27 Haziran 2014 Cuma

Kapital Le Capital Türkçe Dublaj izle Filmi izle Hd izle

Kapital Le Capital Türkçe Dublaj izle Filmi izle Hd izle filmi, 6.5 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Avrupa bankalarının en büyük bankası sayılabilen Phoenix Bank’ın yönetim kurulu başkanı Jack Marmande aniden hastalanır. Jack’a Ölümcül hastalık olarak nitelendirilen

kanser teşhisi konulmuştur. Onun yerine yardımcısı Marc Tourneuil atanır ve yönetimi devir alır.Yeni görevinde oldukça başarılı olan Marc göreve gelir gelmez

hisse sahipleri tarafından isteklerinin yerine getirilmesi konusunda baskı görmeye başlar.Ne kadar baskı görürse görsün görevini layıkı ile yapmak için tehditlere

aldırmayarak kendince görevini yürütme kararı alır. Ancak bankada hissesi olan Amerika’lılar Fransız hissedarların arakadsından çeşitli oyunlar oynamaya çalışınca

Marc zor durumda kalarak banka üzerinde oynanan bu oyun ile mücadele etmek zorunda kalır.



Film İzle

Tomurcuk Türkçe Altyazı Filmi izle Hd izle 720p izle

Tomurcuk Türkçe Altyazı Filmi izle Hd izle 720p izle filmi, 8.3 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Sovyetlerin yıkılmasının ardından bağımsızlık ilan etmiş olan ülke Gürcistan’da yaşayan 14 yaşındaki Eka ve Natya isimli iki genç arkadaşın yaşam hikayesini konu alan film. Birbirlerini çok seven bu iki arkadaş savaşın ve sokak serserilerinin tam ortasında kaldığı için ne evde ne sokakta ne de gittikleri okulda hiç huzur bulamamaktadırlar. Daha genç yaşta evlenmeye zorlanmaları onların hayat acısını bir kat daha artıracaktır. Her şeye rağmen hayatın devam ediyor olması on lar için tek umut kaynağıdır.



Film İzle

Peri Masalı Full izle Filmi izle Hd izle

Peri Masalı Full izle Filmi izle Hd izle filmi, 6.0 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Bana bir soygun yaz filminin yönetmeninin çektiği film Baş kahraman Mert’in hem ailesi hem de aşkı için verdiği mücadeleyi konu alıyor. 1 milyon tl bütçe ile çekilen film 2014 yılında izleyicilerle buluşmuştur. Keyifli seyirler dileriz.



Film İzle

Haklı Şüphe Filmi izle Hd izle Türkçe Dublaj izle

Haklı Şüphe Filmi izle Hd izle Türkçe Dublaj izle filmi, 5.6 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Başarılı ve hayatı çok güzel giden savcı bir gün gizemli bir araba kazasını araştırmaya başlar . Araştırdığı kaza da şüpheli olarak görünen birine masum diyip onun serbest kalmasını sağlar. Ancak serbest olduktan sonra gizemli olaylar baş gösterecektir. Gerilim dolu haklı şüphe filmi sizlerle .



Film İzle

İkiz Hayat Filmi izle Hd izle Türkçe Dublaj izle

İkiz Hayat Filmi izle Hd izle Türkçe Dublaj izle filmi, 6.3 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Tek yumurta ikizi olan kardeşlerin huyları birbirlerine çok zıttır. Biri içine kapanık babasıyla birlikte yaşayan diğeri ise onun tam tersi. Bir gün bu ikiz kardeşlerden biri ölür ve diğeri onun yerine geçmeye çalışır. Aslında hep özendiği hayatta odur.



Film İzle

Alpha - Yeni Bir Hayat Türkçe Dublaj izle Full izle

Alpha – Yeni Bir Hayat Türkçe Dublaj izle Full izle filmi, 6.2 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise 3 çok sıkı dost. Bir gün hırsızlık yaparlar ve aralarından biri yakalanır. Yakalandıktan sonra yollarını ayırırlar ve 8 yıl sonra hapisten çıkar artık çok dürüst olma yoluna girer hiç bir sıkıntı yaratmadan hayatını yaşar. Bir diğer arkadaşı ise polis olmuştur . Ancak 3. arkadaşları büyük bir çete lideridir. 8 Yıl aradan sonra tekrar bir araya gelen bu 3 sıkı dostun muhteşem maceralarını izleyeceksiniz.



Film İzle

Dövüşçü A Fighting Man Türkçe Dublaj izle Full izle

Dövüşçü A Fighting Man Türkçe Dublaj izle Full izle filmi, 5.8 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Muhteşem bir boksör filmi. Dram kategorisini kapsayan bu filmin yapımcısı ünlü Damian Lee. Film de konu alınan olay ise 2 boksörün biri geleceği için biri para için dövüşmektedir. Keyifli seyirler.



Film İzle

Zabana Filmini izle Full izle Türkçe Dublaj izle

Zabana Filmini izle Full izle Türkçe Dublaj izle filmi, 6.8 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Cezayir’li bir adamın verdiği yaşam mücadelesini konu alan film 2012 festivallerde de gösterilmiştir. Cezayir’de gördüğü hapis, işkence ve zülumu anlatan filmin başrol oyuncuları Khaled Benaïssa, Imad Benchenni, Abdelkader Djeriou Zabana filmi türkçe dublaj olarak baglanfilmizle.com farkıyla sizlerle.



Film İzle

Neva Filmini izle Full izle Hd izle

Neva Filmini izle Full izle Hd izle filmi, 6.3 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Aşk yaşıyorsanız sevgilinize güvenmelimisiniz yoksa onun geçmişini araştırmalımısınız ? Ilgın Olut’un kendi yaşamından çıkarak beyaz perdeye aktardığı Neva filmi baglanfilmizle.com farkıyla sizlerle.



Film İzle

Evlilik Yolunda Türkçe Dublaj izle Full izle Filmi izle

Evlilik Yolunda Türkçe Dublaj izle Full izle Filmi izle filmi, 5.5 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Kyle karakterini canlandıran kadın genç ve bir o kadar güzel evlenme çağında bir kadındır. Evleneceği erkeğide çok sevmektedir ancak evlenmeden önce bir ilişki yaşar ve bu yaşadığı ilişkiden dolayı bulaşıcı bir hastalık kapar. Bu hastalıktan dolayı eşiyle bir süre ilişkiye girmemelidir. Komedi dolu dakikalar sizleri bekliyor.



Film İzle

Jackass Büyükbaba Filmi izle Hd izle Türkçe Dublaj izle

Jackass Büyükbaba Filmi izle Hd izle Türkçe Dublaj izle filmi, 6.7 ( 56.000 Oy ) puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Bu filmi Baglanfilmizle.com olarak izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz. Irving isminde 86 yaşında yaşlı bir adam. Torununu babasıyla buluşturmak için bir yolculuğa çıkar. Ancak bu yolculuk hiç te normal geçmeyecektir. Bir çok macera yaşayacak olan yaşlı adam ve torunu için muhteşem bir seyehat olacaktır.



Film İzle

Aşkın Son Mevsimi Türkçe Dublaj izle Hd izle 720p izle

Aşkın Son Mevsimi Türkçe Dublaj izle Hd izle 720p izle filmi, 7.0 ( 13.000 Oy ) puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Ünlü yazar rus asıllı Leo Tolstyon’un yaşamını konu alan. Tolstoy’un eşini filmde canlandıran Oscar ödüllü Helen Mirren Film festivallerinde bu film sayesin de en iyi kadın oyuncu ödülünü almayı başarmıştır.



Film İzle

Dünyanın Son Günü Filmini izle Türkçe Dublaj izle Hd izle

Dünyanın Son Günü Filmini izle Türkçe Dublaj izle Hd izle filmi, 6.0 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Dünyayı bir salgın hastalık sarmaya başlar. Salgın hastalıktan dolayı dışarıya çıkan her insan ölmektedir. Salgından dolayı 2 sıkı dost ise ofislerinde kalıp 3 ay boyunca ofiste binevi hapis kalırlar. Ancak zaman geçtikçe yiyecek stoklarıda bir hayli eriyecektir



Film İzle

Jackass Büyük Baba – Jackass Presents Bad Grandpa 2013 Türkçe Dublaj izle |

Jackass Büyük Baba – Jackass Presents Bad Grandpa 2013 Türkçe Dublaj izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.7 | 86 yaşındaki Irving Zisman (Johnny Knoxville), en benzersiz yoldaşları ile birlikte Amerika boyunca seyahat etmektedir, yani 8 yaşındaki Grandson Billy (Jackson Nicoll) ile birlikte. Yol boyunca Irving genç ve etkileyici Billy’i çocuk yetiştirme terimine anlam katacak insanlarla, yerlerle ve durumlarla tanıştırır. İkili erkek striptizcilerle, canı sıkılmış çocuk güzellik yarışması adaylarıyla (ve onların aynı derecede sıkkın anneleriyle), cenaze evi yasçılarıyla, bisikletçi bar patronlarıyla ve bir sürü masum vatandaş ile karşılaşırlar.


Gerçek olmayan durumlardaki gerçek insanlar, tam bir komedi yaratmaktadır.



Film İzle

20 Haziran 2014 Cuma

Yarının Sınırında Full izle

Yarının Sınırında Full izle filmi, 8.2 puan alarak 2014-ABD yapımı olan filmin konusunda ise 6 haziran 2014te türkiyede vizyona giren aksiyon ve bilimkurgu türündeki yarının sınırında filminde ,Uzaylıların dünyaya saldırması üzerine dünyadaki ordular birleşir ve uzaylılara karşı savaşmaya başlar. Bill Cage, hiç savaşmamış tecrübesiz bir kumandandır ve kendisine intihar görevi verilir. Daha ilk hamlede öldürülen Cage, dirilip tekrar dünyaya gelir ve kendisini sürekli ölüp dirildiği bir zaman döngüsünün içinde bulur. Bu sayede sürekli aynı gün içerisinde dirilip geri dönerek her seferinde daha güçlü bir şekilde mücadele edecektir. edge of tomorrow filmini altyazılı olarak hd kalitede izleyebilirsiniz.iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Sen Şarkılarını Söyle Türkçe Dublaj izle

Sen Şarkılarını Söyle Türkçe Dublaj izle filmi, 7.6 puan alarak 2013 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Müzikal ve dram türündeki 2014 yapımlı sen şarkılarını söyle ,2013 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışan filmin başrollerinde Justin Timberlake, John Goodman ve son dönemin dikkat çeken yeteneklerinden Carey Mulligan yer alıyor.Filmin konusu ; Coen Kardeşler’in yine bir dönem dramasına imza attıkları Inside Llewyn Davis, 1960′lı yılların New York’unda geçiyor. 1960′lı yılların başında Greenwich Village, folk müziğin devrimine sahne olur. Film ünlü folk sanatçısı Dave Van Ronk’un hayatından ilhamla yola çıkarak, dönemin müzik piyasasında yaşananları ünlü sanatçılar Bob Dylan, Joan Baez ve Joni Mitchell eşliğinde beyazperdeye taşımakt a .İyi seyirler dileriz.



