9 Ağustos 2014 Cumartesi

Zeytin Türkçe Dublaj izle

Zeytin Türkçe Dublaj izle filmi, 6.6 puan alarak 2012 – İngiltere , İsrail yapımı olan filmin konusunda ise Limon Ağacı ve Suriyeli Gelin´in yönetmeni Eran Riklis´in bu son filmi, yönetmenin kendi sözleriyle “bizi öfkeden uzaklaştıran, yeniden düşünmeye ve yeniden değerlendirmeye sevk eden” bir yol filmi. Zeytin 1982 yılında, İsrail-Lübnan savaşı sırasında geçiyor. İsrailli savaş pilotu Yoni, düşmeye başlayan uçağından paraşütle atlar ve Beyrut´ta bir Filistin mülteci kampının ortasına düşer.


Düşmanla karşı karşıya gelen küçük Fahed ve arkadaşları öfkelerini pilottan çıkarır. Yine de, Fahed babasının zeytin ağacını dikebilmek için beraber İsrail´e geçmek şartıyla pilotu serbest bırakır. Askerler peşlerinde Lübnan´ı boydan boya geçerken nefret ve tahammülsüzlüklerini aşmak, birbirlerine güvenmeyi öğrenmek zorunda kalacaklardır.



Film İzle

Sin City: A Dame to Kill For

Sin City: A Dame to Kill For filmi, puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Şehrin en patlamaya hazır sakinleri, daha küçük düşürülmüş kimi sakinleri ile karşılaşıyor.



Film İzle

Kahraman Şövalye

Kahraman Şövalye filmi, puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Genç bir çocuk olan Justin büyür ve kahraman bir şövalye olmak istiyordur.Bu yolda onu büyük bir serüven bekliyordur.



Film İzle

Let's Be Cops

Let’s Be Cops filmi, puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise



Film İzle

8 Ağustos 2014 Cuma

Büyük Budapeşte Oteli (Altyazılı)

Büyük Budapeşte Oteli (Altyazılı) filmi, 8.4/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise İkinci Dünya Savaşı sırasında, Avrupa’nın ünlü bir otelinde geçen film, otelin emektar görevlisi ile genç çalışanı arasındaki arkadaşlığa odaklanırken, 20′nci yüzyıl başı Avrupa’sındaki kültürel ve politik değişimi de konu ediniyor.


 

 

 



Film İzle

Armstrong Yalanı

Armstrong Yalanı filmi, 7.1/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Elde ettiği Fransa Bisiklet Turu şampiyonlukları ve bunların ortasında kanseri yenmesiyle efsaneleştikten sonra devasa bir doping örgütünün başında olduğu ortaya çıkan ve elinden şampiyonlukları alınan Lance Armstrong’un düşüş hikayesi.

 

 

 

 



Film İzle

Talihsiz Cuma

Talihsiz Cuma filmi, 7.0/10 puan alarak 2012 yapımı olan filmin konusunda ise Toplumun her katmanından sekiz ayrı gruptaki insanın, 24 saat diliminde kesişen hayat hikayeleri…

 

 

 

 

 



Film İzle

Luke’un Hikayesi

Luke’un Hikayesi filmi, 7.3/10 puan alarak 2012 yapımı olan filmin konusunda ise İyi bir iş ve gerçek aşkı arayarak hayatını geçiren bir adamın hikayesini konu alıyor. Farklı ve otistik bir genç olan Luke, korunaklı ve kimsenin giremediği bir evde büyümüştür. Bu yüzden pek fazla arkadaşı yoktur. Luke artık hayatını daha heyacanlı bir hale getirmek ve kendi ayakları üzerinde durabilmek ister. Gerçek aşkını aramak için yola koyulur ve bu arada iyi bir işe de ihtiyacı olacaktır.

 

 

 



Film İzle

Sen Şarkılarını Söyle

Sen Şarkılarını Söyle filmi, 7.6/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Müzik tarihinden melankolik, bazen acımasız olduğu kadar da eğlenceli bir dönemi anlatan Coen Kardeşlerin son filmi, genç bir folk şarkıcısının 1961 yılında New York müzik piyasasında tutunma mücadelesini izliyor. New York kışının insafına kalan Llewyn Davis elinde gitarıyla bazılarına kendi yol açtığı türlü aksilikleri aşmaya çabalamaktadır. Ne iş olursa yapmakta, Greenwich Village’daki kafelerden görüşme yapmak üzere boş Chicago kulüplerine savrulup durmaktadır.

 

 



Film İzle

Bhoothnath Returns (Altyazılı)

Bhoothnath Returns (Altyazılı) filmi, 7.4/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise İş sebebiyle yeni adımlar atmak için farklı bir şehire taşınan aile, kiralık ev bulmakta sıkıntı yaşarlar. Mecbur olarak uzun süredir terk edilmiş bir yeri kiralarlar. İnsanlar bu evde kötü bir ruhun yaşadığını iddaa etmektedir. Banku bu durumdan korkmaktadır. Annesi ise hayalet diye birşey olmadığını sadece meleklerin yer aldığını dile getirir. Banku evde sadece kendisinin görebildiği bir ihtiyarı melek zanneder fakat ihtiyar hiçte bir meleğe benzemiyordur.

