunun korku ve paniği içerisinde bir iş bulmaya çalışır . Ancak bugüne kadar hiç bir iş yapmamıştır. Kocası ise işten çıkarılmıştır. Çaresizlik içerisinde iş arayan kadın sonunda kapıcılık işi bulur ve çalışmaya başlar. Ancak bir süre sonra o iştende o kadar para kazanamayacağını anlayan kadın 3 kadın ile tanışıp banka soymaya kalkarlar . Yerli film olan Kadın işi banka soygunu filminin konusunu ele alan ve benzerliğiyle dikkat çeken bu film Baglanfilmizle.com farkıyla sizlerle. Keyifli seyirler dileriz.



Film İzle

Midasın Kutusu Tek Part

17 yaşındaki gencin ailesi ortadan kaybolur daha sonra kız kardeşi ise kaçırılır. Bu olaylardan sonra tüm hayatı tersine gitmektedir ve psikolojisi iyice bozulmuştur. Ne yapması gerektiğini bilmemektedir. Bir hotelin izini bulabilmek için gizemli bir serüvene adım atar. Baglanfilmizle.com İyi Seyirler Diler



Film İzle

Total Siyapaa

Yönetmenliğini Eeshwar Nivas’ın yaptığı komediyi, dramı ve romantiği içerisinden barındırın muhteşem bir hint filmidir. Filmin başrollerinde Ali Zafar, Yami Gautam, Anupam Kher vardır. Baglanfilmizle.com iyi seyirler diler.



Film İzle

Jappeloup Hd

Pierre avukatlık yaptığı mesleğini bırakır ve çok büyük tutkulu olduğu at biniciliğine başlar. Herkes Pierre’nin atının çok güçsüz ve zayıf olduğunu hiç bir zaman yarış kazanamayacağını düşünür. Pierre , ilk girdiği yarışta büyük bir talihsizlik yaşayarak madalya alamadan döner. Ancak daha sonraki yarışta altın madalyayı alarak herkesi şaşırtır ve adını tarihe altın harflerle yazdırır.



Film İzle

İntikam

Jimmy Vickers’ın (Danny Dyer) anne ve babası acımasızca katledilmiştir. Babası bir soygunun ortasında silahlı çatışmaya girmiş ve soygunculardan birinin ölümüne neden olmuştur. Ölen arkadaşlarının intikamını almak isteyen çete üyeleri ise Jimmy’nin anne ve babasını yakarak öldürmüşlerdir. Ailesinin katillerinden intikam almaya yemin eden Jimmy, Londra sokaklarında soluk kesen bir ava başlar.



Film İzle

Arada Kalan

Yıkılan evliliklerin acısını her zaman çocuklar çeker. 1897 tarihli Henry James romanından günümüze uyarlanan parlak kadrolu dramda, 6 yaşındaki Maisie ebeveynlerinin evliliklerinin dramını yaşamaktadır. Yaşı geçkin rock yıldızı annesi Susanna ile karizmatik ancak ilgisiz sanat simsarı babası Beale´in tatsız boşanmasının sarsıntılarıyla boğuşmaktadır. İlk başta bu duruma çok üzülüyor gibi görünmez aslında bu durum onu daha çok sıkmaktadır. Sonra bir gün babası evden taşınır ve çok sevdiği dadısı onunla birlikte gider, annesi bir barmenle evlenir. Maisie iki ev arasında gidip gelmektedir. Ta ki bir gün artık oynamak istemediğine karar verene kadar.



Film İzle

Hayalet Ekibi

Hayaletlerden çok korkan 2 oda arkadaşı, evlerinin perili olduğuna inanan bir kıza aşık olurlar.



Film İzle

Kurt Kapanı 2

Korku-gerilim arenasının azılı psikopatları arasına adını yazdırmayı başaran Mick Taylor, 9 yıl önce, Wolf Creek dolaylarında gerçekleştirdiği katliamın benzerlerini icra etmeye devam etmektedir. Fakat Taylor’un kana susamışlığı, çorak topraklar üzerindeki Wolf Creek Ulusal Park’ını kana bulamaya devam edecektir!



Film İzle

Dolandırıcılık Sanatı

Dünya’nın en pahalı Kitabının peşinde inanılmaz bir plan…. Üçüncü kıdem bir motorsiklet yiğidi ve yarı düzeltilmiş sanat hırsızı Crunch Calhoun (Kurt Russell), bir dolandırıcılık işine girmeyi ve güvenilmez kardeşi Nicky (Matt Dillon) ile son bir karşı sanat hırsızlığı yapmayı kabul eder. Eski takımı bir araya getiren Crunch, paha biçilmez bir tarihi kitabı çalmak için bir plan yapar, ancak başarılı hırsızlık Nicky tarafından ortaya çıkarılmış bir başka daha riskli plana gider. Onur, intikam ve kardeşlik bağının anlatıldığı bu dolandırıcılık filminde planları yanlış gidince, birbirlerinin farklı hedeflerini fark edemezler. Sihirbazlar Çetesi tadında…



Film İzle

Rapture-Palooza

İki arkadaş (Anna Kendrick ve John Francis), Deccal’ı(Craig Robinson) yenmek göreviyle dini bir apokalips ile mücadele ederler.