Film İzle

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle filmi, 8.5 puan alarak 2014 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Süper kahramanlar ekibi X-men dünyayı felaketten ve etkilerinden korumak için Wolverine’i zamanda yolculuğu gönderir ve bu vahim olayı engellemeye çalışır.Amaç dünyadaki tüm insanları ve yaşıyan canlıların geleceğine yön veren önemli bir tarihi olayı engellemektedir.Kahramanlarımız,gençlik günlerindeki gibi omuz omuza çarpışmak hemde geçmişte,günümüzde büyük bir mücadele vermek zorundadaır.Bryan Singer’ın yönettiği filmin yıldızlarla bezeli kadrosunda Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender ve Anna Paquin gibi isimler öne çıkıyor.X-Men Geçmiş Günler Gelecek filmini adresinden hd kalitede izliyebilirsinz.



Film İzle

Peri Masalı Filmini izle

Peri Masalı Filmini izle filmi, puan alarak 2014 – Türkiye yapımı olan filmin konusunda ise Romantik türdeki 2014 yapımlı peri masalı filmin baş kahramanı Mert’in hem aile içi savaşlarını hem de aşık olduğu Peri ile arasında geçen ilişkiyi konu alıyor.Filmin başrollerinde Alp Korkmaz , Itır Esen , Emre Kızılırmak , Sedef Şahin , Çetin Altay isimleri yer almaktadır. Senaryo sahibi olan Biray Dalkıran yönetmen koltuğunda da yer almaktadır. ,iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Bhoothnath Returns Full izle

Bhoothnath Returns Full izle filmi, 7.4 puan alarak 2014 – Hindistan yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 7.4 Oyuncular : Shahrukh Khan , Amitabh Bachchan , Ranbir Kapoor , Boman Irani , Usha Jadhav : İşleri gereği yeni bir şehre taşınan bir aile kiralık ev bulamazlar. Sadece uzun zaman önce terk edilmiş bir vardır ve mecburen burayı kiralarlar. Ancak etrafta bu evde kötü bir ruhun yaşadığına dair söylentiler vardır. Bu durundan korkan Banku’ya annesi hayalet diye bir şey yoktur, sadece melekler vardır der. Banku evde sadece kendisinin görebildiği ihtiyarı melek zanneder.Ancak ihtiyar hiçte meleğe benzememektedir. iyi seyirler



Film İzle

12 Yıllık Esaret Türkçe Dublaj izle

12 Yıllık Esaret Türkçe Dublaj izle filmi, 8.6 puan alarak 2013 – ABD , YeniZelanda yapımı olan filmin konusunda ise Solomon Northup’ın 1853 yılında yazdığı ve kendisini anlattığı romanından anlatılan film Amerika’nın kuzeyinde yaşayan özgür bir isanken kaçırılarak köle yapılan ve 12 yıl köle olarak çalıştırılmış kişinin hikayesini anlatmaktadır.Bu 2013 yapımı olan 12 yıllık esaret filmini hd film izleme adresimizden seyredebilir arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Joy Ride 3 Roadkill 2014 Türkçe Altyazılı izle |

Joy Ride 3 Roadkill 2014 Türkçe Altyazılı izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 4.8 Rusty Nail yani serinin ilk bölümlerinden tanıdığımız kamyon şoförü Paslı Çivi bu kez Otoban 1000 Ralli yarışmasına katılmak için ıssız kestirme yolları kullanan gençleri izleme, sıkıştırma ve yeri geldiğinde işkence ile devam ediyor.



Film İzle

Efsane Yumruklar – Fists of Legend 2013 Türkçe Altyazılı izle |

Efsane Yumruklar – Fists of Legend 2013 Türkçe Altyazılı izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.9 Bir adam, “Gerçek Savaş.” adında bir reality showa katılır. Programın ucunda 20 milyon won ödül vardır. Yarışmacılar, sıradan insanlardır.



Film İzle

Afflicted 2013 Türkçe Altyazılı izle |

Afflicted 2013 Türkçe Altyazılı izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.4 Film, iki arkadaşın bir yolculuk sırasında başlarına musallat olan korkunç bir gizemi konu alıyor. Kendi evlerinden ve tanıdıklarından uzakta olan gençlerin başlarına musallat olan bu doğaüstü gizemden kurtulmaya çabası, buluntu film meraklılarını cezbeden bir atmosferle birleşiyor.



Film İzle

Kardeşler Takımı – Band of Brothers 2001 Türkçe Dublaj izle |

Kardeşler Takımı – Band of Brothers 2001 Türkçe Dublaj izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 9.6 Dünya onlara güvendi, onlar da birbirine…

2. Dünya Savaşı’nı anlatan en başarılı TV dizisi olarak gösterilen Kardeşler Takımı, askerler arasındaki görev duygusu, dostluk, güveni son derece etkileyici sahnelerle sergileyen bir cesaret öyküsü.

Band of Brothers / Kardeşler Takımı, tarihçi ve biografçı Stephen Ambrose tarafından yazılan aynı adlı romanından uyarlanan, II. Dünya Savaşı temalı, 10 bölümlük televizyon dizisi serisidir. Ortak yapımcılığını, Akademi Ödüllü Er Ryan’ı Kurtarmak filminde beraber çalışan Steven Spielberg ve Tom Hanks üstlenmiştir.

Dizi, II. Dünya Savaşı sırasında Amerikan ordusunun 506. Alay’ın 101. Hava Gücüne bağlı Easy Bölüğü askerlerinin yaşadıkları tecrübeler esas alınarak kurgulanmıştır. Dizi, öncelikle askerlerin temel eğitim aldığı Georgia’daki Toccoa kampından başlamıştır. Devamında ise Normandiya Çıkarması, Operasyon Market Garden ve savaşın sonunda doğru gerçekleşen Bastogne Savaşı ile sona ermiştir.

Dizideki olaylar Ambrose’nin Easy Bölüğünden hayatta olanlar ile gerçekleştirdiği bire bir röportajlar ile şekillendirilmiştir. Ayrıca savaş sonrası hayatta kalmayı başaran askerlerin yazdıkları kitaplardan da yararlanılmıştır.



Film İzle

Aşkın Çekimi – Upside Down 2012 Türkçe Dublaj izle |

Aşkın Çekimi – Upside Down 2012 Türkçe Dublaj izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.4 Adam sıradışı bir evrende görünüşte oldukça sıradan bir adamdır. Mütevazi bir şekilde hayatını idame ettirmek için çabalamaktadır ancak bir zamanlar tanıştığı başka bir dünyadan –alt üst edilmiş varlıklı bir dünyadan- gelen Eve isimli bir kız aklından çıkmamaktadır. Çocukluk dönemindeki flörtleşmeleri imkansız bir aşka dönüşmüştür. Adam Eve’i bir gün televizyonda görünce, ona ulaşabilmek için önüne çıkan bütün engelleri aşmaya karar verir.



Film İzle

Open up to Me 2013 Türkçe Altyazılı izle |

Open up to Me 2013 Türkçe Altyazılı izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.8

Maarit ,uzun yıllar rehber öğretmenlik yaptıktan sonra, geniş kapsamlı bir opresyon geçirmek üzere işinden ayrılmış, sürecin tamamlanmasının ardından aynı alanda bir iş bulana kadar hayatını temizlikçilik yaparak kazanmaya başlamıştır. Birgün, muayenehanesinin temizliğini yaptığı psikolog babasının sağlık problemi nedeniyle acilen İspanya’ya gitmek zorunda kalır ve giderken temizliği bitirdikten sonra kilitlemesi için muayenehanesinin anahtarlarını Maarit’e teslim eder. Maarit, tek başına kaldığı muayenehanede doktorun kıyafetlerini görür ve denemeye karar verir. Tam bu sırada evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Sami, geç kaldığı randevusuna yetişmek için apar topar muayenehaneden içeri girer. Kendisini psikolog zanneden Sami’ye yardım etmeye karar veren Maarit, kendisiyle ilgili bir gerçeği onunla paylaşarak genç adamı şaşırtır. Bu gerçek Sami’nin Maarit’e daha fazla güvenmesine ve bağlanmasına yol açar. Ancak Maarit’in Sami’yi şaşırtacak başka sırları da vardır. Üstelik bir yandan da Sami’nin karısıyla da görüşmektedir. Diğer taraftan hayat Maarit’e de sürprizler hazırlamaktadır. Geçmişi ve dedikodular Maarit’in yakasını bir türlü bırakmamaktadır. Üstelik bu yüzden eski eşi ve kızıyla da problemler yaşamaktadır. Maarit eskiden yaşadığı kasabaya tekrar gitmek zorunda kalacaktır.



Film İzle

Prensesi Koruma Programı – Princess Protection Program 2009 Türkçe Dublaj izle |

Prensesi Koruma Programı – Princess Protection Program 2009 Türkçe Dublaj izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 5.6

Yardıma ihtiyacı olan acemi bir prenses ve ona yardım etmeye çalışan bir kız.. Disney Channel’ın iki genç yıldızı Demi Lovato ve Selena Gomez bu sefer aynı filmde rol alıyorlar.



Film İzle

Rodencia y el Diente de la Princesa 2012 Türkçe Dublaj izle |

Rodencia y el Diente de la Princesa 2012 Türkçe Dublaj izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.5 Bir zamanlar ormanın derinliklerinde, sihirli yaratıkların ve güçlü büyücülerin yaşadığı, Rodencia adında muhteşem bir krallık varmış. Bu masal, bir büyücü asistanı, küçük fare Edam ve bir başka fare olan Briecenin öyküsünü anlatmaktadır. Prensesin dişinin peşinde, birbirinden zorlu engeller aşarlar. Rodenciayı işgal etmek ve hazinesini çalmak isteyen kötü kalpli Rodencia karşı verecekleri inanılmaz mücadele sayesinde, karanlığın ve ışığın büyüsüne birlikte tanıklık edeceklerdir.



Film İzle

Haunt 2013 Türkçe Altyazılı izle |

Haunt 2013 Türkçe Altyazılı izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 5.2 Bir aile karanlık bir geçmişi olan bir eve taşınıyor. Ethan içine kapalı bir gençtir ama taşındıktan sonra yeni komşularıyla arkadaş olur. İkilinin arasında romantik bir ilişki başlayınca, Ethan’ın ailesinin taşındığı gizemli evi keşfetmeye karar verir ama korkutucu bir alternatif boyutla karşılaşırlar.



