27 Temmuz 2014 Pazar

filmi, 8.0/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Yeraltı dünyasında uzun yıllar boyunca çeşitli karanlık işlere bulaşan bir tetikçinin ve ihanete uğradığı manevi babasının hikayesini ele alıyor. Aksiyon ve film noir türlerindeki yapıtın yönetmen koltuğunda daha önce Büşra ve Dağ filmlerine imza atan genç yönetmen Alper Çağlar bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda başroldeki Emin Boztepe’nin yanı sıra Cüneyt Arkın, Murat Arkın, Öykü Gürman, Kaan Urgancıoğlu, Çağdaş Agun ve Hüseyin Özay’ın gibi Türk oyuncular ve Edoardo Costa, Christina Gottschalk ve Florence Eugene gibi yabancı oyuncular da yer alıyor.

 

 



Film İzle

Başkanların Uşağı

Başkanların Uşağı filmi, 7.1/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Cecil Gaines (Forest Whitaker), Beyaz Saray’da görev alan zenci bir kahyadır. Görev yaptığı süre boyunca 8 başkan değiştiren Amerika’da insan hakları hareketlerine, başkan suikastlerine, Vietnam işgaline ve daha pek çok büyük olaya tanık olmuştur. Bu olaylar sadece ülkesini ve Amerikan toplumunu değil, içinde yaşadığı kendi ailesini ve hayatını da derinden etkilemiştir…

 

 

 

 



Film İzle

16 Temmuz 2014 Çarşamba

Bazı Kadife Sabahlar – Some Velvet Morning (2013) Altyazılı İzle

Bazı Kadife Sabahlar – Some Velvet Morning (2013) Altyazılı İzle filmi, 6.0/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Karısını pek umursamayan Stanley , Dostuyla birlikte yaşamaktadır.. Çok eskilerden daha birbirlerini tanımadan her ikisininde ortak noktalarda sorunları olmuştur.. İlişkilerinde herşey iyi giderken problemler boy göstermeye başlayınca aralarındaki gizemli samimiyet daha farklı bir boyut alır..



Film İzle

All Cheerleaders Die (2013) Altyazılı İzle

All Cheerleaders Die (2013) Altyazılı İzle filmi, 5.5/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Zengin ve soylu bir kız lise takımının başındaki amigoyu saf dışı etmek için arkadaşlarıyla plan yapar.. Fakat işleri sandıkları kadar kolay gitmez..Bazı doğaüstü olaylar göründüğünden kolay meselelerin içinden çıkılmaz bir hal aldığının habercisidir.. İyi seyirler.



Film İzle

7. Kat – 7th Floor – Septimo (2013) Türkçe Dublaj İzle

7. Kat – 7th Floor – Septimo (2013) Türkçe Dublaj İzle filmi, 5.8/10  puan alarak 2013, İspanya ,Arjantin yapımı olan filmin konusunda ise Darin bir sabah uyanır ve çocuklarını okula götürmek için hazırlar..Çocuklar oyun oynamak ister ve Darin kabul eder..Oturdukları apartmanın yedinci katından zemin kata kadar bir yarış ,çocuklar merdivenleri kullanıcak Darin ise asansörü..Darin zemin kata iner ve acı gerçekle yüzleşir…Çocuklar kayıp..O saatten sonra apartmanda yaşayan herkes bir şüphelidir..İyi seyirler.



Film İzle

Tatlı Kaçaklar – Hard Boiled Sweets (2012) Türkçe Dublaj İzle

Tatlı Kaçaklar – Hard Boiled Sweets (2012) Türkçe Dublaj İzle filmi, 4.5/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Kendi çapında kirli işlere bulaşmış bir suçlu olan Dean, istediği birçok şeye, güzel kadınlara ve evinde 1 milyon poundluk nakit paraya sahiptir. Ancak paranın gerçek sahibi olan patronu Jimmy çok yakında parasını almaya gelecektir. Ancak o parada gözü olan tek kişi Jimmy değildir, bir gangster sürüsü de aynı parayı ele geçirmenin yollarını aramaktadır.



Film İzle

Kan Davası – Born of War (2013) Türkçe Dublaj İzle

Kan Davası – Born of War (2013) Türkçe Dublaj İzle filmi, 5.1/10  puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Wakhan Vadisinde bir savaş başlar bu savaş vadide yaşayan yerliler ile dışarıdan gelen kişiler arasındadır. Vadide yaşayan ingiliz asıllı insan ise büyük bir belaya girmiştir. Vadide yaşayan halkın yerlilerinin büyük bir bölümünü öldürmekle suçlanan ingiliz asıllı bu olaydan sıyrılma yoluna bakar. Ancak bunu yapmak için yeni bir kimliğe bürünmesi gerekmektedir. Yoksa hayatını kurtarmak onun için çok zor olacaktır.. İyi seyirler.



Film İzle

An Meselesi – Au galop (2012) Türkçe Dublaj İzle

An Meselesi – Au galop (2012) Türkçe Dublaj İzle filmi, 5.8/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Ada, huzurlu bir hayatı, evlenmek üzere olduğu çok sevdiği bir sevgilisi olan bir kadındır. Tüm bu hayatı, kendisinden yaşça büyük yazar Paul ile tanıştıktan sonra değişmeye başlayacaktır.



Film İzle

Mavi Kuş – Bluebird (2013) Türkçe Dublaj İzle

Mavi Kuş – Bluebird (2013) Türkçe Dublaj İzle filmi, 6.4/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise En iyi Yabancı Kadın Ödülünü Karlovy Vary Film festivalinden alan ”Mavi Kuş” Filmi. Toplamda iki ödül kazanmıştır. Filmin başrollerinde Başarılı bir oyuncu olan amy mortan John slattery ve Louisa krause bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda ise Film festivalinde Juri Özel Ödülü Kazanan Lance EDMANS oturmaktadır.



Film İzle

Ara Beni Eğlenelim… – For a Good Time Call… (2012) Türkçe Dublaj İzle

Ara Beni Eğlenelim… – For a Good Time Call… (2012) Türkçe Dublaj İzle filmi, 6.0/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Lauren ve Katie, masraftan kısmak için birlikte eve çıkmış iki genç kadındır. Günün birinde para kazanabilmek için birlikte erkeklere özel bir telefon hattı açarlar ve komik maceraların içine girerler.



Film İzle

Transformers 4 : Kayıp Çağ (2014) Altyazılı İzle

Transformers 4 : Kayıp Çağ (2014) Altyazılı İzle filmi, 6.3/10  puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Üç yıl önce Chicago’da yaşanan savaşın ardından, Autobot’lar NEST’in yardımlarıyla Deception’ları yok etmeye devam ediyorlardır. Ancak öte yandan Skyquake bir asteroit parçası nedeniyle ölen Deception’ları yeniden hayata döndürmektedir. Megatron’un ölmesi ve Cybertron’un da ağır bir şekilde hasar görmesiyle birlikte Deception’ların kontrolü Skyquake’e kalmıştır. Artık son teknoloji ürünü silahları ‘Trypticon’ı tasarlamalarıyla birlikte hem Pentagon hem de Amerikan ordusu için büyük bir tehdit haline gelmişlerdir. Autobot’lar ve NEST dünyayı olası bir kaostan kurtarabilmek için hızlıca hareket etmek ve geç olmadan Deception’ları durdurmak zorundadır..



Film İzle

Appleseed Alpha (2014) Altyazılı İzle

Appleseed Alpha (2014) Altyazılı İzle filmi, 7.0/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Harika bir yapım sizlerle.. Nefesleri kesen film dünya savaşını konu ediniyor.. İyi seyirler.