Film İzle

Geri Sayım – Le Jour Attendra 2013

İMDB: 4.5 Milan ve Jonas çok iyi arkadaştırlar. Ta ki, Serki’yi bir piskopat olduğu için Meksika polisine ihbar edene kadar. Altı yıl boyunca görüşmeyen arkadaşlar, Serki’nin Paris’e döndüğü haberi ile sarsılırlar.



Film İzle

Midasın Kutusu – The Curse of the Midas Box 2013

İMDB: 5.2 17 yaşındaki Mariah Mundi (Aneurin Barnard)’nin hayatı, ailesi ortadan kaybolup küçük kardeşi kaçırılınca alt üst olur. Karanlık bir biçimde görkemli Prince Regent Hotel’ine giden ipuçlarını takip eden Mariah, çocukları çalan canavarların, ölümcül sırların ve sınırsız zenginlik sunan kayıp eşyaların alemini keşfeder – aynı zamanda yıkıcı bir süper güç de bulacaktır. Bu dünyanın inancı ve risk altındaki ailesi ile Mariah, Midas Kutusunun Lanetini açığa çıkarmak için her şeyi tehlikeye atacaktır!



Film İzle

Son of God 2014

İMDB: 5.5 Hz. İsa’nın hayatını, öğretilerini ve çarmıha gerilerek öldürülmesine kadar giden süreci konu alan film etkileyici bir anlatım ve sinema deneyimi vaadediyor. Yönetmen Christopher Spencer, destansı hikayeye bağlı kalarak sahneleri göz kamaştırıcı görsel efektlerle süslüyor. Ona zengin orkestrasıyla Oscar ödüllü sanatçı Hans Zimmer eşlik ediyor. Hz. İsa rolünde ise Portekizli oyuncu Diogo Morgado’yu izliyoruz.



Film İzle

İntikam – Vendetta 2013

İMDB: 5.7 Jimmy Vickers’ın (Danny Dyer) anne ve babası acımasızca katledilmiştir. Babası bir soygunun ortasında silahlı çatışmaya girmiş ve soygunculardan birinin ölümüne neden olmuştur. Ölen arkadaşlarının intikamını almak isteyen çete üyeleri ise Jimmy’nin anne ve babasını yakarak öldürmüşlerdir. Ailesinin katillerinden intikam almaya yemin eden Jimmy, Londra sokaklarında soluk kesen bir ava başlar.



Film İzle

Casino Jack 2010

İMDB: 6.2 Casino Jack lakabı ile ünlenmiş olan ünlü dolandırıcı Jack Abramoff’un suçlarla dolu yaşamından kesitler. Kumarhane dolandırıcılığından politik skandallara kadar birçok yasadışı işe karışmış olan ve halen cezaevinde olan Jack’in gerçek yaşamından alınmış ibret verici bir hayat hikayesi. Yönetmen George Hickenlooper’ın ölümüden önce çektiği son film olan Casino Jack, politikacı Jack Abramoff’un gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak yapılmış bir film. Abramoff, karıştığı yolsuzluk ve rüşvet olayları yüzünden altı yıl hapse mahkum edilmiş, 43 ay cezaevinde kalmış, 2010 yılında tahliye olduktan sonra yazdığı bir kitabı da yayınlamıştır.

Oylama (5,50/10)

 Loading …



Film İzle

Rio 2 – 2014

İMDB: 6.8 Blu, Jewel ve üç çocukları sihirli Rio de Janeiro’da mükemmel bir hayat sürmektedir. Jewel çocuklarının gerçek kuşlar gibi yaşamayı öğrenmeleri gerektiğine karar verince, Amazon’a gitmek için ailesini ikna etmeye çalışır. Blu bir yandan yeni komşularıyla uyumlu olmaya çalışırken, Jewel’ı ve çocuklarını vahşi doğada kaybetmekten korkmaktadır.