Film İzle

Özel Kimlik – Special ID 2013 Türkçe Dublaj izle |

Özel Kimlik – Special ID 2013 Türkçe Dublaj izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 5.3

Zalim bir mafya liderini durdurabilmek için, onun suç örgütüne sızan bir polisin aksiyonu ve temposu hiç düşmeyen soluksuz macerası. Ip Man filmleri ile tüm dünyada tanınan Donnie Yen’in başrolde olduğu bir macera. Oyuncular (ilk 10): Donnie Yen / Tian Jing / Andy On / Ronald Cheng / Collin Chou / Terence Yin / Zhigang Yang / Hanyu Zhang / Hee Ching Paw / Cheung-Ching Mak



Film İzle

Baskı Compulsion izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Baskı Compulsion izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 4.3 puan alarak 2013 – Kanada yapımı olan filmin konusunda ise Baskı 2013 yapımı gerilim filmidir. Heather Graham ile Carrie-Anne Moss’un oyunculuğunu yaptığı bu psikolojik filmde karanlık geçmişleri olan iki kadın karşılıklı dairelerde yaşamaktadır. İkisi de obsesif bozukluklar yaşamakta ve çarpık yaşamlar sürmektedir. Gösterişli yemek ve duyusal zevk imgeleriyle, film ikili arasındaki yakınlığı yemek, yeme bozuklukları ve cinsellik bağlantılarıyla yansıtmaktadır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Baskı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Baskı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

12 Yıllık Esaret 12 Years a Slave | 720p Türkçe Dublaj HD

12 Yıllık Esaret 12 Years a Slave | 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 8.2 puan alarak 2013 – ABD , YeniZelanda yapımı olan filmin konusunda ise 12 Yıllık Esaret 2013 yapımı biyografi ve dram filmidir. 1841′de New York’ta oturan Solomon Northup, hayatını müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle beraber yaşayan Solomon, hür yaşayan ve istediğini yapabildiği için mutlu bir adamdır. Ancak bir gün bir müzik işi için 2 adam ile anlaşır ve çalışmak için Washington’a gider. Kabul ettiği medeni dünya berbat olur çünkü kendisini kaçırıp Güney’de bir çiflikte köle olarak çalışması için satarlar. Özgürlüğünü geri almak için ne kadar uğraşsa da, yaşamı kabusa dönmüştür. Bu cehennemde Solomon acıyı, şiddeti, küçük düşürülmeyi tekrar öğrenecek ve isyan etmeye cesareti olmayan bir grup insanın ümitsizliğine tanık olacaktır. Sevdiklerinin ve yaşamının eskisi gibi oması için ne yapması gerektiğini kesinlikle bulmuştur… Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle 12 Yıllık Esaret hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm 12 Yıllık Esaret izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Mavi Yasemin Blue Jasmine izle | 720p Türkçe Dublaj HD

Mavi Yasemin Blue Jasmine izle | 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 7.4 puan alarak 2013 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Mavi Yasemin 2013 yapımı komedi filmi. New York’lu güzel ve çekici bir ev kadını, oldukça gösterişli bir hayat yaşamaktadır. Fakat parasını bu denli cömertçe harcaması sebebiyle oldukça fazla bir mali krizin içine sürüklenir ve iflas etmenin eşiğine gelir. Tek kurtuluş yolu ise San Francisco’da tanıştığı ve kendisine finansal anlamda yardım edeceğini düşündüğü adamı bulmak için San Francisco’ya gitmektir…Sitemizden 720p seçeneğiyle Mavi Yasemin hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Mavi Yasemin izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Kana Susayanlar The Demented izle | 720p Türkçe Dublaj HD

Kana Susayanlar The Demented izle | 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 3.9 puan alarak 2013 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Kana Susayanlar 2013 yapımı korku filmidir. 6 yetişkin üniversiteli genç arkadaşlar hafta sonu tatili için arkadaşlarının kasabadaki şahane tatil evine giderler.Ancak ortada hoş olmayan bir durum vardır.Bir terör saldırısına kurban giden kasaba halkına teröristler tarafından virüslü bir gaz atılır.Bu gaz insaları etkilemekteydi.Gazın bulaşmadığı tek ev olan 6 gencin evine virüslü insanlar akın etmeye başlayacaktır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Kana Susayanlar hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm Kana Susayanlar izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Görünmeyen Kadın – The Invisible Woman 2013 izle

Görünmeyen Kadın – The Invisible Woman 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.2 Kariyerinin zirvesinde olan Charles Dickens, ölene dek gizli aşkı olarak kalacak olan genç bir kızla tanışır.



Film İzle

19 Haziran 2014 Perşembe

Yaldızlı Kafes – The Gilded Cage 2013 izle

Yaldızlı Kafes – The Gilded Cage 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 7.5 RUBEN ALVES’in Yönetmenliği Üstlendiği Yapımın Başrollerini, RITA BLANCO, JOAQUIM de ALMEIDAVE ROLAND GIRAUD Paylaşıyorlar.



Film İzle

Mavi Yasemin – Blue Jasmine 2013 izle

Mavi Yasemin – Blue Jasmine 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 7.4 New York’lu çekici ve göz alıcı bir ev kadını, son derece gösterişli bir yaşam sürmektedir. Ancak parasını bu denli cömertçe harcaması nedeniyle büyük bir mali krizin içine sürüklenir ve


iflas etmenin eşiğine gelir. Tek çıkış yolu ise San Francisco’da tanıştığı ve kendisine finansal anlamda yardım edeceğini düşündüğü adamı bulmak için San Francisco’ya gitmektir…


Son filmi To Rome with Love’ın ardından tekrar kamera karşısına geçen Woody Allen’ın yazıp yönettiği filmin başrollerini Cate Blanchett, Alec Baldwin ve Peter Sarsgaard paylaşıyor.



Film İzle

18 Haziran 2014 Çarşamba

Dövüşçü – A Fighting Man 2014 izle

Dövüşçü – A Fighting Man 2014 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.0 Filmde, hayatlarını değiştirecek bir mücadele için ringde karşı karşıya gelen iki adamın hikayesi anlatılıyor. Bir tarafta kefareti için, diğer tarafta ise umutları için dövüşen iki adamın mücadelesini izliyoruz.



Film İzle

All Things to All Men 2013 izle

All Things to All Men 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 4.3 Bir hırsız, başına buyruk polis ve Londra’nın suç patronu arasındaki ölümcül kedi-fare oyunu…



Film İzle

Kamp – Camp 2013 izle

Kamp – Camp 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 7.2 Kamp filminde; Ken Kamp Danışmalığı yapan ve kampında bulunan küçük Eli’nin fikrini değiştirmek için çaba harcamaktadır. Ken Eli’ nin düşüncelerini değiştirebilecekmidir. Eli bir o kadar inatçı ve arkadaşlarına kampta huzur vermemektedir. Sürekli suratı asık bir çocuk olarak gezmektedir. Başrollerinde Miles Elliot, Betsy Roth ve Josh Berry paylaşıyor..



Film İzle

Firar – Breakout 2013 izle

Firar – Breakout 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 4.0 Hiçbir Şey Bir Babanın Öfkesini Kilit Altına Alamaz.


Tanık oldukları bir cinayet yüzünden iki kardeşin yaptıkları kamp gezisi felakete dönüşür. Katil ile yeni hedefi olan kardeşler arasında vahşi doğa şartlarında zorlu bir kaçma ve kovalama başlar. Öte yandan, kötü sonuçlanan bir protesto nedeni ile tutuklanan baba Jack Damson, hapisten kaçıp çocuklarını suçlular Tommy ve Kenny’nin elinden kurtamak için bir plan hazırlamaktadır.



Film İzle

Sen Şarkılarını Söyle izle

Sen Şarkılarını Söyle izle | — filmi, 7.6 puan alarak 2013 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Sen Şarkılarını Söyle 2013 yapımı müzikal filmi. Yer 1960′lı senelerin Amerikası, New York. Manhattan’ın hareketli müzik piyasasına ayak uydurmaya çalışan genç Llewyn Davis, geçimini müzikle kazanmak ve sanatını yerine getirebilmek için her yolu denemektedir. Halkın karşısında saygın bir kişiliğe sahip olmak isteyen Davis, bir taraftan da şehrin kötü şartları altında hayatını devam ettirmeye çalışmaktadır. Ancak kalacağı bir evi olmadan eski sevgilisi Jean Berkey’in kanepesiyle, kız kardeşinin kendisinden yakınmaları arasında gidip gelir. Dönemin önemli menajerlerinden Bud Grossman’a müziği, plağının bir kopyasını dinletmek tek hedefidir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Sen Şarkılarını Söyle hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Sen Şarkılarını Söyle izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Çatısız Sığınak – Vuosaari 2012 izle

Çatısız Sığınak – Vuosaari 2012 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.5

Ne pahasına olursa olsun, sevgi ve şefkati arayan insanların hikayesi…


Herkesin dokunulmaz olmak istediği bir dünya düşünün. Aslında şu an var olan dünyadan çok ta farkı yok bunun. Film bu somut bakışa objektif tutmuş görünüyor.



Film İzle

Kapital – Le Capital 2012 izle

Kapital – Le Capital 2012 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.5 Fakirden Alıp Zengine Vermeye Devam Anti-Kapitalist Bir Başyapıt!


Kapital, para dünyasının en gözden çıkarılabilir hizmetkârlarından biriyken onun tartışmasız efendisi haline gelen Marc Tourneuil’ün önlenemez yükselişini konu alıyor. Avrupa’nın en büyük bankası Phenix Bank’ın yeni yönetim kurulu başkanı olunca, Tourneuil kurul üyelerine bir açıklama yapar: “Yeni Robin Hood benim! Yoksullardan çalıp zenginlere vermeye devam edeceğiz!” Gavras’ın deyişiyle, “Sermayenin kölesiyiz. Peki bizi kim özgür kılacak?”



Film İzle

Köpekbalığı İstilası izle | —

Köpekbalığı İstilası izle | — filmi, 3.3 puan alarak 2013 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Köpekbalığı İstilası 2013 yapımı bilim kurgu filmidir. Sahilde meydana gelen fırtınalar köpek balıklarını o bölgeye taşımaya başlayınca bir takım insan bu fırtınaların önüne geçmeye çalışır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Köpekbalığı İStilası hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Köpekbalığı İstilası izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Son – Fin 2012

Son – Fin 2012 | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 4.9



Film İzle

Baskı – Crush 2013 izle

Baskı – Crush 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 5.7 Lise öğrencisi Scott, karizma, popülarite ve gizli bir hayrana sahip bir gençtir. Masum bir şekilde başlayan aşk, giderek kabus haline gelir. Bunun sorumlusu Scott’a platonik aşık olan Jules mu, yoksa Scott’un Jules’la ilişkisini kıskanan Bess midir? Vakit giderek daralırken Scott’un bir an önce hayatını kabusa çeviren psikopat takipçisini bulması gerekmektedir.



Film İzle

Taş Yağmuru – Stonados 2013 izle

Taş Yağmuru – Stonados 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 3.2 Hava bilimci Joerandall Güney Boston denizinde bir kasırga tespit eder. Anormal bir hava olayı olduğunun farkındadır. Tipik olarak hemen şehrin boşaltılması gerektiğini düşünür ve şehrin yetkilileri ile görüşsede nafile, kim dinler onu. Kahramanımız kahraman ya hemen Dünyayı kurtarma planları kurar ve bu planlar çerçevesinde kasırgaya karşı mücadele eder. Keyifle izleyeceğiniz bir film. Sakın Kaçırmayın.



Film İzle

Munger Yolu – Munger Road 2011 izle

Munger Yolu – Munger Road 2011 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 4.5 Her sene düzenlenen bir festival esnasında gerçekleşen cinayetler yerel polisin dikkatini çeker. Bir grup genç yıllar önce korkunç bir trajedinin yaşandığı ünlü Munger Yolu’na gider. Grubun başına korkunç bir olay gelir. Yerel polis ise bu olaydan sonra her yıl düzenlenen Korkuluk Festivali için şehre gelen binlerce insan arasında bir katilin dolaştığını fark eder.