Film İzle

About Last Night (Altyazılı)

About Last Night (Altyazılı) filmi, 6.1/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Bar’dan yatak odasına geçen ve sonunda gerçek dünyada teste tabi tutulan iki çift için yeni aşk zamanı.

 

 

 

 

 



Film İzle

Tapped Out (Altyazılı)

Tapped Out (Altyazılı) filmi, 5.4/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Ailesi bir adam tarafından katledilmiştir. Bu adamdan ailesinin intikamını almak adına bir karete kursuna başlar. Daha sonra ailesini öldüren katilinde karete okulunda düzenlenen bir turnuvaya katıldığını öğrenir. Turnuvanın kuralı sadece tek bir galip ve ölümüne bir mücadele. Ailesinin katilinden intikamını almak için bu turnuvada kıyasıya bir mücadeleye girecektir.

 

 

 



Film İzle

Evrim (Altyazılı)

Evrim (Altyazılı) filmi, 6.4/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Bilim adamı Will, istedikleri teknolojik yardımı yapmadığı için bir terörist grubun saldırısına uğrar ve cinayete kurban gider. Kendisi gibi bilim adamı olan eşi Evelyn, Will’in beynini gelişmiş bir süperbilgisayara entegre eder. Will’in bedeni ölmüştür ama beyni eşiyle yeniden iletişime geçer. Dahası Will, bağlı olduğu bilgisayardan internet aracılığı ile tüm dünyayı yaklaşan terörist tehlikeye karşı uyarmaya başlar. Fakat terörist grup Will’in hala hayatta olduğunu fark edince, super-bilgisayarı yok etmek için harekete geçerler…

Yönetmenliğini Wally Pfister’ın üstlendiği filmin senaryosu Jack Paglen’e ait. Başrol ise bu tğrde görmeye alışık olmadığımız bir isim olarak Johnny Depp.



Film İzle

Blood Widow (Altyazılı)

Blood Widow (Altyazılı) filmi, 2.8/10 (200 oy ile) puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Laurie ve Hugh genç ve başarılı bir çifttir. Arkadaşlarıyla bir hafta sonu kaçamağı yapmak için şehir dışına çıkarlar. Bitişiklerindeki arazide terk edilmiş bir okul bulunmaktadır. Bu okulda, geçmişte üzeri örtülen bir katliam yaşanmıştır. Bu katliamdan tek kurtulan kişi, terk edilmiş okul harabelerinde insanlardan uzakta yaşamaktadır ve tek isteği rahatsız edilmemektir. Laurie ve Hugh’un arkadaş grubu, terk edilmiş okulu fark ederler ve çevreyi keşfe çıkarlar. Ama artık çok geçtir, çünkü “KANLI DUL” artık rahatsız edilmiştir !!!

 

 



Film İzle

Güzel ve Çirkin (Altyazılı)

Güzel ve Çirkin (Altyazılı) filmi, 6.4/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Başarılı bir tüccar, tüm varlığını denizde kaybettikten sonra altı kızını da yanına alıp daha kırsal bir yere taşınmak zorunda kalır, yolculuk bittikten sonraysa gül çaldığı gerekçesiyle ‘Çirkin’ tarafından cezalandırılır. Kızlarının en küçüğü, aynı zamanda en hayat dolu olanı ‘Güzel’, başlarına gelen felaketlerden kendini sorumlu tutar ve babasının cezasını üstlenerek kendini feda eder. Çirkin’e ait olan gizemli şatoda onunla birlikte yaşamaya başlayan Güzel, bu şatonun göründüğü gibi tehlikeli ya da karanlık bir yer olmadığını fark eder ve onu Çirkin’in şatosunda büyülü bir aşk beklemektedir. Zamanla birbirlerini tanımaya başladıklarında genç kadın, Çirkin’in geçmişine ait sırları öğrenir. Çirkin bir zamanlar krallığı olan yakışıklı bir prenstir ve kendisine yapılan bir büyü nedeniyle yıllardır Çirkin olarak yaşamaktadır. Şimdi cesur ve hayat dolu Güzel, ne pahasına olursa olsun Çirkin’i bu büyüden kurtarmaya çalışacaktır.



Film İzle

Apocalypse Pompeii (Altyazılı)

Apocalypse Pompeii (Altyazılı) filmi, 2.2/10 puan alarak PYM yapımı olan filmin konusunda ise Eski Özel bir Operasyon komandosu Pompeii’yi ziyaret ettiğinde, eşi ve kızı büyük bir güçle patlayan yanardağın çevresinde sıkışırlar. Ailesi sıcaklık ve lavların ölümcül saldırıları karşısında hayatta kalmak için mücadele ederken, o Pompei’nin kalıntıları altında cesur bir operasyonla eski takım arkadaşlarını kurtarmaya çalışmaktadır.

 

 

 



Film İzle

Sabotaj (Altyazılı)

Sabotaj (Altyazılı) filmi, 6.1/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Ten’de, elit bir DEA görev gücü dünyanın en ölümcül uyuşturucu çeteleri ile anlaşır. Karmaşık birlik harekatlarında uzmanlaşan ekip, bir çetenin güvenli evine planlı bir baskın düzenler. Sıradan bir baskın gibi görenen olay, DEA ekibi tarafından daha önceden planlanan ayrıntılı bir hırsızlık operasyonuna dönüşür. Çalıntı nakit şeklindeki milyonları sakladıktan sonra ekip, sırlarının güvende olduğuna inanır – biri gelip hepsini bir bir katletmeye başlayana kadar.

 



Film İzle

Bir Mil Kare (Altyazılı)

Bir Mil Kare (Altyazılı) filmi, 6.4/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Eski bir antrenör doğuştan atletik yeteneklere sahip bir öğrenciyi eğitmeye karar verir. Tam da hayatının en önemli yarışından önce yaşanan bir trajedi, onu geride bırakmaya çalıştığı geçmişiyle yüzleşmeye zorlar.

 

 

 

 



Film İzle

Road to Paloma (Altyazılı)

Road to Paloma (Altyazılı) filmi, 6.0/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Wolf, annesinin cinayetinin intikamını alıp, motosikletiyle Amerika´nın batısına kaçan bir Kızılderilidir. Ancak bu adaletin bir maliyeti vardır.

 

 

 

 

 



Film İzle

Sıfır Teorisi (Altyazılı)

Sıfır Teorisi (Altyazılı) filmi, 6.6/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise ’1984 yılında çektiğim Brazil’de, o tarihte dünyadan ne anlıyorsam onun resmini çizmeye çalışmıştım. Sıfır Teorisi’nde de,şuanda dünyadan ne anlıyorsam onu resmetmeye çalıştım.’ Gelecekte dünyanın nasıl çarpık bir hale bürüneceğini hakkıyla filme çekecek bir yönetmen varsa, olsa olsa Terry Gilliam’dır. Ünlü yönetmen bu filmde, gelecekte Londra’da geçen bir öyküyü anlatıyor: Varoluşsal acılarla kıvranan, sıra dışı bilgisayar dahisi Qohen Leth’in öyküsünü. Elinde “Ben neden varım?” sorusuna yanıt olabilecek gizemli bir proje var. Fakat, cilveli Bainsley ve patronun oğlu Bob’un ziyaretleri Qohen’in yalnızlığını sık sık bozuyor.