 



Film İzle

Mavi Yasemin

Mavi Yasemin filmi, 7.4/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise New York’lu çekici ve göz alıcı bir ev kadını, son derece gösterişli bir yaşam sürmektedir. Ancak parasını bu denli cömertçe harcaması nedeniyle büyük bir mali krizin içine sürüklenir ve iflas etmenin eşiğine gelir. Tek çıkış yolu ise San Francisco’da tanıştığı ve kendisine finansal anlamda yardım edeceğini düşündüğü adamı bulmak için San Francisco’ya gitmektir…

 

 

 



Film İzle

12 Yıllık Esaret

12 Yıllık Esaret filmi, 8.2/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise 1841 Yılının savaş öncesi amerika’sında özgür bir zenci olan Solomon Northup, müzik işi için kendisiyle görüşmek isteyen iki adam tarafından alıkonulup, köle olarak satılmasını, başından geçenleri ve 12 yıllık esaretini gözler önüne seriyor.

 

 

 

 



Film İzle

bi küçük Eylül meselesi

bi küçük Eylül meselesi filmi, 7.8/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Her şeyin yolunda gittiği bir hayata sahip olan Eylül, talihsiz bir olay sonrasında yaşamının son bir ayını unutur. Çevresindeki herkes, tüm arkadaşları ve ailesi ona hiçbir sorun olmadığını söylemesine rağmen Eylül bir şeylerin yolunda gitmediğinden şüphelenir. Tamamen bilinçsizce, sadece içgüdülerini dinleyerek Bozcaada’ya gider ve orada tesadüf eseri hiç tanımadığı tuhaf bir adamla karşılaşır. Bu gizemli yabancı ise kendinden emin bir şekilde Eylül’e kendisini hatırlaması gerektiğini, aşık olduğu adam olduğunu söyler.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği aşk filminin başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek paylaşırken, yönetmen ve senarist ise Kerem Deren.



Film İzle

The Treatment (Altyazılı)

The Treatment (Altyazılı) filmi, 7.2/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Dedektif Nick Cafmeyer hayatı düzgün giden başarılı bir müfettiştir. Kariyeri mükemmeldir. Fakat apansızın güzel giden hayatına karanlık bir bulut çöker. Dokuz yaşında kardeşi faali meçhul bir şekilde ortadan kaybolur. Plettinckx ise herkes tarafından tanınan bir sex suçlusudur. Dedektifimiz Plettinckx’i sorgulamaya alır fakat delil yetersizliğinden hızlı bir şekilde serbest bırakılır. Adam manyaktır şeytani zevkleri vardır. Nick ise 9 yaşında kaybettiği kardeşinin sırlarını bu sex katili adamla bir bağlantısı olduğunu düşünür ve amansız bir takip başlar…

 

 



Film İzle

Çöldeki İzler (Altyazılı)

Çöldeki İzler (Altyazılı) filmi, 7.3/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise John Curran’ın yeni filmi Tracks, Avustralyalı yazar Robyn Davidson’ın kendi anılarını kaleme aldığı aynı adlı kitabından bir uyarlama. Mia Wasikowska’nın Davidson’ı canlandırdığı film, yazarın köpeği ve dört deveyle 1977 yılında Avustralya çöllerinde yaptığı yolculuğu konu alıyor. Adam Driver ise, Davidson’ın yolculuğunu kaydeden National Geographic fotoğrafçısı Rick Smolan rolünde. Film büyüleyici görüntüler eşliğinde nefes kesici bir yolculuğu anlatırken; genç bir kadının meydan okuyuşuyla feminizmden, hikâyenin geçtiği coğrafya nedeniyle sömürgeciliğe kadar pek çok temaya da değiniyor. Yönetmen John Curran, New York’tan Avustralya’ya yerleştiği dönemde, 80’li yıllarda keşfetmiş Robyn Davidson’ın kitabını. Genç kadının bir anlamda kendisini de keşfetmek için yaptığı bu yolculuğu, kendi yolculuğuna çok yakın bulan Curran, yıllar sonra bu uyarlamayı yapmaktan büyük heyecan duymuş.



Film İzle

Komiser (Altyazılı)

Komiser (Altyazılı) filmi, 7.0/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Günün birinde yaşamınızı alt üst eden bir hata yaparsanız, ne olursa olsun sonucuna katlanmaya hazır olur musunuz? Rus yönetmen Yuri Bykov’un ilk kez Cannes Film Festivali’nde Eleştirmenler Haftası’nda izleyici karşısına çıkan ikinci uzun metrajlı filmi bu soru etrafında dolanıyor. Polis komiseri Sergey Sobolev, karısının doğumuna yetişmek için hastaneye doğru yola çıkar. Mutluluktan kendini kaybetmiş bir halde aşırı hız yapınca, bir çocuğa çarpar ve çocuk oracıkta can verir. İşte o anda, yüzbaşının önünde iki seçenek vardır: Ya hapse girecek ya da suçunu gizleyip serbest kalacaktır; fakat, verdiği karar daha büyük felaketlere yol açar.

2013 Bratislava En Iyi Yönetmen – 2013 Cottbus En Iyi Yönetmen – 2013 Priştine En Iyi Yönetmen – 2013 Şanghay En Iyi Film – En Iyi Yönetmen – En Iyi Sanat Yönetimi



Film İzle

Kon-Tiki

Kon-Tiki filmi, 7.3/10 puan alarak 2012 yapımı olan filmin konusunda ise Kon-Tiki, Norveçli bilim adamı Thor Heyerdahl ve beş arkadaşının 1947′de Güney Amerika’nın batı kıyılarından Tahiti’nin doğusundaki adalara yaptıkları yolculukta kullandıkları (efsanevi İnka tanrasına gönderme yaparak) sallarına verdikleri addır. Heyerdahl, eski çağlarda Amerika’da yaşayan insanların, okyanusu salla geçerek Polinezya’da koloniler kurmuş olabileceği düşüncesini kanıtlamak üzere arkadaşlarıyla birlikte çıktıkları yolculuğun güncesini 1950 yılında yayınlamıştır. Bu yolculuk biyografisi ilk kez 1954 yılında siyah beyaz olarak film edilmiştir. 2012 yılında tekrar bu filme konu alınan yolculukta ağaç kütüklerinden yapılan salla 4,300 millik ve 101 gün süren macera anlatılmaktadır.