Film İzle

Breathe In 2013 izle

Breathe In 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.5 Andin Drake Doremus’un filminde Felicity Jones, evinde yaşadığı ailenin babasıyla (Guy Pearce) ilişkisi olan bir öğrenciyi canlandırıyor.



Film İzle

Breathe In 2013 izle

Breathe In 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.5 Andin Drake Doremus’un filminde Felicity Jones, evinde yaşadığı ailenin babasıyla (Guy Pearce) ilişkisi olan bir öğrenciyi canlandırıyor.



Film İzle

Sahara izle

Sahara izle | — filmi, 6.0 puan alarak 2005 – ABD , İspanya , Almanya , İngiltere yapımı olan filmin konusunda ise Sahara 2005 yapımı askiyon macera filmi. Dirk Pitt, Ulusal Sualtı Araştırmaları Kurumu’nun özel projeler yöneticisi olarak ve onun neşeli arkadaşı Al Giordino ile beraber, Batı Afrika’nın çöllerinden birinde kaybolmuş olan gizli bir hazineyi aramaktadırlar. Bu esnada Birleşmiş Milletler’de görev yapan çekici bir bilim kadını Dr Eva Rojas, gaddar bir diktatör tarafından ele geçirilmiştir. Eva, gizli hazinenin dünyayı tehdit edecek oldukça büyük bir problemle bağlantılı olduğunu söylemektedir. Etrafa dağılmakta olan biyolojik salgının önüne geçilmezse denizlere yayılarak tüm evreni büyük bir tehdit altına alacaktır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Sahara hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Sahara izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

A Fighting Man-Dövüşçü izle

A Fighting Man-Dövüşçü izle filmi, 6.0 puan alarak 2014 – Kanada yapımı olan filmin konusunda ise Filmde, hayatlarını değiştirecek bir mücadele için ringde karşı karşıya gelen iki adamın hikayesi anlatılıyor. Bir tarafta kefareti için, diğer tarafta ise umutları için dövüşen iki adamın mücadelesini izliyoruz.



Film İzle

16 Haziran 2014 Pazartesi

Kana Susayanlar – The Demented 2013 izle

Kana Susayanlar – The Demented 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 3.9 Altı üniversiteli arkadaş, hafta sonu tatili için kırsal bölgede lüks bir eve giderler. Onlar eğlenceyle meşgulken, yakın kasabalardan birine terörist füze saldırısı gerçekleşir.


Kasabalıların çoğu ölümcül bir virüsten etkilenerek kuduza benzer belirtiler göstermeye başlar. Gözü dönmüş ve hızlı hareket eden hastalık bulaşmış kasabalılar, gençlerin kaldığı evin etrafını sarar.



Film İzle

Bozukluk – Bipolar 2014 izle

Bozukluk – Bipolar 2014 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 5.6 Harry Poole isimli şahıs Depresif ruh bozukluğu yaşayan biridir ve bu yüzdende bunun tedavisi için elinden gelen çabayı gösterip bir yolunu bulmak için uğraşmaya başlamıştır. Bir gün Dr. Lanyon isimli kişiyle tanışmıştır. bakalım bundan sonra neler yaşayacak ve bu amansız hastalıktan kurtulacakmıdır.



Film İzle

Özgürlük Yemini 2 – Ironclad Battle For Blood 2014 izle

Özgürlük Yemini 2 – Ironclad Battle For Blood 2014 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 5.5 Rochester Kalesi’nde yaşanan savaştan sağ kurtulan bir grup insanın topraklarını korumak için yeniden savaşmaları gerekir.”Ironclad” filminin devamında yine bizleri muhteşem savaş sahneleri olan bir film bekliyor. Michelle Fairley, Roxanne Mckee ve David Caves’in oynadığı filmin yönetmeni ilk filminde yönetmeni olan Jonathan English.



Film İzle

Tehlikeli Sular – Caught Inside 2010 izle

Tehlikeli Sular – Caught Inside 2010 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 5.5 Bir grup arkadaşın trajik öyküsü…


Bir grup arkadaş hem sörf, hem de tatil yapmak üzere keşfedilmemiş açık denizlere tekne ile açılırlar. İlk başta her şey çok keyifli ve güzel olsa da, Sam’in iki yakın arkadaş olan Rob ve Bull arasında kalması ile işler tamamen değişir. Hem Rob, hem de Bull Sam’a aşıktır. Sam’in Rob’u tercih etmesi üzerine deliye dönen Bull birden teknede terör estirmeye başlar.



Film İzle

Hayatımın En Kötü Gecesi – Walk of Shame 2014 izle |

Hayatımın En Kötü Gecesi – Walk of Shame 2014 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.1 Muhabir olarak çalışan ve haber kuşağı sunucusu olmanın hayallerini kuran Meghan yaşadığı bir gecelik ilişkinin ardından kendini, Los Angeles’ta telefonu, parası ya da kimliği olmadan dağılmış bir halde bulur. İşin daha trajik bir boyutu da vardır. Hayatındaki en önemli iş görüşmesine gitmek için yalnızca sekiz saati vardır.


Filmin yönetmenliğini aktörlük kariyerinin yanısıra kamera arkasına da geçen Steven Brill üstlenirken, senaryoya da imzasını atıyor. Başrolleri ise ünlü aktris Elizabeth Banks ve son dönemin gözde aktörlerinden James Marsden paylaşıyor.



Film İzle

Nick ve Norah’nın Bitmeyen Şarkıları – Nick and Norah’s Infinite Playlist 2008 izle

Nick ve Norah’nın Bitmeyen Şarkıları – Nick and Norah’s Infinite Playlist 2008 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.7 Tris’in Nick’i terk edişi -Nick’in saatine göre- 3 hafta 2 gün ve 23 saat olmuştur ve çok geçmeden kendine yeni bir erkek arkadaş bulmuştur.


Öte yandan daha önce Nick ile hiç tanışmamış Norah, kendisiyle sevgilisi olmadığı için dalga geçen Tris’ten kurtulmak için o gece rock grubuyla aynı yerde sahne alan Nick’ten 5 dakikalığına sevgilisi olmasını ister. Bu teklifle başlayan sakin geceleri, Norah’nın sarhoş kız arkadaşı Manhattan’da kaybolunca unutamayacakları çılgın bir geceye dönüşecektir.


Nick ve Norah’nın Bitmeyen Şarkıları, müzikleriyle beraber New York’un gece hayatına dair eğlenceli bir kesit sunuyor.



Film İzle

Tomurcuk – Grzeli Nateli Dgeebi 2013 izle

Tomurcuk – Grzeli Nateli Dgeebi 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 8.3 1990′ların başında, henüz bağımsızlığını ilan etmiş olan Gürcistan’ın başkenti Tiflis’teyiz. Sovyetler’in çöküşünün ardından ülke hem savaş hem de çetelerle boğuşmaktadır. Daha 14 yaşındaki Eka ve Natya için ne evde ne okulda ne de sokakta huzur vardır.


Bu iki iyi arkadaş, birbirlerinden hiç ayrılmazlar. Daha şimdiden erkeklerin büyüklük taslamaları, küçük yaşta evlilik ve aşk acısını tanısalar da hayatın baharında bu iki küçük tomurcuk için hayat sürüp gider… Nadia Ekvtimishvili’nin bu ilk filmi, Berlin Film Festivali’nde ilk gösteriminde özellikle 14 yaşındaki başrol oyuncularının olağanüstü performanslarıyla herkesi büyüledi.



Film İzle

Orjinal Cinayetler – Righteous Kill 2008 izle

Orjinal Cinayetler – Righteous Kill 2008 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.0 Bir çift emektar New York Şehri Polisi dedektifleri yasadışı olarak huzuru sağlamaya çalışan bir seri katilin izini sürmektedir. New York Polis Departmanının baskıcı ortamı altında 30 yıllık ortaklıktan sonra , yüksek derecede donanımlı olan Dedektifler David Fisk ve Thomas Cowan emekliliğe hazır olmalılardı ama değiller. Rozetlerini ortadan kaldırmadan önce, kadın ticareti yaparak kötü ün yapmış birinin cinayetini araştırmak üzere çağırılırlar. Orijinal cinayet gibi kurban ; cinayeti açıklayan dört satırlık şiire sarılı bulunmuş şüpheli bir suçludur. Diğer suçlar meydana gelince; dedektiflerin, hukuki sistemin açıklarından yararlanan suçluları hedef almış bir seri katille karşı karşıya oldukları ortaya çıkar. Amacı polisin kendi başına yapamadıklarını yapmak ve huzuru sağlamak için suçluları sokaklardan temizlemektir. Son günlerdeki cinayetlerle ve daha öncekilerin arasındaki benzerlikler rahatsız bir soruyu sorar: Acaba yanlış adamı mı demir parmaklıkların arkasına atmışlardır?



Film İzle

Savaş Oyunları 2 Ölü Kod – WarGames The Dead Code 2008 izle

Savaş Oyunları 2 Ölü Kod – WarGames The Dead Code 2008 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 4.5 Teknoloji ve bilgisayar dunyasi…bilgisayar konusunda uzman genclerin bir bilgisayar oyunundan kendilerini nasil bir gercek savasin icinde bulmalari konusu…ve sonunda bilgisayari durdurmalari vs…..yapilan yanlisliklar dunyayi kaosa surukleyebilir olayi….



Film İzle

15 Haziran 2014 Pazar

Şeytan Üçgeni – Triangle – Tie saam gok 2007 izle

Şeytan Üçgeni – Triangle – Tie saam gok 2007 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.3 Şeytan Üçgen’inde Gelişen Aksiyon Dolu Bir Film. Bu Üçgeden Kim Galip Çıkacak ?



Film İzle

Aile Sırları – August Osage County 2013 izle

Aile Sırları – August Osage County 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 7.3 Tracy Letts’in Pulitzer ve 5 Tony ödüllü oyunundan uyarlanan Aile Sırları, Weston ailesinin güçlü iradeli kadınlarının çapraşık, eğlenceli ve acıklı hikayesini anlatıyor.


Yaşadıkları aile içi kriz, zaman içinde birbirlerinden uzaklaşan bu kadınları Oklohama’daki evlerinde, onları yetiştiren işlevsiz anneleriyle bir araya getirir. Ağustos ayında bir araya gelen ailenin büyük buluşması her birinin içinden çıkamadığı kendi sorunları ve birbirleri ile içinden çıkılmayan tartışmalarıyla bir kargaşaya dönüşecektir. İlaç bağımlısı anne Violet Weston (Merly Streep)’ın başta kızı Barbara (Julia Roberts) ile çatışmalarına, aldatılan diğer çocuklar ve onların çocukları ile olan sorunları da eklenince ortaya dramatik, trajik ve komik bir mücadele çıkacaktır.


Yönetmenliğini John Wells’in yaptığı Aile Sırları özellikle yıldızlar geçidi gibi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmde Merly Streep ve Julia Roberts’ın yanı sıra, Ewan McGregor, Chris Cooper, Abigail Breslin, Benedict Cumberbatch, Juliette Lewis, Margo Martindale, Dermot Mulroney, Julianne Nicholson, Sam Shepard ve Misty Upham rol alıyor.