 



Film İzle

İnfaz (Altyazılı)

İnfaz (Altyazılı) filmi, 7.7/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise In Bruges’ün yönetmeni Martin McDonagh’ın abisi John McDonagh’ın yönettiği İnfaz bir kara komedi… Günün birinde bir adam günah çıkartmak üzere Rahip James’e gelir ve hiçbir kusuru olmadığı için bir hafta içinde onu öldüreceğini söyler. Şaşırıp kalan James diğer rahiplerden kendisine bu konuda bir öğüt vermelerini ister. Ancak, ölüm hazırlıkları devam ederken, kısa süre önce intihara kalkışmış olan kızının çıkıp gelmesiyle işler iyice karışır. Yedi gün içinde Rahip James’in hem bu adamın kim olduğunu bulması, hem son hazırlıkları yapması, hem de çivisi çıkmış köyünün sırrını çözmesi gerekecektir.



Film İzle

Hercules

2014 yapımı olan filmin konusunda ise Genç bir adamın sevgilisini kötü bir kral tarafından kaçırılmıştır. Genç adama yardım etmek için geri dönen Hercules, sürgünde yaşayan ailesini kurtarmak ve kral’dan intikam almak için genç adama yardım eder. Genç adamın hırsı ve atılganlığı Hercules’i cesaretlendirmiştir. Genç adam sevgilisini geri almak için, Hercules ise onurunu geri almak için amansız bir mücadeleye girişirler.

 

 



Film İzle

Bir Küçük Eylül Meselesi izle

Bir Küçük Eylül Meselesi izle filmi, 8.0 puan alarak 2014-Türkiye yapımı olan filmin konusunda ise Romantik ve dram türündeki 2014 yerli film olan bir küçük eylül meselesi filminin başrollerinde Farah Zeynep Abdullah , Engin Akyürek , Ceren Moray , Ege Aydan , Ebru Aykaç isimleri rol almaktadır.Filminde Eylül hayata bağlı neşe dolu bir kadındır fakat bir gün başına talihsiz bir olay gelir ve son bir ayını hatırlamaz. Ailesi, arkadaşları her şeyin yolunda olduğunu söyleyip dururken, Eylül bir şeylerin ters gittiğini anlamaya başlar. Ve bu durumun üstüne Bozcaadaya gider. Orada, daha önce hiç görmediği derbeder, garip bir adam, ona seslenir:Eylül. Beni hatırlamıyor musun? Sen burada, bu adada bana aşık oldun. Hayranlıkla izleyeceğiniz bir küçük eylül meselesi filmini film izleme platformu İyi seyirler dileriz.



Film İzle

Kemerlerinizi Bağlayın Full izle Türkçe Dublaj izle 720p izle

Kemerlerinizi Bağlayın Full izle Türkçe Dublaj izle 720p izle filmi, 6.4 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Elana o güzel giden hayatında bir den değişiklik yaparak Antonio’ya karşı birden bire fırtına kopar. Genç ve aynı zaman da güzel bir kadın olan Elana bu ilişkiyi yaklaşık 2 yıl kadar devam ettirir. Bu yasak aşk onun hayatında pahalıya patlayacaktır.



Film İzle

Edison izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Edison izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 5.3 puan alarak 2005 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Edison 2005 yapımı polisiye suç filmi. Genç gazeteci Joshua yaptığı araştırmalarla, polis departmanının üst düzey bir bölümüdeki kanun dışı işler ile ilgili bilgiler elde eder. Bu yasadışı işlerin arkasındaki inanları ortaya çıkarmak için, gazeteci Ashford ve hırslı araştırmacı Wallace ile zorlu bir ortaklığa girmesi gerekmektedir. Bu üçlünün en önemli şahidi ise, kendisi de eskiden söz konusu olayın içinde yer almış olan itirafçı polis Deed’dir. Fakat bir problem vardır: Joshua peşinde olduğu insanların acımasızlıklarını fazlasıyla küçümsemektedir ve onların neler yapabileceğinden henüz haberi yoktur… Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Edison hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Edison izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Günlerin Köpüğü Mood Indigo | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Günlerin Köpüğü Mood Indigo | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 6.6 puan alarak 2013 – Fransa yapımı olan filmin konusunda ise Günlerin Köpüğü 2013 yapımı drama filmi. Doğaüstü ve şiir niteliğinde olan bu öyküde , ülkücü ve mucit bir genç olan Colin, Chloé isminde Duke Ellington’ın Blues’larından birinin dünyaya gelmiş şekline benzeyen genç bir kadınla tanışır. Bir aşk hikayesi olan evlilikleri Chloé’nin ilginç bir hastalığa tutulaması ve ciğerlerinde büyüyen zambak çiçeğiyle kedere dönüşür. Fantastik bir Paris’te Colin ise gitgide daha absürd işlerde çalışarak Chloé’yi iyileştirmeye çalışır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Günlerin Köpüğü hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Günlerin Köpüğü izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Zeytin Zaytoun izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Zeytin Zaytoun izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 6.6 puan alarak 2012 – İngiltere , İsrail yapımı olan filmin konusunda ise Zeytin 2012 yapımı dram macera filmi .1982′de , İsrail-Lübnan savaşı esnasında İsrailli savaş pilotu Yoni, düşmeye başlayan uçağından paraşütle atlar ve Beyrut’ta bir Filistin mülteci kampının ortasına iner. Düşmanla burun buruna gelen küçük Fahed ve arkadaşları öfkelerini pilottan çıkarır. Yine de, Fahed babasının zeytin ağacını dikebilmek için birlikte İsrail’e geçmek şartıyla pilotu serbest bırakır. Askerler peşlerinde Lübnan’ı boydan boya geçerken nefret ve tahammülsüzlüklerini aşmak, birbirlerine güvenmeyi öğrenmek zorunda kalacaklardır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Zeytin hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Zeytin izleyicilerine iyi seyirler dileriz



Film İzle

11.6 izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

11.6 izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 5.8 puan alarak 2013 – Fransa yapımı olan filmin konusunda ise 11.6 2013 yapımı gerilim filmi. Toni Musulin hemen hemen 10 senedir düzenli olarak bir işte görev yapmakta ve tam olarak örnek bir çalışan profilindedir. İşe her daim vaktinde gelir, izne çıkmaz ve asla herhangi bir kavgaya karıştığı görülmemiştir. Bir arkadaşının yaşamını kaybetmesi sonrasında üstlerinden cenazeye gitmek için izin ister, fakat bu isteği reddedilir. Bu olay ise öykünün sonu değil başlangıcıdır. Ardından yaşadıkları zincirleme olarak bir diğerini tetikler ve bu olaylar zinciri yüzyılın soygunlarından birine kadar ilerler. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle 11.6 hd izleyebilrsiniz. Sitemizeki tüm 11.6 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Kon-Tiki izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Kon-Tiki izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 7.3 puan alarak 2012 – Norveç yapımı olan filmin konusunda ise Kon Tiki 2012 yapımı biyografi macera filmi. Norveçli kaşif Thor Heyerdahl Pasifik Okyanusu’nu 1947′de 5 kişilik bir ekip ile geçmeye kalkışır. Hedefi ise Güney Amerikalıların Kristof Kolomb öncesi zamanlarında denizleri aşarak Polynesian adalarında yerleştiğini kanıtlamaktadır. Yolculuk için gereken parayı borç ve bağış toplayarak elde eden Heyerdahl, 101 gün sürecek 8 bin kilometrelik bir maceraya yelken açar. Bu sırada dünyanın gözü de üzerindedir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Kon Tiki hd izleyebilirsiniz. Siteizdeki tüm Kon Tiki izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Baskın 2 The Raid 2 izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Baskın 2 The Raid 2 izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 8.4 puan alarak 2014 – Endonezya yapımı olan filmin konusunda ise Baskın 2 2014 yapımı gerilim suç filmi. Jakarta’nın şiddet ve suç dolu sokaklarına geri dönüyoruz! İlk filmdeki ‘baskın’ın ardından iki saat geçmiş ve Rama, ailesini korumak için her şeyi riske atmıştır. Kurnazlığını ve savaş yeteneklerini kullanarak, polisin kovalamaya cesaret edemediği suç çetesinin içerisine sızan Rama’nın ailesini tamamen kurtarmasını sağlayacak olan tek şey ise bir kez daha kanlı savaşın ortasına atılmaktır.Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Baskın 2 hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Baskın 2 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Bay Hiçkimse Mr. Nobody | 720p Türkçe Dublaj HD İzle