Film İzle

Sevgiler Marilyn

Sevgiler Marilyn filmi, 7.2/10 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise MM’in kendine ait bir yaşam tarzı var. Norma Jean ve hatta etten kemikten Marilyn Monroe bile bir yere kadar buna katkıda bulunabiliyor. Aptal sarışını ikonlaştırırken karşınıza derin bir ruhun yürek burkucu hikâyesi çıkıyor. Bu belgeselin yapmaya çalıştığı gibi onu insanlaştırmayı deneyince, çok daha ikonik bir ikon çıkıyor karşımıza. Garbus, belgeselini Monroe’nun ortaya yeni çıkan kişisel mektuplarına ve günlüklerine dayandırıyor. Filmde bunlar Monroe’nun kendi sesi ve günümüz Hollywood yıldızlarının seslendirmeleriyle sunuluyor. Kendi deyimiyle hiçbir zaman Marilyn hastası olmayan Garbus, belgeleri okuyunca Hollywood’da çalışan bir kadın olarak Marilyn’in deneyimiyle bu denli bir bağ kurabilmesine şaşırmış. Yani bu film sadece bir ikon incelemesi ya da hassas bir ruhun anlaşılması ile ilgili değil, Hollywood’da çalışan bir kadının yaşamıyla ilgili. “Onun kadınlığın en kalıcı ikonu olması kazayla olmadı.” diyor Garbus ve şöyle tamamlıyor cümlesini “Onu bir insan olarak gördüğümüz müddetçe bence her şey harika.”



Film İzle

Nebraska

Nebraska filmi, 7.8/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Montana’da serkeş bir hayat süren Woody Grant piyangodan büyük ikramiyeyi kazanır. Woody, çekilmez ve alkolik bir ihtiyar olmuştur. Ailesinin güvenini uzun zaman önce kaybettiği için onları inandıramaz. Woody yanında gelmesi için sadece oğlunu ikna edebilir. Birlikte Nebraska’ya doğru uzun bir yolculuğa çıkarlar.

 

 

 

 



Film İzle

Çocuk Büyütme Rehberi

Çocuk Büyütme Rehberi filmi, 7.7/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebek bulur. Bebeğin annesinin izinden Meksika’dan Los Angeles yollarına düşen Valentin, kendisine ve yeni kızı Maggie’ye yeni bir yuva bulur. İdeallerdeki bir baba olmasa da Valentin, Maggie’yi 6 yıl boyunca bakar ve büyütür. Öte yandan kendisi de geçimini sağlamak için Hollywood’da dublörlük yapar. Baba-kız keyifli biçimde yaşar ve birbirlerini büyütürken, birden Maggie’nin annesi beklenmedik biçimde ortaya çıkar! Yönetmenliğini Eugenio Derbez’in sütlendiği filmin senaryosu Guillermo Ríos ve Leticia López Margalli ikilisine ait. Filmin kadrosunda ise Eugenio Derbez, Karla Souza ve Jessica Lindsey yer alıyor.

 



Film İzle

Liv & Ingmar (Altyazılı)

Liv & Ingmar (Altyazılı) filmi, 7.1/10 puan alarak 2012 yapımı olan filmin konusunda ise Efsanevi aktris Liv Ullmann ve usta yönetmen Ingmar Bergman arasındaki 42 yıllık uzun bir ilişki anlatılıyor.

 

 

 

 

 



Film İzle

Uyumsuz – Divergent (Altyazılı)

Uyumsuz – Divergent (Altyazılı) filmi, 7.4/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Fütüristik bir distopya geçen hikayede toplum beş farklı fraksiyona bölünmüştür. Her bir bölüm farklı bir erdemi temsil etmektedir ve 16 yaşına giren her genç hangi bölümde yer almak istediğine kendisi karar vermektedir. Seçim bir kez yapılır ve artık ömür boyu orada kalmak zorundadırlar. Beatrice Prior ise herkesi şaşırtan bir seçim yapar. Ardından Tris ve kendi bölümündeki arkadaşları yaptıkları seçimin getirisi olarak bir rekabet içerisine girerler. Çok güçlü dayanıklılık isteyen fiziksel ve psikolojik testlere tutulurlar. Bu testlerin hepsi onları bir ölçüde değiştirecektir. Ama Tris’in herkesten sakladığı ve ortaya çıktığı anda ölümcül olabilecek bir sırrı vardır. Toplumun gidişatına göre bu sır ya sevdiklerinin hayatını kurtaracak ya da onun sonu olacaktır… Filmin yönetmenliğini Neil Burger üstlenirken, başrollerde Shailene Woodley ve Theo James yer alıyor.



Film İzle

İnanılmaz Örümcek Adam 2 (Altyazılı)

İnanılmaz Örümcek Adam 2 (Altyazılı) filmi, 7.3/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Örümcek Adam kötü adamların peşini bırakmıyor. Bir yandan da büyük aşkı Gwen’e zaman ayırmaya çalışıyor. Lise mezuniyeti ise henüz ufukta görünmüyor.

Gwen’ın babasına verdiği sözü unutmayan Peter, Gwen’e zarar vermemek için elinden geleni yapıyor ama kötü Electro’nun ortaya çıkması, Harry Osborn geri dönüşü bu sözünü tutmasını oldukça zorlaştıracaktır. Peter Parker’ın geçmişine dair ortaya yeni ipuçları Örümcek Adam’ın gidişatını da derinden etkileyecektir…

Not: Görüntü ve ses HD kalitededir.