Film İzle

Paris’te Bir Haftasonu – Le Week End 2013 izle

Paris’te Bir Haftasonu – Le Week End 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.5 Parçalanan bir evliliği anlatan dokunaklı ve korkusuzca gerçekçi komedide, Oscar, BAFTA, EMMY ve Altın Küre ödülleri sahibi Jim Broadbent (Irıs, Moulin Rouge) ve Olivier ödüllü, sahne ve sinema yıldızı Lindsay Duncan (About Time) rol alıyor. Le Weekend, yönetmen Roger Michell (Notting Hill, Hyde Park on Hudson) ve Oscar adayı senarist Hanif Kureishi’nin (My Beautiful Laundrette) beraber çalıştıkları dördüncü film.


İngiliz çift Nick ve Meg, evliliklerinin otuzuncu yıl dönümünde, ilişkilerini tekrar canlandırmak umuduyla,

zamanında balayı için gittikleri Paris’e tekrar gitmeye karar verirler. Ancak seyahat planladıkları gibi gitmez ve karşılaştıkları olaylar aralarındaki farklılıkları ve gerilimi daha belirgin hale getirir. Çift Nick’in eski bir arkadaşı olan ve Paris’in havalı bir semtinde oturan Morgan’ın (Jeff Goldblum) akşam yemeği davetini kabul edince, sürpriz dolu olaylar birbirini takip eder.


Üstüste gelen olayların hazırladığı coşku dolu son ise, yıllardır yapılan en güzel göndermelerden -bu durumda Godard’ın Band of Outsiders filmine- biri.



Film İzle

Hubble 3D 2010 izle

Hubble 3D 2010 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 7.8 Kennedy Uzay Merkezi tarafından fırlatılacak Atlantis uzay mekiğindeki 7 astronotun Hubble teleskobunu onarmak üzere yaşadıkları heyecanlı dakikaların anlatıldığı, insan gözünün görüş alanına sahip ve insan gözüyle aynı konumda yerleştirilmiş iki objektif bulunduran IMAX kameraları ile 3D olarak çekilmiş heyecanlı bir belgese



Film İzle

Leave The World Behind 2014 izle

Leave The World Behind 2014 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 8.2 İsveçli ünlü müzik grubu Swedish House Mafia’nın 2012-13 yıllarındaki son turnesini anlatan belgesel film.



Film İzle

Android Cop 2014 izle

Android Cop 2014 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 2.9 Los Angeles 2045 yılı.. Bir L.A.P.D dedektifi ve yeni ortağı android bir polis şehrin yasak bir bölümünde ortaya çıkan ve insanlara bulaşan bir salgının sebebini bulmak ve durdurmak için oraya gönderilir.



Film İzle

Özgürlük Savaşçısı – In the Name of the King 2007 izle

Özgürlük Savaşçısı – In the Name of the King 2007 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 3.8 Çiftçi (Jason Statham) olarak bilinen adamın hayatı, bir Krug çetesinin köyünü (Stonebridge) yağmalaması, oğlunu öldürmesi ve karısını (Calire Forlani) kaçırmasıyla tamamen altüst olur. Bir zamanlar barış içinde yaşayan bu adam karısı Solona’yı kurtarmak için akıl hocası Norick (Ron Perlman) ile kayınbiraderi Bastian’ı (Will Sanderson) Krug çetesinin peşinden sürükler.

Krug kırsal bölgeleri yağmalarken, Kralın büyücüsü Merick onların arkasındaki gerçek gücü keşfeder: eski rakibi, güçlü ve acımasız büyücü Gallian (Ray Liotta). Gallian ordusu ile Kral Konreid’i (Burt Reynolds) tahttan indirip yerine kendi kuklası olan Duke Fallow’u (Matthew Lillard) geçirmeyi planlamaktadır.

Kralın ordusu Krug ile yüzleşmek için ilerlerken, Çiftçi ve arkadaşları Ehb dağındaki geçitlerden farkedilmeden ilerlerler. Krug kampına yapılan gece baskını Norick ve Bastian’ın ele geçirilmesi ve Çiftçinin hayatını zor kurtarması ile trajik bir şekilde sonuçlanır.

Arkadaşları ve karısını kurtarmak için Çiftçi çaresiz bir şekilde Kralın ordusuna katılır. Olağanüstü kahramanca hareketleri, bu adamda basit bir çiftçiden çok daha fazlasının olduğundan şüphelenen Gallian ve Merick’in dikkatlerini çeker. Son karşılaşmada Ehb’in kaderi Çiftçinin ellerindedir, ya Gallian’ı yenecek, ya da kötü büyücünün tüm toprakları ele geçirmesine izin verecektir.



Film İzle

Ölümcül Umut – Deadly Hope 2012 izle

Ölümcül Umut – Deadly Hope 2012 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 4.3 “Dr. Joanne Conners başarılı bir doğum uzmanıdır. Ancak iş arkadaşı ve sevgilisi Dr. Gabe Haynes acımasızca katledilince yaşamı tepe taklak olur. Hayatını yoluna koymak isteyen Joanne, bir dernekte çalışmaya başlar. Burada tanıştığı Michael adında bir adamla yakınlaştığı ilk gece, Michael da öldürülür. Artık katilin asıl amacının, Joanne’i öldürmek istediği açıktır. Acımasız katil, yeni bir hamle yapmadan önce onu durdurmak için kısıtlı zaman vardır.”



Film İzle

Kahraman Pati K 9 – K 9 Adventures A Christmas Tale 2013 izle

Kahraman Pati K 9 – K 9 Adventures A Christmas Tale 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 5.6 Kassie, eski bir K-9 köpeği olan Scott’un hayatını kurtarır ve onu sahiplenir. Bu sırada Noel öncesi büyük bir soygun planlayan hırsızlar henüz Scott’un varlığından habersizdirler.



Film İzle

Terra’yı Kurtarmak – Terra 2007 izle

Terra’yı Kurtarmak – Terra 2007 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.7 Dünya yok olmuştur, son kalan insanlar ise bir uzay gemisindedir ve yaşanılabilir bir gezegen aramaktadır. O sırada Terra Gezegeni’ne rastlarlar. Bu gezegenin üzerinde zeki ve barışcıl canlılar yaşamaktadır.


İnsanlar bu gezegeni ele geçirmek ve yerleşmek için Terralılar’a savaş açar.



Film İzle

Almost Human 2013 izle

Almost Human 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 4.9 Sakin bir orta Amerikalı olan Mark Fisher ormanda ava çıktığı bir gün geri dönmez. Arkadaşları Mark için endişelenirken onu hiç beklemedikleri bir şekilde bulurlar. Mark ‘dönüşmüştür’ ve muhtemelen bir uzaylı kontağı yüzünden katliam düşkünü bir yaratık haline gelmiştir. Herkes Mark’ın bu yeni halinden payını alacaktır.



Film İzle

Aile Sırları izle

Aile Sırları izle | — filmi, 7.3 puan alarak 2013 – ABD , Hollanda yapımı olan filmin konusunda ise Aile Sırları 2013 yapımı komedi filmidir. Weston ailesi tam bir karışıklık ve kaos içindedir. Beverly ve Violet Weston üç kız ve bir toruna sahiptir ve ailenin babası Beverly’nin kaybolmasıyla tüm aile bir araya gelir ve babalarını bulmanın derdindedirler. Fakat ilaç bağımlısı anneleri Violet’ın nevrotik durumu , özellikle de Barbara ile olan her zamanki tartışmaları kabus gibi zamanlara sebep olur. Barbara diğer yandan ergen kızının prolemleriyle da uğraşırken, kardeşi Ivy de bir yasak aşkla mücadele etmektedir. Her bir aile ferdinin kendini aşacak problemleri vardır ve gidişat tüm ailenin dengesini sarsar. Weston ailesi, geleceklerini tamamen değiştiricek bir yere doğru sürüklenmeye başlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Aile Sırları hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Aile Sırları izleyicierine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı izle

Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı izle | filmi, 3.6 puan alarak 2013 – Fransa yapımı olan filmin konusunda ise Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı 2013 yapımı komedi filmidir. Öğretmenlerinin okul haricindeki yaşam şeklini merak eden bir grup öğrenci, tanık oldukları karşısında oldukça şaşırırlar. Bu meraklı bir grup öğrenci , ara tatilde öğretmenlerini takip ederek ne şekilde bir hayat sürdüğünü görmeye çalışırlar. Sitemizden 720p seçeneğiyle Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Katiller Devri Jianyu izle

Katiller Devri Jianyu izle | — filmi, 6.9 puan alarak 2010 – Çin yapımı olan filmin konusunda ise Katiller Devri 2010 yapımı aksiyon filmidir. Olaşılamaz olan seri katil Drizzle, kendisini mütevazi bir dükkan sahibi olarak gizler. Bir Buddhist manastırı kalıntıları için taşımacılık yapmaktadır. Efsaneye göre manastır kalıntılarının bilinmeyen güçleri vardır. Bunların Karanlık Taş çetesinin eline geçmemesinden emin olmak için katilimiz bunları epey derinlere saklar. Zeng Jing ismini alarak Ah Sheng ile evlenir ve beraber huzurlu bir yaşam sürmeyi planlarlar ancak Karanlık Taş çetesi kalıntıların peşine düşer, Zeng’in geçmişiyle ilgili gerçek ortaya çıkmaya başlar. Zeng kendisi gibi kocasının da karanlık sırları olduğunu anlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Katiller Devri hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Katiller Devri izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Büyük Deprem Megafault izle

Büyük Deprem Megafault izle | — filmi, 3.1 puan alarak 2009 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Büyük Deprem 2009 yapımı aksiyon macera filmidir. Amerika’nın hemen hemen çoğunu etkileyecek büyüklükte bir deprem gerçekleşir. Sismolog Dr. Amy Lane bu depremin doğal sebeplerle oluşmadığını anlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekeriyle Büyük Deprem hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Büyük Deprem izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Yarım Kalan Şarkı Unfinished Song

Yarım Kalan Şarkı Unfinished Song | filmi, 7.0 puan alarak 2012 – Almanya , İngiltere yapımı olan filmin konusunda ise Yarım Kalan Şarkı 2012 yapımı drama müzikal filmidir. 72′lerinde içine kapanık bir kişiliği olan Arthur’un anlaşabildiği tek kişi karısı Marion’dur. Oğlu James ile de devamlı tartışan Arthur, kanser hastalığı olan Marion’un kilise korosuna girmesi ve burada güzel zaman geçirmesine bir anlayamamakra fakat yine de Marion’u desteklemektedir. Dahası Marion artık kocasına da aralarına katılması için ısrar etmektedir. Arthur bir noktadan sonra bu koroda yer almayı kabul etmek zorunda kalır. Fakat bu karar hiç de beklediği gibi sonuçlanmaz. Koronun şefi Elizabeth hayat dolu enerjik bir genç kadındır ve Arthur’a hiçbir şey için geç kalmamış olduğu gerçeğini hatırlatır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Yarım Kalan Şarkı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Yarım Kalan Şarkı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Bencil Dev The Selfish Giant izle | Türkçe Altyazılı