Bay Hiçkimse Mr. Nobody | 720p Türkçe Dublaj HD İzle filmi, 7.9 puan alarak 2009 – Almanya, Fransa, Kanada, Belçika, yapımı olan filmin konusunda ise Mr. Nobody izlemek için doğru adrestesiniz.Başlıkta bahsi geçen Bay Hiç kimse, 2092 yılında dünyada kalmış son ölümlü olan 117 yaşındaki Némo adlı bir adam. Ölüm döşeğindeki Némo genç bir çocukken bir peronda durduğunu hatırlar. Tren kalkmak üzeredir. Annesiyle birlikte mi gitmeli, yoksa babasıyla mı kalmalıdır? Bu karar, sonsuz sayıda olasılığı doğuracaktır… Ve pek çok gezegen, iki ölüm ve sevilecek kadınlar.Sitemizdeki tüm Mr. Nobody izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Alceste ile Bisiklete Binmek | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Alceste ile Bisiklete Binmek | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 6.7 puan alarak 2013 – Fransa yapımı olan filmin konusunda ise Alceste ile Bisiklete Binmek 2013 yapımı drama filmi. Aktör Valence,yapacağı Moliere uyarlaması ”Adamcıl”için,Alceste rolünü,emekli olmak üzere olan arkadaşı,büyük Fransız aktör Tanneur’e önerir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Alceste ile Bisiklete Binmek hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Alceste ile Bisiklete Binmek izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Umudun Peşinde Philomena | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Umudun Peşinde Philomena | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 7.7 puan alarak 2013 – İngiltere , ABD , Fransa yapımı olan filmin konusunda ise Umudun Peşinde 2013 yapımı drama filmi. Oğlunu bulmaya çalışan bir kadının öyküsü dünyaca bilinen bir politika yazarının ilgisini çeker. Oğlu küçük yaştayken kendisinden koparılan kadın senelerce, bir manastırda yaşamaya zorlanmıştır ve şimdi oğlunu bulmaya kararlıdır… Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Umudun Peşinde hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Umudun Peşinde izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

İnfaz Calvary izle | 1080p — 720p Türkçe Altyazılı HD

İnfaz Calvary izle | 1080p — 720p Türkçe Altyazılı HD filmi, 7.6 puan alarak 2014 – İngiltere yapımı olan filmin konusunda ise İnfaz 2014 yapımı drama filmi. Bir gün bir adam günah çıkartmak için Rahip James’in yanına gider ve hiçbir kusuru olmadığı için bir hafta içinde onu öldüreceğini söyler. Şaşırıp kalan James diğer rahiplerden kendisine bu konuda bir nasihat vermelerini ister. Fakat , ölüm hazırlıkları sürerken, kısa zaman önce intihara kalkışmış olan kızının çıkıp gelmesiyle işler iyice karışır. Yedi gün içinde Rahip James’in hem bu adamın kim olduğunu bulması, hem son hazırlıkları yapması, hem de çivisi çıkmış köyünün sırrını çözmesi gerekecektir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle İnfaz hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm İnfaz izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Kimsem Yok Mig äger ingen izle | 720p Türkçe Dublaj HD

Kimsem Yok Mig äger ingen izle | 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 6.8 puan alarak 2013 – İsveç yapımı olan filmin konusunda ise Kimsem Yok 2013 yapımı drama filmi. 1970′li yılların İsveç’inde gerçekleşen öyküde, annesi evi terk ettikten sonra babasıyla tek başına kalan 5 yaşındaki Lisa’nın, alkolik babasına duyduğu koşulsuz ve başkalarının ilginç bulduğu sevgi anlatılıyor. Sitemizden 720p seçeneğiyle Kimsem Yok hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Kimsem Yok izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Kabus Cold Creek Manor izle | 720p Türkçe Dublaj HD

Kabus Cold Creek Manor izle | 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 4.9 puan alarak 2003 – ABD , Kanada , İngiltere yapımı olan filmin konusunda ise Kabus 2003 yapımı gerilim filmi. Kent hayatından sıkılan bir çift, çocuklarını da yanına alarak kasaba hayatı içinde döküntü bir eve taşınırlar. Evi hayallerindeki eve dönüştürmek için çabalarken, beklenmedik olaylar gerçekleşmeye başlar. Çift evin eski sahibini ve onunla bağlantılı gizeimini araştırmaya başlar… Kısa sürede evin eski sahibi, hapishaneden çıkacak ve evini geri almak için elinden geleni ardına koymayacaktır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Kabus hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm Kabus izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Öfkeli Aşıklar izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Öfkeli Aşıklar izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 6.9 puan alarak 2005 – ABD , İngiltere , Almanya yapımı olan filmin konusunda ise Öfkeli Aşıklar 2005 yapımı drama filmi. Kocasıının bırakıp gitmiş olduğu Terry, banliyöde yaşayıp, dik başlı 4 kızı ile baş etmeye çalışmaktadır. Bu güç yaşam karşısında kendisini içkiye veren Terry, yan komşusu eski beyzbol yıldızı Danny ile arkadaş olur ve aralarında bazen güldüren bazense hüzünlendiren romantik bir hikaye başlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Öfkeli Aşıklar hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Öfkeli Aşıklar izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Triage izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Triage izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 6.6 puan alarak 2009 – İspanya , Fransa , Belçika , İrlanda yapımı olan filmin konusunda ise Triage 2009 yapımı dram gizem filmi. Scott Anderson’ın kitabından uyarlanacak filmde Paz Vega ve Christopher Lee de rol alacak. Farrell, filmde meslektaşı ve en iyi dostu olmadan eve dönen bir foto muhabirini canlandıracak ve tehlikeli bir görevin peşine düşecek. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Triage hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Triage izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Nebraska izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Nebraska izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD filmi, 7.8 puan alarak 2013 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise Nebraska 2013 yapımı drama filmidir. İnatçı, oldukça ihtiyar ve sürekli alkol tüketen bir babaya, yüksek miktardaki piyangoyu kazandığına dair bir mektup gelir. Yüksek ödülü almak almak uzun bir yolculuğa çıkacaktır. Siyah-beyaz çekimlerle dört eyaleti arkasında bırakarak yolda pek iyi anlaşamasalarda oğlu yanında gelecektir. Nebraska aile yaşamının hikayelerini, Amerika’nın kalbinden anlatıyor. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Nebraska hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Nebraska izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