 



Film İzle

Che: Birinci Bölüm

Che: Birinci Bölüm filmi, 7.2/10 puan alarak 2008 yapımı olan filmin konusunda ise 26 kasım 1956′da, Fidel Castro 80 isyancıyla birlikte Küba’ya yelken açar. Bu isyancılardan biri, Castro’yla, Fulgencio Batista’nın yozlaşmış diktatörlüğünü sona erdirmek gibi ortak bir amacı paylaşan Arjantinli doktor Ernesto “Che” Guevera’dan başkası değildir. Che gerilla savaş tarzını çabuk kapar ve vazgeçilmez bir savaşçı olduğunu kanıtlar. Kendini mücadeleye adamasıyla yoldaşları ve Küba halkı tarafından bağırlarına basılır. ‘The Argentine’, Che’nin Küba devriminde doktorluktan devrimci kahramanlığa yükselişini anlatıyor.

 

 



Film İzle

Geçmiş

Geçmiş filmi, 8.0/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Son derece etkileyici bir aile dramı olan filmde; Ahmed, 4 yıldır ayrı olduğu Fransız eşi Marie’nin çağırması üzerine, Tahran’dan Paris’e geri döner. Geliş amacı aslında boşanma davası ile ilgili belgeleri tamamlamak olmasına rağmen, bu ziyaret esnasında Marie’nin kızı Lucie ile arasında varolan sancılı bir ilişkiyi farkeder. Ahmed, Lucie’nin sorunlarını öğrenmeye niyetlenirken, tüm çabaları eski ve gizlenmiş bir sırrın ortaya çıkmasıyla sonuç verir.

 

2013 Cannes’da Ekümenik Jüri Ödülü.

 



Film İzle

Locke (Altyazılı)

Locke (Altyazılı) filmi, 7.5/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Ivan Locke evli, iki çocuk babası, sıradan bir hayata sahip bir adamdır. Bir gün bir telefon alır ve hayatı tamamen değişir. Ivan Locke’u arabasında kötü bir olayı engellemeye çalışırken izleyeceğiz.

Başrolde Tom Hardy‘nin olduğu bu film tek mekanda geçen filmlerden biri. Yönetmen koltuğunda ise başrolde Jason Statham’ın olduğu Hummingbird filminden tanıdığımız Steven Knight oturuyor.

Filmin sloganı: “Geri dönüş yok.”



Film İzle

Kaptan Amerika: Kış Askeri (Altyazılı)

Kaptan Amerika: Kış Askeri (Altyazılı) filmi, 8.1/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Steve Rogers, bu yeni macerada, modern dünyadaki rolünü benimsemek için bir mücadeleye girer ve geçmişten gelen yeni bir tehditle, Kış Askeri olarak bilinen Sovyet ajanı ile savaşır.

 

 


 

 



Film İzle

Highway (Altyazılı)

Highway (Altyazılı) filmi, 7.7/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Düğününden hemen önce, genç bir kadın fidye için kaçırılır. Zaman geçtikçe, onu kaçıranla arasında garip bir bağ oluşur.

 

 

 

 

 



Film İzle

Sefiller – Les Misérables

Sefiller – Les Misérables filmi, 7.7/10 puan alarak 2012 yapımı olan filmin konusunda ise Jean Valjean olarak bilinen 24601 nolu mahkum hapishaneden salınır. Kendisine yeni bir hayat kurmak ister ama müfettiş Javert’in gölgesi onu daima takip etmektedir.

Fransız Devrimi’nin arifesinde geçen hikaye ihtilalin her iki tarafının da yüzünü gözler önüne serer.

Ünlü yazar Victor Hugo’nun aynı isimli ünlü edebiyat klasiğinden uyarlanan Les Miserables (Sefiller),

Jean Valjean’ın ölümsüz hikayesini beyazperdeye taşıyor.

Film 4 Oscar ödülü kazanan ” The King’s Speech ” filminin yönetmeni Tom Hooper’ın yönetmenliğinde çekiliyor.

Not: Müzikal ağırlık olduğu için ekstra olarak altyazı eklenerek güncellendi



Film İzle

Yüksek Risk (Altyazılı)

Yüksek Risk (Altyazılı) filmi, 7.6/10 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Ödüllü psikoterapist Jonathan Asser’ın kaleminden beyaz perdeye uyarlanan Yüksek Risk, A Prophet / Yeraltı Peygamberi’nden sonra çekilen en iyi hapishane filmi olarak görülüyor. Sahiden de, insanın gözünü kırpmadan izlediği, sarsıcı ve hiç beklenmedik olayların ardı ardına geliştiği bu filmde, genç mahkûm Eric’in öyküsünü izliyoruz. Eric genç olmasına rağmen, aşırı şiddete eğiliminden dolayı, yetişkin hükümlülerin kaldığı bir hapishaneye nakledilir. Aynı zamanda babasının da gün doldurduğu bu hapishanede kendini gardiyanlardan koruması, diğer tutuklularla işbirliği yapması ve hatta babasıyla yüzleşmesi gerekecektir. Gelgelelim, onu yok etmeye yemin etmiş birtakım güçler de bu dört duvarın içindedir!

2013 Londra En Iyi Yeni Ingiliz (Senarist J. Asser)

2013 Les Arcs En Iyi Erkek Oyuncu



Film İzle

Godzilla (Altyazılı)

Godzilla (Altyazılı) filmi, 7.1/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Radyoaktif taşıyan devasa büyüklükteki Godzilla adlı canavar insanoğlunun ona yaptıklarının hesabını sormak için geri dönüyor. Ancak insanoğlu da direnecektir…

Başrollerde Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, Ken Watanabe, Juliette Binoche, Sally Hawkins ve David Strathairn var. Yönetmen koltuğunda ise 2010 yapımı Monsters filminden tanıdığımız Gareth Edwards oturuyor.