Bencil Dev The Selfish Giant izle | Türkçe Altyazılı filmi, 7.4 puan alarak 2013 – İngiltere yapımı olan filmin konusunda ise Bencil Dev 2013 yapımı drama filmidir. 14 yaşındaki Arbor’ın hayatında en yakın dostu Swift’ten başka kimsesi yoktur. Swift’in sessiz sakin kişiliğinin tersine Arbor çok kavgacı ve hareketlidir. İkilinin okulda hiç kimseyle arası iyi değildir. Bir gün büyük kavga çıkardığı için okuldan uzaklaştırılan Arbor, hurdacı Kitten’ın yanında çalışmaya başlar. Bir gün onun gibi iş sahibi olup zengin olmayı istemektedir. Başta her şey iyi gider ancak hurdacılıktan çok çalıp sattıkları bakır kablolardan para kazanmaktadırlar. Arbor her geçen gün para konusunda daha hırslı ve açgözlü olur. Adeta bir idol gibi bellediği Kitten’ın gözüne girmek onun için çok önemlidir. Ancak Kitten, işlerini birlikte yapmak için onun yerine en yakın dostu Swift’i seçince, ikilinin sıkı dostluğu tehlikeye girecektir. Sitemizden 720p seçeneğiyle Bencil Dev hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Bencil Dev izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Paris’te Bir Hafta Sonu izle

Paris’te Bir Hafta Sonu izle | filmi, 6.5 puan alarak 2013 – İngiltere yapımı olan filmin konusunda ise Paris’te Bir Hafta Sonu 2013 yapımı komedi filmidir. Nick ve Meg, evliliklerinin 30. senesini kutlamak amacıyla, önceden balayı tatillerini geçirdikleri Paris’e gitmeye karar verirler. Bu gidişin önceki günleri yad edecekleri ve ilişkilerini tekrar canlandıracakları bir süreç olacağını düşünmektedirler. Fakat henüz seyahat esnasında oluşan sorunlar dahi aralarındaki soğuk rüzgarların şiddetlenmesine sebep olur. Paris’e geldiklerinde Nick’in eski bir arkadaşının davetiyle akşam yemeğine giderler ve bu andan itibaren sürpriz dolu olaylar yaşanmaya başlar. Sitemizden 720p seçeneğiyle Paris’te Bir Hafta Sonu hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm Paris’te Bir Hafta Sonu izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Malavita: Belalı Tanık izle

Malavita: Belalı Tanık izle | — filmi, 6.4 puan alarak 2013 – ABD , Fransa yapımı olan filmin konusunda ise Malavita: Belalı Tanık 2013 yapımı gerilim suç filmidir. Manzoni ailesinin kökenleri, aslında kötü şöhretli bir mafya geleneğine dayanmaktadır. Manzoni ailesi diğer aileler tarafından ölüm tehditleri alınca koruma programına katılırlar ve Fransaya yerleştirilirler Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Malavita: Belalı Tanık hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm Malavita: Belalı Tanık izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Onun Hakkında Herşey All About Steve

Onun Hakkında Herşey All About Steve | filmi, 4.8 puan alarak 2009 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Onun Hakkında Herşey 2009 yapımı komedi filmidir. Gazeteler için bulmaca yapan Mary, CCN televizyonunda çalışan Steve isimli haber kameramanına aşık olduktan sonra bütün ülkeyi dolaşarak çeşitli haberlerde kendini gösterecek ve ona birbirleri için yaratıldıklarını göstermeye çalışacak. Sitemizden 720p seçeneğiyle Onun Hakkında Herşey hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm Onun Hakkında Herşey izleyicilerine izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Pontypool: Öldüren Kelimeler

Pontypool: Öldüren Kelimeler | — filmi, 6.7 puan alarak 2008 – Kanada yapımı olan filmin konusunda ise Pontypool: Öldüren Kelimeler 2008 yapımı gerilim korku filmidir. Mazy, Pontypool kasabasında bir radyoda program yapmaktadır. Kasabada gizemli şiddet olayları olduğu diye söylenti yayılmaya başlar. Radyo ekibi, bu duyumların İngilizceyle yayılmış bir virüsten dolayı olduğunu anlarlar. Kurtarılma umuduyla yayını sürdürürken acaba radyo dalgalarıyla virüsün yayılmasına yardım mı etmektedirler? Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Pontypool: Öldüren Kelimeler hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Pontypool: Öldüren Kelimeler izleyiclerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Stalingrad izle

Stalingrad izle | — filmi, 5.5 puan alarak 2013 – Rusya yapımı olan filmin konusunda ise Stalingrad 2013 yapımı savaş filmidir. Volga’yı geçerken ve Alman ordusuna karşın saldırı çıkarırken başarısız olan Sovyet birlikleri geri çekilmek durumunda kalır. Fakat birkaç asker, düşmanın yer aldığı kıyıya gitmeyi başarır. Sayıca az oldukları için bir evde saklanırlar. Orada bir kızla tanışırlar. Almanlar bu kızın evini de işgal etmişlerdir. Bu sebeple cephe hattından ayrılma fırsatı olmamıştır. İnsanlık tarihindeki en kanlı savaşın arkasında bir aşk hikayesi doğar ve o zamandan itibaren askerler ne olursa olsun bu kızı korumaya söz verirler. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Stalingrad hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm Stalingrad izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Çılgın Haber Ekibi izle

Çılgın Haber Ekibi izle | — filmi, 6.5 puan alarak 2013 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Çılgın Haber Ekibi 2013 yapımı komedi filmidir. San Diego’nun en meşhur spikerlerinden birinin set ardında başından geçenleri anlatan filmin TV ve şov dünyasına ışık tutarak, bizi kameranın önünden çekip alarak kamera arkasında yaşanan öykülerin arasında götürüyor. Biz ekranda tek bir kişi görürken onun arkasında onunla beraber görev yapan büyük bir ekip ve bunların arasında en çok izlenen sunucunun renkli hayatını konu alıyor film. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Çılgın Haber Ekibi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Çılgın Haber Ekibi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Luke’un Hikayesi – The Story of Luke 2012 izle

Luke’un Hikayesi – The Story of Luke 2012 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 7.3 Büyükanne ve büyükbabası tarafından yetiştirilen otizm hastası Luke’un iş ve gerçek aşkı arama çabalarını izliyoruz.



Film İzle

Düşgücü – Drunkboat 2010 izle

Düşgücü – Drunkboat 2010 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 5.0 Genç bir ergen, yalanla gerçeği ayırtetmekten imtina eden amcasına bir oyun oynar. Niyeti, amcasına bir bot aldırmaktır. Ancak botu satın alacakları adam da bambaşka bir düzenbazdır.



Film İzle

Bir Şans – One Chance 2013 izle

Bir Şans – One Chance 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.6 Amerika da yapılmakta olan çok meşhur bir yetenek yarışmasında kendini oldukça iyi gösteren ve emin adımlarla ilerleyen Paul Potts’un yaşadıklarını konu alan harika bir yapım sizlerle..



Film İzle

Pasifik Cephesi – The Pacific 2010 izle

Pasifik Cephesi – The Pacific 2010 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 47.090 Oy kullanılmış. 8.3 Puan almıştır.

Cehennem Bir Okyanus Uzaklıktaydı!

Tom Hanks ve Steven Spielberg’ten hafızalara kazınacak bir savaş destanı.

ABD ve Japonya; dünyanın iki ayrı ucunda, iki süper güç… Ve okyanuslar aşılıp verilen bir savaş… İki ülke de ellerinde ne varsa öne sürüyor. En önemlisi de yüz binlerce askerinin hayatını ortaya koyuyor. 10 bölümden oluşan mini dizi The Pacific, II. Dünya Savaşı’nın Pasifik cephesine odaklanıyor. Ve orada evden çok uzakta, bilinmeyen bir coğrafyada insanüstü direnç gösteren üç askerin iç içe geçen gerçek yaşam hikayelerini çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor. Tom Hanks ve Steven Spielberg’in yapımcılığını üstlendiği The Pacific, hafızalara kazınacak yepyeni bir TV destanı yazıyor. Kendinizi savaşın içinde bulmaya hazır olun.



Film İzle

Sığınak 3 – Outpost Rise of the Spetsnaz 2013 izle

Sığınak 3 – Outpost Rise of the Spetsnaz 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 5.0 1944 yılında Ruslar Doğu Almanların cephesinde savaşırken bir Alman konvoyunu pusuya düşürürler.. Olaylar da bundan sonra başlıyor.. Ruslar Nazilerin gizli yeraltı çalışmalarını yürütükleri sığınağa girmeleriyle birlikte kendilerini bir ölüm kalım oyununda buluyor.



Film İzle

Sen Şarkılarını Söyle – Inside Llewyn Davis 2013 izle

Sen Şarkılarını Söyle – Inside Llewyn Davis 2013 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 7.6 Coen Kardeşler’in yine bir dönem dramasına imza attıkları Inside Llewyn Davis, 1960′lı yılların New York’unda geçiyor. 1960′lı yılların başında Greenwich Village, folk müziğin devrimine sahne olur. Film ünlü folk sanatçısı Dave Van Ronk’un hayatından ilhamla yola çıkarak, dönemin müzik piyasasında yaşananları ünlü sanatçılar Bob Dylan, Joan Baez ve Joni Mitchell eşliğinde beyazperdeye taşımakta. 2013 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışan filmin başrollerinde Justin Timberlake, John Goodman ve son dönemin dikkat çeken yeteneklerinden Carey Mulligan yer alıyor.



Film İzle

Bhoothnath Returns 2014 izle

Bhoothnath Returns 2014 izle | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 7.4 Oyuncular : Shahrukh Khan , Amitabh Bachchan , Ranbir Kapoor , Boman Irani , Usha Jadhav : İşleri gereği yeni bir şehre taşınan bir aile kiralık ev bulamazlar. Sadece uzun zaman önce terk edilmiş bir vardır ve mecburen burayı kiralarlar. Ancak etrafta bu evde kötü bir ruhun yaşadığına dair söylentiler vardır. Bu durundan korkan Banku’ya annesi hayalet diye bir şey yoktur, sadece melekler vardır der. Banku evde sadece kendisinin görebildiği ihtiyarı melek zanneder.Ancak ihtiyar hiçte meleğe benzememektedir.



Film İzle

Kahraman Şövalye

Kahraman Şövalye filmi, 5.6 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Genç bir çocuk olan Justin büyür ve kahraman bir şövalye olmak istiyordur.Bu yolda onu büyük bir serüven bekliyordur.



Film İzle

10 Haziran 2014 Salı

BaşkaSözeGerekYok

BaşkaSözeGerekYok filmi, 7.2/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Tek değerlisi kızı olan Eva’nın (Julia Louis-Dreyfus) evliliği sona ermiştir. Kızının hayatını düşünmek zorundadır bunun için çok yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Masörlük işiyle uğraşan Eva kızının yeni bir okula başlayacağı dönemde, okul masraflarını karşılayamayacağı konusunda endişelidir. Bu sorunlu dönemde Albert (James Gandolfini) isimli sevimli ve iyi kalpli bir adamla tanışır. Albert’in yapısı Eva’yı çok etkilemiştir. İkili arasındaki ilişki zamanla daha romantik bir hal almaya başlar. Marianne ise Eva’nın en sevdiği müşterilerinden biridir ve sürekli eski eşinin arkasından konuşmakta, onu yerin dibine sokmaktadır. Bir süre sonra beklenmedik bir şekilde Marienne’in eski kocasının Albert olabileceği ihtimaliyle karşılaşan Eva, ilişkisini gözden geçirmek zorunda kalır. Not: Daha önce altyazılı olarak eklenen film türkçe dublaj olarak güncellenmiştir.