9 Temmuz 2014 Çarşamba

Total Siyapaa izle | 720p Türkçe Altyazılı HD

Total Siyapaa izle | 720p Türkçe Altyazılı HD filmi, 5.2 puan alarak 2014 – Hindistan yapımı olan filmin konusunda ise Total Siyapaa 2014 yapımı komedi romantik filmi. Genç Pakistanlı bir adamın, evinden çıkıp Londraya taşınması ve burada Hintli bir kadına aşık olması ve bu aşkın kızın ailesinden dolayı imkansıza dönüşmesi anlatılmakta olan komedi tarzında bir film. Sitemizden 720p seçeneğiyle Total Siyapaa hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Total Siyapaa izleyicilerine iyi seyirle dileriz



Film İzle

4 Temmuz 2014 Cuma

Attila Marcel

Attila Marcel filmi, 0.0 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Yönetmen Sylvain Chomet sinemaya, ilk canlı aksiyon filmi Attila Marcel ile dönüyor. Üstüne üstlük, geçtiğimiz yıllarda çektiği canlandırma Belleville’de Randevu ve The Illusionist / Sihirbaz adlı filmlerinde gördüğümüz yaratıcılığından ve görsel hınzırlığından bir adım olsun geri gitmemiş. Filmin ana karakteri, 30’lu yaşlarına gelse de aslında hep çocuk kalmış olan Paul. İki tuhaf teyzesiyle yaşıyor. Daha iki yaşındayken annesiyle babası ölmüş ve o günden bu yana ağzından iki kelime olsun çıkmamış. Paul’ün, teyzeleri kadar tuhaf bir de komşusu var: Madam Proust. İşte, Madam Proust günlerden bir gün annesiyle babasının aslında nerede olduğunu bildiğini söyleyince, Paul’ün hayatı baştan sona değişecek.



Film İzle

Lucy

Lucy filmi, 0.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Scarlett Johansson’ın başrolünde yer aldığı ve özel yapım bir uyuşturucu kullandığında tam bir ölüm makinesine dönüşen ve özel güçlere sahip olan Lucy’nin hikayesi anlatılıyor.



Film İzle

Bizi Kötüden Koru

Bizi Kötüden Koru filmi, 8.4 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise New York polis memurlarından Ralph Sarchie, bir dizi seri suçları inceler. Bu inceleme sırasında anlam veremediği olaylar için sıra dışı bir rahip ile çalışmaya başlar. Olayları inceleme devam ettikçe, kendi ailesininde içine çekildiğini görür ve korku dakikalar başlar.



Film İzle

Liseli Polisler 2

Liseli Polisler 2 filmi, 0.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Liseyi (iki kez) bitirdikten sonra, polis memurları Schmidt (Jonah Hill) ve Jenko’yu (Channing Tatum) büyük değişiklikler beklemektedir: İkili bu kez yerel bir üniversitede gizli görev üstlenirler. Ancak, Jenko spor takımında kendine bir kanka bulup, Schmidt de bohem sanat bölümüne sızınca, ortaklıklarını sorgulamaya başlarlar. Artık sadece davayı çözmekle kalmayıp, olgun bir ilişki yürütüp yürütemeyeceklerine karar vermeleri de gerekmektedir. Bu iki aşırı büyümüş ergen, öğrencilikten gerçek erkekliğe geçebilirlerse, üniversite başlarına gelmiş en güzel şey olabilir.



Film İzle

Ceza

Ceza filmi, 5.2 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise “Doğruluk mu, cesaret mi” oyunu oynayan bir grup arkadaşın öyküsünü anlatıyor.



Film İzle

Ben Kendim ve Annem

Ben Kendim ve Annem filmi, 5.7 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Başta anneniz olmak üzere çevrenizdeki herkes sizin eşcinsel olduğunuzu söylüyorsa, eşcinsel olmadan büyümek mümkün müdür? İşte Guillaume’un açmazı burada! Burjuva kökeninden tutun, sahne hayatına kadar, kadınları belki biraz fazlaca seven bir aktörün açılma komedisi bu… Ünlü Fransız sanatçı Guillaume Gallienne’in yıllardır sahneye koyduğu tek kişilik gösterisinin beyazperde uyarlamasında, sanatçının cinsel anlamda biraz karışık geçen gençlik günlerine dönüyoruz. Annesi hep kız çocuğu istemiş ama oğlu olmuş ve zamanla Guillaume’u kendi kendine eşcinsel varsaymış. Guillaume film boyunca eşcinsel film klişelerini ve büyüme öykülerini ti’ye alıyor; filmde hem kendi gençliğini hem de annesini canlandırıyor: “Annemle ilgili ilk anım dört beş yaşımdan. İki erkek kardeşimle beni masaya şöyle çağırıyordu: ‘Oğullarım, Guillaume, yemeğe!’ Yaptığımız en son telefon konuşmasında da annem telefonu şöyle kapattı: ‘Kendine iyi bak, benim kocaman kızım.’ Eh, haliyle bu iki anının arasında, epey bir yanlış anlaşılma da oldu.”

 

 



Film İzle

Best in Bed

Best in Bed filmi, 3.3 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise



Film İzle

Cehennem Melekleri 3

Cehennem Melekleri 3 filmi, 9.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Barney (Stallone), Christmas (Statham) ve ekibi hayatlarının en zorlu mücadelesiyle karşı karşıyalar! Bir zamanlar Barney ile birlikte ekibin kurulmasında rol alan Conrad Stonebanks (Gibson), şimdilerde silah satıcısı olarak çalışmaktadır ve bu durum ekibin geri kalanını rahatsız eder. Bu nedenle Stonebanks ekibi dağıtmayı kafasına koymuştur. Barney ise karşı bir hamle olarak, yeni ve genç üyelerin de eklendiği ekibini yeniden toplar. Artık ekipmanları ve teknikleri de daha güçlü ve moderndir. Ancak karşılarına çıkacak her türlü kötülüğe tam olarak hazırlıklı mıdırlar?



Film İzle

A Most Wanted Man

A Most Wanted Man filmi, 7.1 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Yarı Çeçen yarı rus kökenli olan esrarengiz görünümlü bir adam, yasadışı yollardan Hamburg’a giriş yapar. Bir şeylerden kaçarken kendisini şehrin müslüman mahallelerinden birinde sığınmacı olarak bulur. Türk bir aile tarafından misafir edilir ve bu süreçte geçmişinden biraz da olsun kurtulmuş olur. Ancak kısa bir zaman zarfı içerisinde eve misafiri ziyaret etmeye gelenler olur ve sayıları gittikçe artar. Bu durum aileyi huzursuz etmeye ve isimsiz şüphelere itmeye başlar. Aynı zamanda Alman gizli servisinin lideri de olan bitenleri gizlice izlemeye ve parçaları birleştirmeye çalışmaktadır.



Film İzle

Fırtınanın İçinde

Fırtınanın İçinde filmi, 8.1 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Silverton kasabasında aniden başlayan kasırgalarla birlikte, bütün kasaba yıkılır. Ancak en kötüsü henüz daha gelmemiştir. Bir çok insan sığınaklara saklanmış, diğerleride kasırgadan kaçmıştır. Bir grup profesyonel kasırga takipçisi gerçek zamanlı anları çekmeye çalışırken, biryandan da diğer insanları kurtarmaya çalışacaktır. Ama henüz doğa ana gerçek yüzünü göstermemiştir.

 



Film İzle

Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? filmi, 0.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise



Film İzle

Uçaklar: Söndür ve Kurtar

Uçaklar: Söndür ve Kurtar filmi, 6.9 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Planes: Fire & Rescue filminde tarihi Piston Peak Milli Parkı’nı yangından korumaya çalışan elit uçakların hikayesi anlatıyor. Dünyaca ünlü hava yarışçısı Dusty motorunun arızalandığını ve bir daha yarışamayacağını öğrenince, yangınla mücadele ekibine katılır. Dusty kıdemli yangın ve kurtarma helikopteri Blade Ranger ve cesur hava saldırısı ekibiyle tanışır. Bu ekipte kepçe Lil’ Dipper, ağır taşıma helikopteri Windlifter, eski ordu nakil aracı Cabbie ve Smokejumpers adı verilen araçlar da vardır. Bu korkusuz takım korkunç bir yangınla mücadele edecektir. Dusty de bu sırada gerçek bir kahraman olmanın ne anlama geldiğini öğrenir.