Filmin sloganı: “Dünyanın sonu, Godzilla’nın başlangıcı.”

Not: İzlenebilir sürümüdür. Beğenmeyenler daha iyi sürümünün çıkmasını beklesinler. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.. Keyifli seyirler.



Film İzle

Kaptan Amerika: Kış Askeri

Kaptan Amerika: Kış Askeri filmi, 8.1/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Steve Rogers, bu yeni macerada, modern dünyadaki rolünü benimsemek için bir mücadeleye girer ve geçmişten gelen yeni bir tehditle, Kış Askeri olarak bilinen Sovyet ajanı ile savaşır.

 

 

 

 



Film İzle

Belle

Belle filmi, 7.4/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Zamanının ünlü bir amiralinin gayrimeşru kızı olan melez Dido Elizabeth’in, birlikte yaşadığı büyük amcası ve eşiyle yaşadığı sorunlar anlatılmaktadır. Dido bir yandan bir asilzade soyundan gelmenin ayrıcalıklarını yaşar, diğer yandan ise ten renginin getirdiği tüm acılara katlanmak zorunda kalır.

 

 

 

 



Film İzle

3 Ağustos 2014 Pazar

Youngistaan (2014) Altyazılı İzle

Youngistaan (2014) Altyazılı İzle filmi, 5.7/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Japonya da yaşayan özgür ruhlu biir genç,hayatını yaz aşkları,tatiller gibi birçok aktivite ile dolu dolu yaşar..Baskılı bir ailenin içinde yetişmiş Hindistan da yaşayan bir kız ile tanışırlar…Harika bir dram hikeyesi…İyi seyirler.



Film İzle

Kanlı Dul – Blood Widow (2014) Altyazılı Full İzle

Kanlı Dul – Blood Widow (2014) Altyazılı Full İzle filmi, 2.8/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Laurie ve Hugh başa” />



Film İzle

Grace Of Monaco (2014) Altyazılı İzle

Grace Of Monaco (2014) Altyazılı İzle filmi, 5.6/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Şöhretini ve popüler hayatını geride bırakarak , Monaco Prensi ile evleen Grace`nin ilginç hayat hikayesini konu edinen harika bir yapım.. İyi seyirler diliyoruz.



Film İzle

Sabotage – Sabotaj (2014) Altyazılı İzle

Sabotage – Sabotaj (2014) Altyazılı İzle filmi, 6.1/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise DEA ekibi elemanları büyük bir uyuşturucu şebekesinin hücre evindeki yüklü miktardaki uyuşturucusunu ele geçirirler..Baskın sonrasında ekibin elemenları teker teker öldürülmeye başlar ve ekip kendisini büyük bir tehlikenin ortasında bulur..Norkotik suçlar bölümü nde çalışan ekibin maceralarını konu edinen harika bir yapım..İyi seyirler.



Film İzle

Transcendence – Evrim (2014) Altyazılı İzle

Transcendence – Evrim (2014) Altyazılı İzle filmi, 6.4/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Çok bilge biri olan Dr. Will Caster,insan beyninden daha üstün bir bilgisayar yapmaya karar verir..Fakat insan beyninden daha üstün bir bilgisayarın yapılmasına karşı olan bir grubun saldırısına uğrayacaktır..İyi seyirler.



Film İzle

A Daughter’s Nightmare (2014) Altyazılı İzle

A Daughter’s Nightmare (2014) Altyazılı İzle filmi, 6.2/10  puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Entrika ve fi” />



Film İzle

One Square Mile – Bir Mil Kare (2014) Altyazılı İzle

One Square Mile – Bir Mil Kare (2014) Altyazılı İzle filmi, 6.3/10  puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Doğuştan yetenekli bir çocuk eskiden antrenörlük yapan bir adam tarafından eğitilir..Geçmişteki karanlık gerçeklerle yüzleşmek zorunda olan antrenör hayatının en zor zamanlarını yaşamaktadır..



Film İzle

Baskın 2 – The Raid 2 (2014) Türkçe Dublaj İzle

Baskın 2 – The Raid 2 (2014) Türkçe Dublaj İzle filmi, 8.4/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Tahmin ettiğinden çok daha zorlu olan baskın operasyonuyla çeteyi çökerten Rama, yeraltı dünyasının çok daha büyük isimlerinin dikkatini çeker. Ailesi tehlike altındadır, karısını ve yeni doğmuş bebeğini korumanın tek bir yolu vardır. Yeraltı dünyasına casus olarak girecek ve yozlaşmış sistemin çürük halkalarını oluşturan en tepedeki politikacı ve polisleri açığa çıkarmak için aralarına sızacaktır. Ancak Rama bu gizli görev için başka bir kimlik altında hapishaneye düşerek çete liderinin oğlunun ekibine girebilmelidir. Sandığından çok daha tehlikeli olan bu operasyon için bütün hayatını riske atacak ve tek başına tüm yeraltı dünyasına karşı savaşacaktır.