Film İzle

Yarış Köpekleri – Kiwi Flyer 2012 Türkçe Dublaj İzle

Yarış Köpekleri – Kiwi Flyer 2012 Türkçe Dublaj İzle filmi, 5.9 puan alarak Yenizelenda 2012 yapımı olan filmin konusunda ise Ben 12 yaşındadır ve babası tarafından onurlandırılmanın kısa yolunun Nelson yarışlarını kazanmak olduğunu düşünür. Hem yarışa hazırlanmaktadır hem de kalbi kırılan annesinin sevgisini kazanmak zorundadır. Bahis oynayan çakallar ve hile yapan avustralyalılar ile karşı karşıya kalan Ben, bu engelleri aşarak finale oluşmalıdır. iyi izlemeler.



Film İzle

Gerçek Masallar – Bedtime Storie 2008 Türkçe Dublaj izle

Gerçek Masallar – Bedtime Storie 2008 Türkçe Dublaj izle filmi, 6.1 puan alarak ABD 2008 yapımı olan filmin konusunda ise Çocukluk çağındaki yeğenlerine uyku öncesi anlattığı müthiş masalların fantezilerin beklenmedik şekilde tek tek gerçekleşmeye başlaması üzerine kendini inanılmaz maceraların tam ortasında bulan bir emlakçının eğlenceli öyküsü filmde konu ediliyor. iyi seyirler.



Film İzle

AileSırları

AileSırları filmi, 7.3/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Tam bir kaos ve karmaşık bir durum içinde olan Weston ailesinin Beverly (Sam Shepard) ve Violet Weston’ın (Meryl Streep) üç kızı ve bir torunu vardır. Tam bir komedili geçen hikayeleri vardır. Tüm aile bir araya gelerek Oklahoma’da geçirecek bir tatile çıkarlar. Weston ailesi bir araya geldiğinde cennet gibi bir tatil kaçınılmaz olur. Şamata dolu bir aile bütününe sahiplerdir. İlaç bağımlısı Violet’ın çocuklarıyla, özellikle de Barbara ile pek de iyi bir ilişkisi yoktur ve sürekli tartışmaktadırlar. Ailenin en büyük kızları ise, kendisini aldatan kocasıyla ve ergenliğe giren kızının sorunlarıyla uğraşmaktadır. Her bir aile ferdinin kendini aşacak sorunları vardır ve gidişat tüm ailenin dengesini sarsar. Weston ailesi, geleceklerini tamamen değiştiricek bir yere doğru sürüklenmeye başlar.



Film İzle

KesişenHayatlar(Altyazılı)

KesişenHayatlar(Altyazılı) filmi, 8.1/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Bosna Savaşı’nın en şiddetli dönemindeyiz. Kullandığı sigara markasının bittiğini öğrenen Sırp ordu görevlisi Todor, sinirlerine hakim olamayarak Haris isimli Müslüman bir sivile saldırmaya başlar; arkadaşları da ona eşlik eder. Bu dehşet verici olaya tanık olan Marko isimli görev arkadaşları da kavgayı ayırmaya yeltenir. Marko, talihsiz adamı kurtarırken arkadaşları tarafından acımasızca dövülür ve bu olay ölümüyle sonuçlanır. Savaş biter ve aradan uzun yıllar geçer. Bu talihsiz olayda hayatını yitirmiş olan Marko’nun babası, oğlunun ölümüyle ilgili şüpheler taşımaktadır. Bu şüpheli hal, Marko’nun ölümüne sebep olan askerlerden biri olan Todor’un hastalanması ve tedavi olmak için yaşadıkları şehre gelmesiyle perçinlenir. Bu şehirde yaşamakta olan ve kendisini kurtaran Marko’ya olan borcunu ödemek için fırsat kollayan bir diğer kişi de Haris’tir. Bosna Savaşı dönemi ve Sırp asker Srdjan Aleksic’in hikayelerinden esinlenilerek beyazperdeye aktarılan filmin yönetmen koltuğunda Srdan Golubovic bulunuyor. Kesişen Hayatlar Türkçe Dublaj izle Kesişen Hayatlar Altyazılı izle



Film İzle

Snowpiercer(Altyazılı)

Snowpiercer(Altyazılı) filmi, 7.3/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Gelecekte başarısızlığa uğrayan bir deney büyük bir felaketle sonuçlanır ve yeryüzündeki yaşamı büyük ölçüde bitiren bir küresel ısınma olur. Dünyanın çevresinde kesintisiz bir güçle dönen bir tren hayatta kalan insanların son sığınağı olacaktır. Fakat güç bela yaşamın sürdüğü bu yeni dünyada sınıfsal farklılıklar halen en büyük silahtır… Editör Himmet Akar Yorumu Dünya.. Düşünün ki küresel ısınmadan dolayı hayat durma noktasına gelmiş. Hayatta kalan insanların son sığınağıysa dünyayı kesintisiz güçle turlayan bir trenden başka bir şey değil. Sınıf farklılıkları, açlık, sefalet.. Filmi izlediğinizde hayatınıza dönüp bir bakın. Dünya, size sorulmadan, sizin yaşam alanını tehdit eden deneylerle ve teknolojik hareketlerle dolu. Sonuçlarını hiç düşünmediniz biliyorum. 2 saat daha düşünmeyin ve filmi izleyin. Cevaplar içinde saklı. Aldığı puanı hak etmiş.



Film İzle

Hayatımın En Kötü Gecesi – Walk Of Shame 2014 Türkçe Altyazılı izle

Hayatımın En Kötü Gecesi – Walk Of Shame 2014 Türkçe Altyazılı izle filmi, 6.1 puan alarak ABD 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Muhabir olarak çalışan ve haber kuşağı sunucusu olmanın hayallerini kuran Meghan yaşadığı bir gecelik ilişkinin ardından kendini, Los Angeles’ta telefonu, parası ya da kimliği olmadan dağılmış bir halde bulur. İşin daha trajik bir boyutu da vardır. Hayatındaki en önemli iş görüşmesine gitmek için yalnızca sekiz saati vardır.



Film İzle

Simpsonlar: Sinema Filmi 2007 Türkçe Dublaj izle

Simpsonlar: Sinema Filmi 2007 Türkçe Dublaj izle filmi, 7.4 puan alarak 2007 ABD yapımı olan filmin konusunda ise Yaklaşık olarak yirmi yıla yakın dizi sezonu olarak yayınlanan dünyanın en ünlü ailesi arasında bulunan Simpsons ailesinin film denemelerinden biri “The Simpsons Movie”. Simpsonlar yayınlandığı ilk tarihten itibaren pek çok evrim geçirerek günümüze kadar gelmiştir. Kültür üzerine pek çok etkisi olan bu alanda ki tek animasyon türünde ki ve hatta dizi olarak da rakipsiz sayılır. Yıllar içinde aldığı pek çok ödül de başarısının kanıtıdır. Seslendirmesinden, çizimlerine ve müziklerine kadar benzersizdir. Altmışa yakın dile çevrilmesi ve özellikle ingilizceye pek çok yeni kelime ve deyim kazandırma gibi özellikleri vardır. Bunlar yıllar içinde değişmeyen karakterlerin diyaloglarından çeşitli kültürlerin içine girmiştir. Bu film denemesini de Türkçe dublajlı olarak sizlerle paylaşıyor ve yorumlarınızı bekliyoruz İyi seyirler, ultrafilmizle.com



Film İzle

EksikResim

EksikResim filmi, 7.4/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise 2013 Cannes’da ‘Belirli Bir Bakış’ bölümünde En İyi Film ödülünün sahibi.   Filmin yönetmeni Rithy Panh gençlik dönemini hatırlıyor ve doğup büyüdüğü toprakların çektiği acıları beyazperdeye yansıtmayı hedefliyor. Rithy Panh, Kızıl Kmerler (Khmer Rouge) yönetimindeki Kamboçya’da çekilmiş bir fotoğrafın peşine düşer. Bu fotoğraf tek başına soykırımı ispatlamaya yetmeyecek olsa da Kamboçya’nın maruz kaldığı işkenceleri kanıtlar niteliktedir. Bu fotoğrafa ulaşma hayali ise filmin ortaya çıkmasını sağlar.



Film İzle

AşkınYolu

AşkınYolu filmi, 7.0/10 puan alarak 2011 yapımı olan filmin konusunda ise Thom işsiz ve beş parasız kaldıktan sonra kirasını bile ödemeyecek duruma gelir ve kısa süreli çözüm olarak illegal yollardan taksicilik yapmaya başlar. Başarılı ve hali vakti yerinde bir iş kadını olan Claire ile tanışması da bu sayede gelişir. Sorunlu bir evlilik dönemini atlatmaya çalışan Claire, babasının hastaneye kaldırıldığı haberini aldıktan sonra kendisini Thom’un taksisinde bulur. Hastaneye yetişmeye çalışan Claire taksiye binip Thom’a sadece sürmesini söyler ve içi geçer. Uyandığında bambaşka bir rotada ilerlerlediklerini fark eden kadın çılgına döner ve aralarında bir tartışma başlar. Ne var ki zamanla bu gergin atmosfer, iki yetişkinin birbirini tanımaya ve anlamaya çalıştıkları sade bir yol hikayesine dönüşür.



Film İzle

2 Haziran 2014 Pazartesi

Dhoom 3

Dhoom 3 filmi, 7.4 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Sihir ve akrobaside usta olan bir sirk göstericisi, babasının ölümünün intikamını almak için Chicago’da bir bankayı ele geçirmek üzere bir hırsıza dönüşür.



Film İzle

Tom Çiftlikte

Tom Çiftlikte filmi, 7.0 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Yazar, yönetmen ve oyuncu Xavier Dolan, yine programda yer alan trans hikâyesi Laurence Anyways ile Cannes’dan ödülle dönmüştü. Hitchcockvari bir psikolojik gerilim olan dördüncü uzun metrajlı filminde Dolan, yine farklı bir film türünü deniyor. Filmde(yönetmenin canlandırdığı)Tom,sevgilisi Guillaume’un cenazesi için Quebec kırsalına gidiyor. Orada, Guillaume’un annesi ve son derece maço abisi Francis ile tanışıyor. Kederli ailenin bu ilişkiden haberinin olmadığı açık olmasına açık da, Francis şaşırtıcı bir oyunun kurallarını birer birer koymaya başlayınca işler iyice karışıyor. Bu oyun Tom’u hem boğuyor hem de heyecanlandırıyor.