Film İzle

Life of Crime

Life of Crime filmi, 6.5 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Varlıklı bir adam olan Frank Dawson’ın eşi Mickey Dawson kaçırılır. Ve fidyeciler Frank’ten eşi karşılığında bir milyon dolar fidye isterler. Ancak tahmin etmedikleri birşey vardır. Frank eşini geri istemiyordur. İşte bundan sonra bütün iş birbirine karşışacaktır.



Film İzle

İbni Sina: Hekim

İbni Sina: Hekim filmi, 7.2 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise 11 yüzyılın İran’ında, İngiliz bir cerrahın, Hristiyanların kabul etmeyen bir okulda okumak için Yahudi gibi davranmasını konu alır.



Film İzle

Ninja Kaplumbağalar

Ninja Kaplumbağalar filmi, 0.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Manhattan’ın lağım kanallarında yaşayan ve hocaları Splinter Usta ile birlikte dünyayıdaki kötülüklere karşı verdikleri mücadele konu alıyor.



Film İzle

Kaset İşi

Kaset İşi filmi, 8.7 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Evli bir çift zamanında çektikleri seks kasetinin kaybolduğunu öğrendiklerinde onları bekleyen komik bir serüven başlayacaktır.



Film İzle

Ruh 2

Ruh 2 filmi, 8.2 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Her gece gördüğü kabuslarda bir seri katilin işlediği cinayetlere tanık olan June (Camilla Luddington), gördüğü rüyaların gerçek dünyada karşılıkları olduğunu fark etmeye başlar.



Film İzle

Karabasan

Karabasan filmi, 10.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise İnsan canavar diye bir şey olmadığına ne zaman inanır? Ya da şöyle soralım: Canavarlar ne zaman saklanmaktan vazgeçer? Altı yıl önce eşini kaybeden Amelia, gemi azıya almış altı yaşındaki oğlu Samuel’i terbiye etmekte zorlanmaktadır. Samuel rüyalarında, sürekli ikisini de öldürmeye gelen bir canavar görmektedir. Evde bir gün birlikte Babadook adında ürkütücü bir masal kitabı okurlar. O andan itibaren Samuel, rüyasında gördüğü canavarın Babadook olduğuna inanmaya başlar. Ama belki de Babadook gerçekten vardır… Jennifer Kent’in bu ilk uzun metrajlı çalışması,Polanski’ninklasik ev içi korku filmleri geleneğine uygun psikolojik bir gerilim.



Film İzle

Life After Beth

Life After Beth filmi, 5.7 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise



Film İzle

Foosball

Foosball filmi, 7.0 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Zamanını langırt oynayarak geçiren Amadeo, bir gün futbolda çok başarılı olan Ace ile maç yapar. Ace maçı kaybedince bunu hırs haline getirir. Aradan seneler geçer ve Ace kasabasına ünlü bir futbolcu olarak geri döner. Yaptığı maçın intikamını almak için bütün kasabayı bir stadyuma çevirecektir. İşe Amadeo’nun langırt oynadığı bardan başlar. O anda küçük langırt oyuncuları sihirli bir şekilde hayata bulurlar ve Amadeo’ya Ace ile kasabayı kurtarmak için yapacağı hayatının maçında yardım etmeye çalışırlar



Film İzle

N'importe qui (WTF)

N’importe qui (WTF) filmi, 0.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise



Film İzle

As Above So Below

As Above So Below filmi, 10.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Paris sokaklarının altında, sayısız ruhun ebedi yuvası olan ve kilometrelerce uzanan yeraltı mezarları bulunur. Bir kaşif ekibi, bilinmeyen kemik labirentine girdiğinde bu ölüler şehrinin barındırdığı sırrı ortaya çıkarır. Bir delilik ve dehşet yolculuğu olan ‘As Above, So Below’, hepimizin peşini bırakmayan kişisel şeytanları ortaya çıkarmak üzere insan ruhunun derinliklerine ulaşıyor. John Erick Dowdle ve Drew Dowdle tarafından yazılan ve John Erick Dowdle tarafından yönetilen psikolojik gerilimin yapımcıları arasında Thomas Tull, Jon Jashni, Drew Dowdle ve Patrick Aiello yer alıyor. Alex Hedlund ise sorumlu yapımcı olarak görev almaktadır.



Film İzle

Labirent: Ölümcül Kaçış

Labirent: Ölümcül Kaçış filmi, 0.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Thomas(Dylan O’Brien) adlı bir genç, beraberinde 60 çocukla birlikte bir labirente hapsolur. Uyandığında kendisini labirentte bulan Thomas ismi haricinde hiçbirşey hatırlamamaktadır. Thomas, Glade adını verdikleri bir tür kapalı kasabamsı alanda olduklarını öğreniyor. Burada yetişkinler yok. Sadece onlu yaşlarında erkek çocuklar var. Ve hepsinin de ayrı bir görevi. Bir şekilde hayata tutunmaya, bir şeyler yapmaya çalışırken, diğer yandan da bulundukları yerden çıkmaya çalışmaktadırlar.



Film İzle

Grace of Monaco

Grace of Monaco filmi, 6.4 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Hollywood’daki tüm şöhretini ve kariyerini bir kenara bırakarak Monaco Prensi Rainier ile evlenen Grace Kelly’nin Prenses Grace olarak sürdürdüğü yaşamının öyküsü. Filmin yönetmeni, Kaldırım Serçesi filmiyle biyografi filmlerindeki başarısını ispat etmiş olan Olivier Dahan. Prenses Grace rolünde ise Avustralyalı Oscarlı yıldız Nicole Kidman’ı izleyeceğiz.

Filmin 2014 yılının Mart ayında gösterime girmesi bekleniyor.



Film İzle

Oflu Hoca'yı Aramak

Oflu Hoca’yı Aramak filmi, 6.7 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Karadenizli işadamı Ali Bey, Doğu Karadeniz’i dağ turizmine açacak mega bir inşaat projesine girişmek üzeredir. Bu proje kapsamında dağ otelleri, yayla tesisleri, kır siteleri inşaa edilecektir. Ali Bey bu proje ile Doğu Karadeniz’i Orta Doğu’nun Alpleri (?) haline getirmeyi vaadetmektedir. Projenin önünü açacak gerekli kanunlar çıkarılma sürecindeyken, Ali Bey tanıtım ve reklam faaliyetlerine katkıda bulunabileceği düşüncesiyle Karadeniz’in çağdaş efsanelerini (şehir efsanelerini) araştıran bir belgesele sponsor olur. Araştırmalara bant kayıtlarıyla 90 lı yıllara damgasını vuran ‘Oflu Hoca’ efsanesinden başlarlar. Bant kayıtlarının kaynağına ulaşılır. Kayıtlar sahtedir, ancak bu kayıtlara ilham olan, doğa üstü güçlere sahip ermiş bir derin hocadan bahsedilmektedir. Ali Bey derinleşen hoca efsanesinin iyi bir reklam potansiyeline sahip olduğunu düşünür ve ekip efsane hocaya güdümlenir. Ancak bu karar başlarına bir çok felaketin gelmesine sebep olacaktır. Artık hoca’nın gazabı üzerlerindedir. Harikalar diyarında madde ile mananın savaşı başlar.