Film İzle

İnfaz – Calvary (2014) Altyazılı İzle

İnfaz – Calvary (2014) Altyazılı İzle filmi, 7.7/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise In Bruges’ün yönetmeni Martin McDonagh’ın abisi John McDonagh’ın yönettiği İnfaz bir kara komedi… Günün birinde bir adam günah çıkartmak üzere Rahip James’e gelir ve hiçbir kusuru olmadığı için bir hafta içinde onu öldüreceğini söyler. Şaşırıp kalan James diğer rahiplerden kendisine bu konuda bir öğüt vermelerini ister. Ancak, ölüm hazırlıkları devam ederken, kısa süre önce intihara kalkışmış olan kızının çıkıp gelmesiyle işler iyice karışır. Yedi gün içinde Rahip James’in hem bu adamın kim olduğunu bulması, hem son hazırlıkları yapması, hem de çivisi çıkmış köyünün sırrını çözmesi gerekecektir…



Film İzle

Need for Speed – Hız Tutkusu (2014) Altyazılı İzle

Need for Speed – Hız Tutkusu (2014) Altyazılı İzle filmi, 7.1/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Tobey Marshall (Aaron Paul) dürüst ve çok çalışkan bir adamdır, ailesine ait olan Marshall Motors adlı oto tamircisinde arkadaşlarıyla birlikte çalışmaktadır. Babasının vefatının ardında Tobey büyük borçlar altında kalmıştır. Hafta sonları Tobey çok tehlikeli olan “yer altı oto yarışları” adı verilen yarışlara katılmaktadır. Yarışların ardından Tobey adrenalin tutkunu bir adam olmuştur.



Film İzle

Hercules Reborn (2014) Altyazılı İzle

Hercules Reborn (2014) Altyazılı İzle filmi, 6.6/10  puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Genç bir adam ve karısı. Karısını kötü kral kaçırır kaçırılan eşini bulmak için ise adam Herkülün yardımına ihtiyaç duyar. Herkül ise ona yardım etmekte kararlıdır ve adamla birlikte onun karısını kötü kralın elinden almak için müthiş bir mücadele başlatırlar..İyi seyirler.



Film İzle

Öteki Kadın – The Other Woman (2014) Altyazılı İzle

Öteki Kadın – The Other Woman (2014) Altyazılı İzle filmi, 6.3/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Birbirleri ile anlaşma yapan üç kadının kendilerini aldatan aynı erkekten almak istedikleri intikamı konu ediniyor.. İyi seyirler.



Film İzle

İşgalciler – The Occupants (2014) Türkçe Dublaj İzle

İşgalciler – The Occupants (2014) Türkçe Dublaj İzle filmi, 3.8/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Yeni evlenen Lucky kısa süre içerisinde doğum yapar ve yeni bir eve taşınırlar..Bütün hayatını zor durumda olan ailesine adar..Yeni evinde geçmişten gelen kötü ruhlar tarafından rahatsız edilir..Kocası Wade de yaşanan geçmiş bir aile kabusuna tanık olur..Luck acı çeken bu ruhlara yardım etmek ister fakat ruhların istediği yardım değil hayatlarını zindana çevirmektir..İyi seyirler.



Film İzle

Geçmiş – Le Passé – The Past (2013) Türkçe Dublaj İzle

Geçmiş – Le Passé – The Past (2013) Türkçe Dublaj İzle filmi, 8.0/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Marie ile İranlı Ahmed, resmen boşanmamalarına rağmen 4 yıldır ayrı yaşamaktadır, Ahmed ülkesi İran’a dönmüştür. Uzun bir aranın ardından Marie’nin çağırması üzerine Ahmed Tahran’dan Paris’e geri döner. Marie boşanmalarını resmileştirmek istemektedir, çünkü evlenmeyi düşündüğü Samir adlı yeni bir erkek arkadaşı vardır. Kısa süreliğine yaptığı bu ziyaret esnasında eski eşi Marie’nin ergen kızı Lucie’yle son derece sancılı ilişkisini öğrenir. Annesinin ricasıyla Lucie’nin sorunlarını öğrenmeye karar veren Ahmed’in uğraşları, eski ve kuytuda kalmış bir sırrın ortaya çıkmasıyla ve kendisinin de olayların ortasında kalmasıyla sonuçlanacaktır.



Film İzle

Karınca Çocuk – Antboy (2013) Türkçe Dublaj İzle

Karınca Çocuk – Antboy (2013) Türkçe Dublaj İzle filmi, 5.6/10  puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise İçine kapanık bir çocuk olan Pelle , Kendisini ısıran bir karınca tarafından doğa üstü güçlere sahip olur.. Harika bir yapım sizlerle .. İyi seyirler.



Film İzle

Oculus – Göz (2013) Altyazılı İzle

Oculus – Göz (2013) Altyazılı İzle filmi, 6.6/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Gizemli bir aynanın etrafında dönen korku dolu dakikalar , İki kardeşin birbirine zıt olması , geçmişteki karanlık güçlerin bir anda ortaya çıkması.. Gözlerinizi kırpmadan izleyeceğiniz bir korku filmi sizlerle.. İyi seyirler diliyoruz.



Film İzle

A Long Way Down (2014) Altyazılı İzle

A Long Way Down (2014) Altyazılı İzle filmi, 6.4/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise



Film İzle

Stockholm (2014) Altyazılı İzle

Stockholm (2014) Altyazılı İzle filmi, 7.0/10  puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Partilerde boy gösteren bir adam yine eğlenmek için gittiği bir düzenlemede alımlı ve güzel bir kadını gözüne kestirir.. Fakat kadın oldukça inatçıdır.. Hernekadar peşini bırakmaya niyetli olmayan adamı reddetsede.. Aralarındaki tuhaf yakınlaşma enteresan bir ilişkinin sinyali olabilir.. İyi seyirler.



Film İzle

Marina (2013) Altyazılı İzle

Marina (2013) Altyazılı İzle filmi, 7.3/10  puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Oldukça kötü bir adam olan Salvatore Granata eşi ve oğlu ile italya da muzdarip bir hayat yaşamaktadır. Bir gün Salvatore bir gastarbeider olarak Waterschei ait kömür madeninde çalışmak için Belçika’ya hareket etmeye karar verir.Burada çok para kazanmayı hedefler ve hedefinin doğrultusunda yaşamaya başlar.derken biraşk yaşamaya başlar ve hayatının en zor dönemleri başlar.. İyi seyirler dileriz.