Oylama (9,50/10)

 Loading …



Film İzle

Pompeii 2014

İMDB: 6.2 Milattan önce 79 yılında, Vesuvius volkanı şiddetli bir patlamaya sahne olur ve bulunduğu antik Pompeii şehrini tehdit altına alır. Gemilerde köle olarak çalışan Milo, Naples’e gidecek olan gemide çalıştığı esnada bu patlama anına tanık olur. Olayın canlı tanığı olan Milo, bu dehşet anına ve sonrasında yaşananlara baktığında bildiği tek dünyanın, ateş ve küller nedeniyle yıkıma uğradığını fark eder. Öte yandan aşık olduğu Flavia da artık harabeye dönen bu olağanüstü güzellikteki şehirde hayatta kalmak için, patlamanın doğurduğu yıkıntıların arasında sığınacak bir yer aramaktadır. Flavia Roma komutanıyla evlenmesi için baskı altında tutulsa da Milo aşkı için savaşmaktan vazgeçmemiştir. Milo, Pompoii’ye geri dönüp hem gerçek aşkını hem de en yakın arkadaşını kurtarmaya karar verir. Resident Evil ve Death Race gibi filmlerin yönetmeni Paul W.S. Anderson’ın yönetmenliğini yaptığı projenin başrollerini Kit Harington, Kiefer Sutherland ve Emily Browning paylaşıyor.



Film İzle

Ülkenin Kalbi – Heart of the Country 2013

İMDB: 5.3 Kocası dolandırıcılıktan hapse düşen Faith, Kuzey Carolina’ya babası ve kız kardeşinin yanına geri döner.Başrollerini Jana Kramer, Gerald Mcraney ve Randy Wayne’in paylaştığı filmin yönetmenliğini John Ward yapıyor.



Film İzle

Autumn Blood 2013

İMDB: 5.8 Yıllar önce babalarını bir husumete kurban veren iki kardeş, annelerinin de amansız bir hastalıktan dolayı zamansız ölümünden sonra, ıssız bir dağ başındaki mandıralarında tek başlarına kalırlar. Dünyanın kötülüklerinden habersiz olan kardeşler, sosyal hizmetlerin kendilerini evlatlık vermesi ihtimaline karşı annelerinin ölümünü yetkililerden gizlerler ve ıssızlığın ortasındaki bu yerde yaşamaya başlarlar. Küçük kardeş, yıllar önce babası ile belediye başkanı arasında yaşanan olayın şokundan dolayı konuşma yetisini kabetmiştir. Büyük kardeş ise bir yandan konuşamayan kardeşi ve mandıranın işleri ile ilgilenirken, diğer yandan da genç kızlıktan kadınlığa doğru yol almaktadır. Bu sancılı ve hassas geçiş döneminde kendisine yol gösterecek kimsesi yoktur. Daha da kötüsü ise, yıllardır insanlardan uzakta yaşadıkları için, insanların ne kadar vahşi olabileceklerinden ve günden güne aç kurtlar için ağızları sulandıracak bir av olduğunun farkında değildir. Ama kurtların bu güzelliğin kokusunu almaları gecikmeyecektir. Sürünün başında ise belediye başkanının oğlu vardır. Ama avının ardında yatan büyük sırdan haberi yoktur.

Oylama (7,89/10)

 Loading …



Film İzle

Arada Kalan – What Maisie Knew 2012

İMDB: 7.5 6 yaşındaki Maisie ebeveynlerinin evliliklerinin dramını yaşamaktadır. İlk başta bu duruma çok üzülüyor gibi görünmez aslında bu durum onu daha çok sıkmaktadır. Sonra bir gün babası evden taşınır ve çok sevdiği dadısı onunla birlikte gider, annesi bir barmenle evlenir. Maisie iki ev arasında gidip gelmektedir. Ta ki bir gün artık oynamak istemediğine karar verene kadar. Filmin yönetmenleri Scott McGehee ve David Siegel Henry James’in 1897 tarihli romanından uyarladıkları filmde Maisie’nin gözleriyle yetişkinlerin dünyasına bakacağız ve Maisie’nin anne babasından kaşmak amacıyla bir böcepe bir pencereye nasıl odaklandığını ve o yaşlarda bir çocuğa yetişkinlerin sorunlarının ne kadar anlamsız geldiğine şahit olacağız. Alexander Skarsgård, Julianne Moore, ve Steve Coogan filmin başrollerini paylaşıyor.

Oylama (8,37/10)

 Loading …



Film İzle

Jailbait 2013

İMDB: 4.6 Kötü davranan üvey babasının cinayeti yüzünden çocuk cezaevine gönderilen genç bir kız ile ilgili cesur bir reşit olma gerilimi. Film Anna Nix’in karmaşık ilişkiler, uyuşturucu ve akıl hastalıklarıyla karşılaştığı kızlarla dolu bir cezaevinin karınlık dünyasında yaşadığı yolculuğu anlatıyor ve onun olası günahlarından arınma arayışını.



Film İzle

Sahne Korkusu – Stage Fright 2014

İMDB: 5.3 Snop bir müzikal tiyatro kampı, müzikal tiyatrolardan nefret eden kana susamış bir katil tarafından basılır.



Film İzle

Katilin Günlüğü – I am Ichihashi 2013

İMDB: 7.4 Japonyada bir İngilizce öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Tatsuya Ichihashi ise bir çok plastik operasyondan geçerek yüzünü değiştirir ve iki yıldan uzun bir süre güvenlik güçlerinden kaçmayı başarır..



Film İzle