Film İzle

Eğer Yaşarsam

Eğer Yaşarsam filmi, 9.1 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise



Film İzle

The Equalizer

The Equalizer filmi, 9.6 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Robert McCall eski bir Black Ops askeridir. Sahte bir ölüm hazırlayarak Boston’da yaşamaya başlayan Robert McCall, emeklilik zamanlarının keyfini çıkartırken, Teri isminde bir kızı kurtarması gerekmektedir. Kurtarması gerektiği kız yüzünden Rus mafyasıyla birlikte karşı karşıya gelecektir.



Film İzle

Magic in the Moonlight

Magic in the Moonlight filmi, 0.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise



Film İzle

Tersine

Tersine filmi, 1.8 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Ya tacize uğrayan, tecavüze uğrayan, dayak yiyen erkekler olsaydı? 



Film İzle

Zorla – De Force 2011 Türkçe Dublaj izle

Zorla – De Force 2011 Türkçe Dublaj izle filmi, 4.1 puan alarak Fransa, Belçika 2011 yapımı olan filmin konusunda ise Silahlı bir soygunla başlayan ve durmak bilmeyen nefes nefese izleyebileceğiniz bir gerilim-suç filmi. iyi izlemeler diliyoruz.



Film İzle

Haylaz Öğrenci – L’eleve Ducobu 2011 Türkçe Dublaj izle

Haylaz Öğrenci – L’eleve Ducobu 2011 Türkçe Dublaj izle filmi, 4.7 puan alarak Fransa 2011 yapımı olan filmin konusunda ise Babasıyla birlikte taşındığı kasabada yeni bir okula başlayan Ducobu’nun öyküsü. iyi seyirler diliyoruz.



Film İzle

Masa 21 – Table No 21 – 2013 Türkçe Altyazılı izle

Masa 21 – Table No 21 – 2013 Türkçe Altyazılı izle filmi, 7.1 puan alarak Hindistan 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Sıradan bir yaşam süren bir çift, Fiji adalarına pahalı ve egzotik bir tatil kazanır ve macera başlar. Keyifli seyirler dileriz.



Film İzle

Samurayın Gözyaşları – Crying Freeman Türkçe Dublaj izle

Samurayın Gözyaşları – Crying Freeman Türkçe Dublaj izle filmi, 6.6 puan alarak 1995 ABD yapımı olan filmin konusunda ise Emu çocuk yaşta yaşadıklarının etkisindedir. Oldukça da başarılı bir ressam olmuştur. Küçük yaşta ailesini mafya liderlerinin çatışması sonucu kaybetmiştir. Üstelik buna tanık olmuştur. Kadın bir gün resim yaptığı sırada bir grup örgüt üyesinin bir usta dövüşçü tarafından öldürüldüğünü görür. Kadın bu çekici adama bir anda aşık olur. Bu gizemli adam gizli bir suç örgütü adına çalışmaktadır. Ancak kadının görgü tanığı olması ortadan kaldırılmasını gerektirmektedir. Bu yüzden işi oldukça zor olacaktır. İyi seyirler,



Film İzle

Arjantin’de Düğünümüz Var – Mariage à Mendoza 2012 Türkçe Dublaj izle

Arjantin’de Düğünümüz Var – Mariage à Mendoza 2012 Türkçe Dublaj izle filmi, 6.3 puan alarak Fransa, Belçika, Arjantin 2012 yapımı olan filmin konusunda ise Kuzenlerinin düğünü için Marcus ve erkek kardeşi Buenos Aires `e giderler..İki kerdeş Arjantin deki düğün için hazırlıklara başlar..Büyük bir macera onları beklemektedir. İyi bir seyir diliyoruz ultrafilmizle.com



Film İzle

Lav Fırtınası – Lava Storm 2008 Türkçe Dublaj izle

Lav Fırtınası – Lava Storm 2008 Türkçe Dublaj izle filmi, 2.6 puan alarak Kanada 2008 yapımı olan filmin konusunda ise Lori ve John acil yardımda görev yapmaktadırlar..Lav fırtıları başladığında ilk müdahaleyi onlar yaparlar..Lav fırtınalarının oluşumunu engellemek ve insanlarını doğal afetten kurtarip güvenli bir yere götürmek zorundadırlar..Fırtınanın çözümünü bulmak için hayatlarını tehlikeye atarlar. Keyifli seyirler dileriz.



Film İzle

Adem’in Oğlu Abu – Adaminte Makan Abu 2011 Türkçe Dublaj izle

Adem’in Oğlu Abu – Adaminte Makan Abu 2011 Türkçe Dublaj izle filmi, 7.8 puan alarak Hindistan 2011 yapımı olan filmin konusunda ise Tek hayali hacca gitmek olan çok iyi kalpli Abu ve karısının Hacca gitmek için çabaları, para toplamaları ve bu sırada yaşadıkları filmin konusunu oluşturmaktadır. iyi izlemeler.



Film İzle

Ejder Hanedanı – Dragon Dynasty 2006 Türkçe Dublaj izle

Ejder Hanedanı – Dragon Dynasty 2006 Türkçe Dublaj izle filmi, 3.6 puan alarak ABD 2006 yapımı olan filmin konusunda ise Marco Polo ve İtalyan arkadaşları, ticaret için Çin’e gelirler. İmparator, İtalyanlar ile yaptığı anlaşmadan oldukça memnundur. Fakat batılılara güvenmeyen Sang Sei’nin bu anlaşmayı bozmak için korkunç planları vardır. Sihirli bir taş kullanarak iki dev ejderhayı yaşadıkları diyardan çağırır. İtalyanlar eve dönüş yolunca uğradıkları saldırı nedeniyle çok zor anlar yaşayacaklardır. Keyifli seyirler dileriz.



Film İzle

Tres bodas de más – Üç Düğün 2013 Türkçe Dublaj izle

Tres bodas de más – Üç Düğün 2013 Türkçe Dublaj izle filmi, 6.4 puan alarak İspanya 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Eski erkek arkadaşlarının düğünlerine katılan Ruth’un (Inma Cuesta) komik serüveni anlatılıyor. Üniversitede araştırmacı olarak çalışan Ruth, bir zamanlar birlikte olduğu üç eski sevgilisinin de evlendiğini öğrenir. Üstelik hepsi onu düğününe davet etmiştir. Hiçbirine hayır diyemeyen Ruth, elbette düğünlere yalnız katılamayacağının farkındadır. En yakınındaki kişi ise üniversitede staja başlayan genç Dani’dir iyi izlemeler.



Film İzle

Kahraman Şövalye 2014 Altyazılı izle

Kahraman Şövalye 2014 Altyazılı izle filmi, 6.0 puan alarak ABD 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Genç Justin, artık bürokratik bir yapının ya da şövalyelerin kalmadığı bir krallıkta yaşamakta, ancak buna rağmen şövalye olmayı hayal etmektedir. Babası Reginald ise oğlunun bu hayalini desteklememektedir. Reginald, Kraliçe’nin danışmanıdır ve tek isteği oğlunun kendi izinden giderek başarılı bir avukat olmasıdır. Justin büyükannesine gittiği günlerden birinde, babasının ihtişamlı geçmişine ilk kez tanık olur. Babası bir zamanlar kraliyetin en asil şövalyesi, kralın koruyucusu ve sağ koludur. Bir ihanet sonrasında görevini kaybedene dek birçok başarıya imza atmıştır. Duyduğu hikaye karşısında büyülenen Justin, o güne dek sadece hayalini kurduğu şövalye olma konusunda artık son derece kararlıdır. Kraliyetin bir hayli karışık olduğu bu dönemde hem kendi hem de krallığın onuru için elinden geleni yapacaktır. iyi izlemeler diliyoruz.