Film İzle

Nuh: Büyük Tufan – Noah (2014) Türkçe Dublaj İzle

Nuh: Büyük Tufan – Noah (2014) Türkçe Dublaj İzle filmi, 6.2/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise 2014 Nisan ayında Türkiye`de gösterime giren .. Nuh: Büyük Tufan , Başrollerini Russell Crowe`un üstlendiği harika bir yapım.. Nuh`un gemisini moder çağ teknikleri ile anlatıma sunan film müthiş bir yapıya sahip.. İzlerken oldukça keyf alabileceğiniz bir yapım..



Film İzle

Bayan Doğruyu Bulmak – Jewtopia (2012) Türkçe Dublaj İzle

Bayan Doğruyu Bulmak – Jewtopia (2012) Türkçe Dublaj İzle filmi, 4.1/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Adam ile Chris, iki çocukluk arkadaşıdır ve yıllar sonra yetişkin olarak bir araya gelirler… Chris’in hayatta istediği tek şey, bir yahudi olan Alison ile birlikte olabilmektir… Bu uğurda yahudi ymiş gibi davranmaya karar verir ve Adam’ın yardımını ister…İyi seyirler.



Film İzle

Che: Part One (2008) Türkçe Dublaj İzle

Che: Part One (2008) Türkçe Dublaj İzle filmi, 7.2/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise 26 kasım 1956’da, Fidel Castro 80 isyancıyla birlikte Küba’ya yola çıkar.. Bu isyancılardan biri, Castro’yla, Fulgencio Batista’nın eskimiş diktatörlüğünü sona erdirmek gibi ortak bir amacı paylaşan Arjantinli doktor Ernesto Guevera’dan başkası değildir… Che gerilla savaş tarzını çabuk kapar ve vazgeçilmez bir savaşçı olduğunu kanıtlar. Kendini mücadeleye adamasıyla yoldaşları ve Küba halkı tarafından bağırlarına basılır…İyi seyirler



Film İzle

Anlaşma – The Arrangement (2013) Türkçe Dublaj İzle

Anlaşma – The Arrangement (2013) Türkçe Dublaj İzle filmi, 5.7/10  puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Kolombiya`lı genç kadının Kolombiya da çok kirli bir geçmişi vardır..Kirli geçmişi unutmak ve kurtulmak için adını değiştirip,Miami`ye taşınır..Yeni başlangıcı iyi gider ve şansıda güçlenince bir politikacı ile tanışıp evlenir..Ve güzel bir başlangıç yapmış olur..Bakalım bundan sonra neler olacak..İyi seyirler.



Film İzle

Malignant (2013) Altyazılı İzle

Malignant (2013) Altyazılı İzle filmi, 4.3/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Eşinin ölümünden sonra yas tutan adam,bağımlılığından kurtulmak için tedavi yaptırmaya karar verir ..Ve korkunç bir deneyin kurbanı olur..Etkileyici bir korku filmi..İyi seyirler.



Film İzle

Dondurma Kamyonu – Rocky Road (2014) Türkçe Dublaj İzle

Dondurma Kamyonu – Rocky Road (2014) Türkçe Dublaj İzle filmi, 7.2/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Babasının işini devralmak için çalıştığı yeri bırakıp eve dönen Harrison,Döndüğü şehirde eski kız arkadaşı ile karşılaşır..Ve eski aşk tekrar alevlenmeye başlar..Ketifli dakikalar geçireceksiniz..İyi seyirler.



Film İzle

Bebek Kampı – Baby Bootcamp (2014) Türkçe Dublaj İzle

Bebek Kampı – Baby Bootcamp (2014) Türkçe Dublaj İzle filmi, 5.3/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Yeni hayata tutunmaya çalışan bebeklerin bulunduğu kampta eğlenceli olaylar olmaktadır..Komedi dolu harika bir yapım..Bakalım bebek kampında neler oluyor..İyi seyirler.



Film İzle

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk (2014) Türkçe Dublaj İzle

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk (2014) Türkçe Dublaj İzle filmi, 7.0/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Kimi zaman gurme ,madalya sahibi,mucit kimi zaman ise sadece bir köpek olan Peabody….İcat ettiği bir makine ile oğlu ile birlikte zamanda yolculuğa çıkar ve önemli karakterler ile iletişime geçer..Oğlu yolculuk sırasında kuralları ihlal edince iki kahraman dünyayı kurtarmak için rekabete girerler..Bu sırada Peabody de abeveyn olamanın zorluğunu öğrenir..İyi seyirler.



Film İzle

The Black Water Vampire (2014) Altyazılı İzle

The Black Water Vampire (2014) Altyazılı İzle filmi, 4.3/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Kara su cinayetleri olarak bilinen bir cinayeti araştırmak için bir belgesel ekibi araştırmaya koyulurlar..Hikayenin derinliklerine indikçe vahşet dolu şeyler ile karşılaşırlar..İyi seyirler.



Film İzle

Highland Park (2013) Türkçe Dublaj İzle

Highland Park (2013) Türkçe Dublaj İzle filmi, 5.6/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Bir kasabadaki geçim sıkıntıları,kasabadaki okul müdürünün değişik kesintiler yapmasına neden olur..Prasal sıkıntının eğitime etkilerini konu edinen harika bir yapım..İyi seyirler.



Film İzle

Başkanların Hizmetkarı – The Butler (2013) Türkçe Dublaj İzle

Başkanların Hizmetkarı – The Butler (2013) Türkçe Dublaj İzle filmi, 7.1/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Sarayın birinde uşaklık yapan bir adamın yaşantısını konu edinen bir yapım..Keyifli seyirler dileriz.