“İstemeden de olsa imkânsız aşkla ilgili bir üçleme çektikten sonra artık sağlam bir değişiklik yapmanın zamanı gelmişti. Önümde birkaç seçenek vardı. Çekmecemi açtım; üstünde yazı yazacak yer kalmamış bir sürü not kâğıdı ve peçete buldum. Bir dolu fikir, diyalog, hatta TV rehberinde bulacağın türden iki üç de konu özeti yazmışım. Bana şıpın işi çekebileceğim, yıldırım gibi bir konu lazımdı. O anda aklıma Tom Çiftlikte oyunu geldi. 2011 kışındaydık.” –Xavier Dolan

 

 



Film İzle

Tutturamayanlar

Tutturamayanlar filmi, 4.8 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise “O-Land” adlı bir ülkede, bilinmeyen bir zamanda geçen kara mizah türündeki hikayede, beraber yaşayan dört ev arkadaşının hayatı anlatılıyor. Tutturamayanlar, bu dört arkadaşın hayatı üzerinden modern hayatın ve sistemin getirdiği sorunları irdeliyor.



Film İzle

Locke

Locke filmi, 7.4 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Tam bir aile babası ve başarılı bir kariyer sahibi Ivan Locke bir gün, onca emek verdiği hayatını alt üst edecek bir telefon alır ve tüm bu düzeni tehdit edecek olaylar silsilesi başlar…



Film İzle

Legends of Oz: Dorothy's Return

Legends of Oz: Dorothy’s Return filmi, 7.1 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Dorothy Kansas’a dönmüştür ve büyük bir kasırga sonrası Kansas’ın darmadağın bir halde olduğunu, kasabalıların evlerini terk etmeye başladığını görür. Fakat daha sonra aniden Oz’a geri gönderilir çünkü eski dostlarının ve Oz halkının yardıma ihtiyacı vardır. 



Film İzle

Kış Uykusu

Kış Uykusu filmi, 9.2 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Artık emekliye ayrılmış ve emeklilik günlerini geçirmek üzere Orta Anadolu’nun küçük bir şehrine taşınan ve burada bir otelde çalışmaya başlamış eski bir oyuncu olan Aydın’ın (Haluk Bilginer), eşi (Melisa Sözen) ve kardeşi (Demet Akbağ) ile sorunlu ilişkisini anlatan filmin çekimlerinin önemli bir kısmı Kapadokya bölgesinde yapıldı.

Türk sinemasının yurtdışında en prestijli ödülleri kazanmış yönetmeni Nuri Bilge Ceylan’ın Bir Zamanlar Anadolu’da filminden sonra hayata geçirdiği son yapım olan Kış Uykusu’nda Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Melisa Sözen ve Nejat İşler gibi isimler yer alıyor. Filmde Ceylan, tıpkı bir önceki filminde olduğu gibi yine Orta Anadolu’yu kendine mekan olarak seçti.

Film, 2014 Cannes Film Festivali’nde büyük ödül Altın Palmiye’yi kazanarak 1982 yapımı Yol’un ardından bu ödülü kazanan 2. Türkiye yapımı film oldu.



Film İzle

Yüksek Risk

Yüksek Risk filmi, 8.1 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Ödüllü psikoterapist Jonathan Asser’ın kaleminden beyaz perdeye uyarlanan Yüksek Risk, A Prophet / Yeraltı Peygamberi’nden sonra çekilen en iyi hapishane filmi olarak görülüyor. Sahiden de, insanın gözünü kırpmadan izlediği, sarsıcı ve hiç beklenmedik olayların ardı ardına geliştiği bu filmde, genç mahkûm Eric’in öyküsünü izliyoruz. Eric genç olmasına rağmen, aşırı şiddete eğiliminden dolayı, yetişkin hükümlülerin kaldığı bir hapishaneye nakledilir. Aynı zamanda babasının da gün doldurduğu bu hapishanede kendini gardiyanlardan koruması, diğer tutuklularla işbirliği yapması ve hatta babasıyla yüzleşmesi gerekecektir. Gelgelelim, onu yok etmeye yemin etmiş birtakım güçler de bu dört duvarın içindedir!

 



Film İzle

Paris'te Bir Hafta Sonu

Paris’te Bir Hafta Sonu filmi, 7.9 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Sene sonu geldiğinde yılın en iyi film listeleri çıkar. Bu film de o listelere giren filmlerden biri… New York, Sen Sebastian ve İngiliz Bağımsız ödüllerinde hatırı sayılır düzeyde oyuncu adaylıkları ve ödüller toplayanLe Week-End, deyim yerindeyse yaşlıların oynadığı bir Before Sunrise gibi. Kadın – erkek ilişkileri ve evliliğe dair söylediği sözlerle, Paris sokaklarında yaramazlık peşinde koşan iki genç ihtiyarın yıldönümlerindeki çıkmazlarına konuk oluyoruz. 



Film İzle

İş İçin Güvenli Değil (2014)

İş İçin Güvenli Değil (2014) filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Yönetmenliği Joe Johnston tarafından yapılan 2014 yapımı sıfır kilometre bir gerilim filmi türüdür.



Film İzle

Hazine Avcıları (2014)

Hazine Avcıları (2014) filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Konusu ikinci dünya savaşında geçen bir 2014 filmidir. Ayrıca bilinen bir romanın sinemaya uyarlanmasıdır. Bir grup tarihci ile sanat uzmanını naziler ele geçirir. Onlarda önemli sanat eserleri yok olmasın diye onları korumaya çalışır.



Film İzle

Yenilmezler Çok Gizli (2014)

Yenilmezler Çok Gizli (2014) filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Animasyon sevenler için 2014 tarihli bir yapımdır.



Film İzle

Sefer Tası

Sefer Tası filmi, puan alarak 2013 – Hindistan , ABD , Almanya , Fransa yapımı olan filmin konusunda ise Dram ve romantik türdeki 2014 filmi olan sefer tası filminin konusu ,Mumbay, mucizeler kentidir… Bu dev kentte her gün 160.000 sefertası evlerden alınıp işyerlerine dağıtılır, akşamüstleri de aynı şekilde toplanır. Mutsuz ev kadını İla’nın, ilgisiz kocasını heyecanlandırmak ümidiyle denediği tarifler, özene bezene hazırladığı sefertasları yanlışlıkla, emekliliğini iple çeken yalnız Saajan’a ulaşır. İla ile Saajan birbirlerine böylece ufak notlar iletmeye başlarlar. Hayallerin katili bu dev kentte ikisi de bir yudum umut bulur sefertaslarında. Birbirlerini gerçekten hiç görmeseler de yaşam düzenlerini tehlikeye atmayı göze alarak sefertasları üzerinden olağanüstü bir ilişkiye girişirler.Fullonlinefilmizle.com hd kalitede ,iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Gözyaşı Kardeşliği

Gözyaşı Kardeşliği filmi, puan alarak 2013 – Fransa yapımı olan filmin konusunda ise 2013 yapımlı gerilim türündeki gözyaşı kardeşliği filminin konusu ,Eski bir polisin hayatı gittikçe kötüye gitmektedir. Hiçbir işte dikiş tutturamayınca, şüpheli bir ‘iş’i çaresizce kabul eder. Filmin başrollerinde Jeremie Renier, Audrey Fleurot ve Melusine Mayance isimleri rol alırken yönetmeni ise, Jean-Baptiste Andrea üstlenmektedir.Fullonlinefilmizle.com hd kalitede iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Kafesteki Kadın

Kafesteki Kadın filmi, 7.1 puan alarak 2013 – Danimarka , Almanya , İsveç yapımı olan filmin konusunda ise 2013 gerilim ve suç filmi olan kvinden i buret filminde ,Polis müfettişi Carl Mørck ve asistanı Esad sorumlu olarak atandıkları faili meçhul departmanında, kendilerini politikacı Merete Lynggaard’ın ortadan kaybolmasıyla ilgili beş yıllık gizemli bir davanın ve İskandinavya’nın cilâlı görüntüsünün altında yatan kasıt ve derin bir istismar akıntısının içine sürüklenmiş olarak bulurlar.Fullonlinefilmizle adresinden kafesteki kadın filmini full hd izleyebilirsiniz.İYi seyirler dileriz.



Film İzle

Daire ni

Daire ni filmi, puan alarak 2014-Türkiye yapımı olan filmin konusunda ise 2014 şubat ayında vizyona giren yerli yapım daire filmi Yaşamakta olduğumuz sert değişim dönemin ıradışı güçlükler, engeller, durumlar karşısında döngüsel olarak daha sıra dışı çarelere, daha şaşırtıcı meydan okumalara cürret eden karakterlerin kullanılmayan bir havaalanı etrafında gelişen trajikomik hikayesini seyirci ile buluşturuyor. Daire filmi ,üniversitedeki öğretim görevini kaybettikten sonra kullanılmayan bir havaalanında güvenlik görevlisi olarak çalışmayı seçen Feramus ile çalıştığı taşra belediye tiyatrosu kapatılınca hayatla inatlaşmak adına bir Cami’de ölü yıkayıcı olmayı kabul eden Betül’ün fırsat bulamadıkları hüzünlü aşkları etrafında gelişir. full hd kalitede tüm güncel türk filmlerini fullonlinefilmşizle.com adresinden izleyebilirsiniz.İyi seyirler dileriz.



Film İzle

Şeytan Düğümü

Şeytan Düğümü filmi, puan alarak 2013 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Gerilim ve suç türündeki 2013 abd yapımlı şeytan düğümü filminin konusu ,Atom Egoyan sarsılmaz bakışını bir kez daha derin acılar çeken toplumlardaki sıradan bireylerin paramparça hayatlarına çeviriyor. Bu kez, gerçek olaylardan yola çıkarak kurguladığı, unutulması güç, gizemini koruyan bir öyküyle karşımıza çıkıyor ünlü yönetmen. ABD’nin “İncil Kuşağı”ndaki küçük bir kasabada, üç küçük çocuk vahşice katledilir. Polis, daha sonra Batı Memphis Üçlüsü adıyla anılacak olan üç genci tutuklar. Bu gençler, şeytana tapma ayininde çocukları öldürmekle suçlanır. Ama kurbanlardan birinin annesi ile bir polis müfettişi bu kanıda değildir. İzleyiciyle ilk kez Toronto Film Festivali’nde buluşan Şeytan Düğümü, bu korkunç olaydan sonra açılan davalar kadar tartışılacak bir film.Fullonlinefilmizle.com hd kalitede iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Açlık Oyunları 2 Ateşi Yakalamak – The Hunger Games Catching Fire 2013 |

Açlık Oyunları 2 Ateşi Yakalamak – The Hunger Games Catching Fire 2013 | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 7.8 Katniss Everdeen’in Peeta Mellark ile birlikte 74. Geleneksel Açlık Oyunları’nı kazanmalarıyla birlikte güvenli bir şekilde eve dönmeleriyle başlıyor. Kazanmak, geriye dönüp ailelerini ve yakın arkadaşlarını bırakmaları ve Zafer Turu’nu gerçekleştirmeleri anlamına geliyor. Katniss’in bir isyanın patlamak üzere olduğunu hissetmesinin yanısıra; Capitol, Başkan Snow 75. Geleneksel Açlık Oyunları’nı (Çeyrek Asır Oyunları) hazırlarken halen kontrolü elde tutuyor – fakat bu oyun, Panem’i sonsuza dek değiştirecek.



Film İzle