Film İzle

Ida 2013 Altyazılı izle

Ida 2013 Altyazılı izle filmi, 7.6 puan alarak 2013 Polonya yapımı olan filmin konusunda ise Film Anna adında Polonya’da yaşamakta olan genç bir kadının hikayesini anlatmakta. Sahip olduğu din ve inanç kavramları üzerine yeni keşifler yaşamaktadır. Yaşamını Tanrı’ya adamak ister ve rahibe olmaya karar verir. Rahibelik yeminine hazırlandığı dönemde ise ailesi hakkında bazı gerçekler öğrenecek ve sahip olduğu değerleri yeniden yargılamaya başlayacaktır. 2013 Polonya yapım olan bu filmi sizlerle altyazılı olarak paylaşıyor ve film hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler,



Film İzle

Rio 2 2014 Türkçe Dublaj izle

Rio 2 2014 Türkçe Dublaj izle filmi, 6.5 puan alarak ABD 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Blu, Jewel ve üç çocuğu, büyülü şehir Rio de Janeiro’da harika bir evcil yaşam sürmektedir. Jewel çocukların gerçek kuşlar gibi yaşamayı öğrenmesi gerektiğine karar verince, aileyi Amazonlara götürmek için ısrar eder. Blu yeni komşularına ayak uydurmaya çalışırken, Jewel ve çocukları vahşi doğanın çağrısına kaptıracağı endişesine kapılır. iyi izlemeler.



Film İzle

A Viking Saga: The Darkest Day 2013 Altyazılı izle

A Viking Saga: The Darkest Day 2013 Altyazılı izle filmi, 4.3 puan alarak İngiltere 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Gerçek olaylardan esinlenilen bu hikayede acemi rahip Hereward, güçlü Lindisfarne İncili’ni Iona manastırına götürmek zorundadır. Ama peşinde kitabı isteyen Vikingler vardır. Manastıra giderken yetenekli bir kılıç ustasıyla karşılaşır. Adam dualarına cevap verir ve hayatını Hereward’ı korumaya adar. Yolculukları esnasında Vikinglerle karşılaşırlar. iyi izlemeler.



Film İzle

Hot Young Bloods – Sıcak Kanlı Gençlik 2014 Altyazılı izle

Hot Young Bloods – Sıcak Kanlı Gençlik 2014 Altyazılı izle filmi, 7.0 puan alarak GüneyKore 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Okuldaki korku duyulan grubun lideri olan Young,güçü ve oldukca populer olmasına rağmen bir kıza gizli bir aşkla bağlıdır..Aynı zamanda okulun playboyu olarak anılmaktadır..Okulun bütün kızları onu elde etmek için rekabete girerler iyi izlemeler dileriz.



Film İzle

Kayıtta – Taped 2012 Türkçe Dublaj izle

Kayıtta – Taped 2012 Türkçe Dublaj izle filmi, 6.3 puan alarak Hollanda 2012 yapımı olan filmin konusunda ise İlişkileri sorunlu olan bir çift, Arjantin’e turistik geziye gitmeye karar verirler, Orada bir polisin işlediği cinayete tanık olacakalrdır. Keyifli bir seyir dileriz.



Film İzle

Kon-Tiki 2012 Türkçe Dublaj izle

Kon-Tiki 2012 Türkçe Dublaj izle filmi, 7.2 puan alarak Norveç 2012 yapımı olan filmin konusunda ise Ağaç kütüklerinden yapılmış olan bir sal ile Pasifik Okyanusunu 101 gün süren bir yolculuk ile geçmeyi amaçlayan beş arkadaşın hikayesi, İlk defa 1947 senesinde renksiz olarak çekilmiştir. 2012 senesinde tekrar çekilen bu macera dolu serüvenin asıl hikayesi ise; Noveçli bir bilim adamı olan Thor Heyerdahl ile arkadaşlarının Kon-Tiki adını verdikleri bir sal ile Güney Amerikalıların Kolomb öncesi zamanlarda Polinezya’yı keşfederek orada koloniler oluşturduklarını ispat etmektir. Yolculuk için gereken parayı halktan toplayan Thor, 8 mil süren bu yolculuğa çıktığı sırada bütün insanların ilgisini ve meraklı bekleyişini de üzerine çekmiştir. iyi seyirler.



Film İzle

Sylvester Hippety Hopper 2013 Türkçe Dublaj izle

Sylvester Hippety Hopper 2013 Türkçe Dublaj izle filmi, 6.1 puan alarak ABD 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Devasa fare ve kedinin ölümcül mücadelesi..Harika bir animasyon. İyi seyirler diliyoruz.



Film İzle

Jadoo: Kings of Curry 2013 Türkçe Dublaj izle

Jadoo: Kings of Curry 2013 Türkçe Dublaj izle filmi, 6.3 puan alarak İngiltere 2013 yapımı olan filmin konusunda ise İki usta kardeşin yemek konusundaki mücadeleleri…Ailelerinden kalma yemek tarifi kitabı için ortaya çıkan kargaşayı mizahı bir biçimde beyaz perdeye aktarıyor. Keyifli bir seyir diliyoruz.



Film İzle

Aşkmatik – About Adam 2000 Türkçe Dublaj izle

Aşkmatik – About Adam 2000 Türkçe Dublaj izle filmi, 6.1 puan alarak İrlanda, ABD, İngiltere 2000 yapımı olan filmin konusunda ise Lucy, Laura ve Alice adlı kız kardeşler sıkıcı bir hayat sürmektedirler. Her zaman hayalindeki mükemmel erkeği bulmaya çalışan Lucy (Hudson), garsonluk ve şarkıcılık yaptığı restoranda, uzun zamandır aradığı erkek zannettiği Adam’la (Townsend) karşılaşır. Lucy, bu yakışıklı müşteriye ilk görüşte âşık olur ve ikili çarçabuk nişanlanırlar. Ama Adam, hiç de onun sandığı gibi biri değildir ve fazla vakit kaybetmeden baldızı Laura (O’Connor) ile beraber olur. Bununla da yetinmeyip evli olan diğer baldızı Alice’i (Bradley) de baştan çıkartır. Üç kızın erkek kardeşleri David (Maher) de Adam’ın çekim alanına girince, artık ailede hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Mükemmel erkeği bulduklarını düşünen kardeşler, Adam’ı nasıl paylaşacaklardır? İyi izlemeler diliyoruz.



Film İzle

Salvo 2013 Türkçe Altyazılı izle

Salvo 2013 Türkçe Altyazılı izle filmi, 6.3 puan alarak Fransa, İtalya 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Sicilya mafyasının emrindeki Salvo kimseyle ilişki kurmayan, soğuk ve merhametsiz bir adamdır. Rakiplerinden birini öldürmek için girdiği bir evde, görme engelli Rita ile karşılaşır. Çaresizce kenarda duran Rita’nın abisini öldürür, fakat kızın hayatını bağışlamaya karar verir ve onu tutsak alır. Bundan böyle Rita’yı her şeyden koruması gerekecektir. Variety dergisi, hem minimalist bir yeni-kara film hem de gangster filmi olan Salvo’yu “İtalyan sinemasının yeniden doğuşu” ilan ediyor. Keyifli izlemeler diliyoruz.



Film İzle