Film İzle

Gitme – Stay (2005) Türkçe Dublaj İzle

Gitme – Stay (2005) Türkçe Dublaj İzle filmi, 6.9/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Sürekli işi ile meşgul olan psikiyatrist Sam,21 yaşını doldurduğu gün intahar etmeyi düşünen bir hastasını kararından döndürmeye çalışır..Fakat intaharın ardında gizli şeyler saklıdır..Sam intahardan çevirmek için yardım ettiği gencin hayatının derinliklerine indikçe kendi hayatında değişiklikler olmaya başlar…Sürükleyici bir yapım..İyi seyirler.



Film İzle

Güzel ve Çirkin – Beauty and The Beast (2014) Türkçe Dublaj İzle

Güzel ve Çirkin – Beauty and The Beast (2014) Türkçe Dublaj İzle filmi, 6.4/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Güzeller güzeli Belle ve Beast arasındaki karanlık aşkı konu edinen bir yapım.. Vahşi yaratıklar ve korkunç ormanlarında şahitlik ettiği gizemli yapım Korku – Gerilim kategorisinde yerini almıştır.. İyi seyirler.



Film İzle

Zombie Night (2013) Altyazılı İzle

Zombie Night (2013) Altyazılı İzle filmi, 3.3/10  puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Geceleri ortaya çıkan zombilerle mücadele eden iki ailenin korku dolu anlarını konu edinen sürükleyici bir yapım.Keyifli seyirler.



Film İzle

Plak Günleri – Días de vinilo (2012) Türkçe Dublaj İzle

Plak Günleri – Días de vinilo (2012) Türkçe Dublaj İzle filmi, 7.1/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Çocukluk yıllarından bu zamana kadar gelen bir müzik aşkı,harika mimikler…Orta yaşlardaki dört erkek hakkında güldüren bir film..Bu film çok ses getirmiştir..İzlerken çok keyif alacağınız bir yapım..İyi seyirler.



Film İzle

Mutlu Noeller – Happy Christmas (2014) Türkçe Dublaj İzle

Mutlu Noeller – Happy Christmas (2014) Türkçe Dublaj İzle filmi, 5.8/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Film tuhaf bir karaktere sahip olan,ne yaptığını bilmez,hayatla dalga geçen asi bir karakteri canlandıran jenny nin hikayesini konu alıyor…jenny yaşadığı yerden sıkılırak ani bir kararla ağabeyi jeff in yanına taşınmaya karar verir…jenny den önce sessiz sakin ve huzurlu bir ev hayatı yaşayan jeff,jenny nin gelişiyle onu kontrol altına alabilmek için bazı kararlar alır.Bu kararların karısı tarafından öfkeyle karşılanacağını düşünen jeff,karısının jenny e anne şefkatiyle yardım elini uzatarak onu bu düştüğü umarsız hayat tarzından kurtulması için yardım elini uzatır.Keyifli seyirler.



Film İzle

Melek Köpek – Angel Dog (2011) Türkçe Dublaj İzle

Melek Köpek – Angel Dog (2011) Türkçe Dublaj İzle filmi, 5.7/10  puan alarak 2011 yapımı olan filmin konusunda ise Ailesiyle birlikte tatile çıkan Jake’in bir trafik kazası sonucu ailesinin ölümü gerçekleşir… Kazadan sadece Jake ve Cooper isimli köpek sağ kurtulur… Jake bu kazaya Cooper’ın neden olduğunu düşünür… Bir insanla köpek arasındaki iletişimin nasıl gerçekleştiğini gözler önüne seren bir yapım.İyi seyirler.



Film İzle

Yozlaşmış Polisler – Gam chin dai gwok (2009) Türkçe Dublaj İzle

Yozlaşmış Polisler – Gam chin dai gwok (2009) Türkçe Dublaj İzle filmi, 6.0/10  puan alarak 2009 yapımı olan filmin konusunda ise Çok eski dön” />



Film İzle

The Gold Retrievers (2009) Türkçe Dublaj İzle

The Gold Retrievers (2009) Türkçe Dublaj İzle filmi, 4.7/10  puan alarak 2009 yapımı olan filmin konusunda ise Küçük bir yerde ailesi ile birlikte yaşayan 12 yaşındaki Josh Peters`in sevimli bir köpeği vardır..Köpeği ile sürekli oyun oynar ve boş zamanlarını onunla geçirir..Kasabaya yeni taşınan Josh ile tanışır..Birgün köpek toprağın altında birşey bulur ve hayatları tamamen değişir..İyi seyirler.



Film İzle

Batman: Assault on Arkham (2014) Altyazılı İzle

Batman: Assault on Arkham (2014) Altyazılı İzle filmi, 6.8/10  puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Filmde rol alan Batman e iki iş düşmektedir..Hem Joker tarafından kurulan bombayı yok etmek hem de mistik takımla uğraşmak..Harika bir animasyon..Film oyun serisinden uyarlanmıştır..İyi seyirler.



Film İzle

The Zero Theorem – Sıfır Teorisi (2013) Altyazılı İzle

The Zero Theorem – Sıfır Teorisi (2013) Altyazılı İzle filmi, 6.3/10  puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Qohen olağanüstü bilgisayar dehasıdır..İnsanlarla iletişim kurmayı pek sevmeyen birisidir..Kısa bir süre sonra hayatı tamamen değişir..Quhen ispatlamaya çalıştığı gizli bir projeye bulaşır..Ancak yönetimi bu projeden uzak tutmak zorundadır..Sürükleyici bir Bilim kurgu..İyi seyirler.



Film İzle